geç döllenme ile bebeğin geriden gelmesi..

Evet bi sorun olmuyormuş başta boşa panik yapmışım.. Bugün Dr.dan geldim 10+4 dedi. Şubat ilk haftası gibi doğum olur dedi. 2 hafta sonra ikili test varmış bakalım herkes için hayırlısı

Merhaba arkadaşlar size de danışmak istiyorum. bat 6 haziran. 8 temmuzda kan değerim 0 çıktı,15 temmuzda da 133,30 çıktı.Doktor gebelik var ama her şey olabilir dedi.Sizce geç döllenme midir?Değerin 1 haftada böyle artması beni umutlandırdı.Ama doktor geçen hafta sayısına göre değer düşük dedi.Ama geç döllenme de olabilir , dış gebelik de dedi.Keseyi göremedik ama rahimde bir düzensizlik var,bebek oluşuyor olabilir dedi.23 temmuzda tekrar gideceğim bakalım.Benimle aynı durumda olan biri var mı veya bu konuda bir fikri olan?

teşekkür ederim canım 6+3 olması gerekiyor ama seninki gibi galiba benimki de.nelere dikkat ediyorun canım,folik asit alıyorum sadece ben
canim bnm yerleme kanamsi epey devam etti progestan kullandim cok sukur simdi yok ama hala kullanmya devam ediyorum bi folik asid kullaniyorum bide keci boynuzu pekmezi birer kacik sabah aksam bi arkadas bunu kullan gunune yetir demisti ve onu iciyorum

evde var bende kullanayım keçi boynuzu özünü. canım doktor kanama olunca kulan demişti progestanı bana.ne olur ne olmaz diye alsam mı,kanama yok ama

bazi arkdaslara tedbir amacli vermis drlari canim sen bilirsin düsük hikayen yoksa önceden alma
ekimde bir düşük yaşamıştım.sonrasında hep korundum.bunda bir problem yok şimdilik.sadece kasık ağrılarımdan duramıyorum bazen.

merhabalar,benim dr.um da geç döllenme olabileceğini söyledi son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerek ama şu an sadece keseyi gördük 0,75 mm.sizce normal mi ? daha hızlı gelişmesi için yaptığınız bişeyler var mı sizlerin ?

benim durum da aynı.keçi boynuzu özü var eczanelerde o iyi geliyormuş

doktora sormadan denemeyelim ama değil mi?gerçi doğal mıdır acaba tamamen,...kullanan var mı varsa cevap verebilir mi?

doktora sormadan denemeyelim ama değil mi?gerçi doğal mıdır acaba tamamen,...kullanan var mı varsa cevap verebilir mi?
bnmde 3 hafta geriden geliyor ve dün klab atisi görulmedi haftya bidaha gidicem ben sabah aksam icioyrum bir haftada bayagi bir fark etti gecen hafta gorulmeyem embrio bu hfta goruldu mesela

Ben hala kalb atisi alamadim embrio hizli gelismio bu hafta persembe yine gidicem kontrole

benimde sat 10 şubattı. benimde geriden geliyordu. ama benim satı 21 şubat olarak kabul ettiler ve doğuma kadarda bu şekilde oldu muayenelerim

bende bö

benimde sat 10 şubattı. benimde geriden geliyordu. ama benim satı 21 şubat olarak kabul ettiler ve doğuma kadarda bu şekilde oldu muayenelerim
Merhabalar durumunuzu merak ettim çok zaman geçmiş ama sağlıkla doğdu mu bebeğiniz? Ben de şuan gerideyim adete 4 gün kala yumurtlama oldu ve geç döllenme yaşandı ama doktorlar geriden geliyor diyor. 8 haftalık diye gittim adetin başlangıcına göre ama 5.5 çıktı kalp atışını gördük ama duymadık küçük diye. Normalde adetim düzenli ama bir önceki ayda 2 gün öne gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…