Geç döllenme mi sizce

Kilo bünyeyi çok etkiliyor ben de evlendikten sonra hiç görmediğim bir kiloya ulaştım ve tüm dengem bozuldu reglim de düzensiz olmaya başladı 1 seneyi aşkın bir süredir denedik ve Allah nasip etti dediğim gibi başta stres ve evham yapmayacaksın ben en saldığım ve kafa olarak rahat olduğum bir dönemde öğrendim hamile olduğuma ihtimal dâhi vermiyordum.
Sence pozitif mi ya yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 1000010654.webp
    1000010654.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000010653.webp
    1000010653.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 26

Eklentiler

• 1000010644.webp
    1000010644.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000010649.webp
    1000010649.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000010659.webp
    1000010659.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
Çok çok açık bir renk varsa da çok yeni olmalı hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah Rabb’im istediğiniz zamanda nasip etsin sonucu buraya da yazın lütfen 😊
Var mı öbür atığım resimlerde gördün mü teşekkürler canım ❤️

Tâbiiki de mümkün benim de geç döllenme olmuştu beklenen adet gecikmesinden 2 hafta sonra silik çizgiyle öğrendim regl olacağım sanıyordum hatta.
Merhaba benimde geç döllenme sat a göre 10 ama ultrason a göre 8 haftalığım sizin kaç haftalık çıktı ultrasonda ve sat a göre arada kaç hafta var

Tâbiiki de mümkün benim de geç döllenme olmuştu beklenen adet gecikmesinden 2 hafta sonra silik çizgiyle öğrendim regl olacağım sanıyordum hatta.
Merhaba bnde gecikmenin 5. Ve 11. Günleri kan verdim negatif çıktı. 15 mayıs'ta regl olmam gerekiyordu ama o tarihte yumurtlama testlerinde pik gördüm. Geç döllenme olduysa 11. Gün verdim kanda çıkmaz mıydı. Doktor rahim kalınlığı 11mm negatif çıkarsa söktürücü kullan dedi. Ama emin olamadım olma ihtimali var mısır sizce

Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 4 hafta gecikti test yaptım negatif ama göğüslerimde aşırı Bir hassasiyet var geç döllenme olabilir mi benim gibi yaşamış olan arkadaşım varmı varsa bana Bilgi verebilir mi lütfen Rica ediyorum

Merhaba bnde gecikmenin 5. Ve 11. Günleri kan verdim negatif çıktı. 15 mayıs'ta regl olmam gerekiyordu ama o tarihte yumurtlama testlerinde pik gördüm. Geç döllenme olduysa 11. Gün verdim kanda çıkmaz mıydı. Doktor rahim kalınlığı 11mm negatif çıkarsa söktürücü kullan dedi. Ama emin olamadım olma ihtimali var mısır sizce
Gecikmeniz 2 hafta olmuş neredeyse çıkması gerekiyordu. Yumurtlama gününüzü de yakalamışsınız. Siz gene de bekleyin,vücudunuzu dinleyin. Belirti hissediyor musunuz ?

Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 4 hafta gecikti test yaptım negatif ama göğüslerimde aşırı Bir hassasiyet var geç döllenme olabilir mi benim gibi yaşamış olan arkadaşım varmı varsa bana Bilgi verebilir mi lütfen Rica ediyorum
Adetiniz düzenli miydi normalde kaç günde bir oluyorsunuz. Yumurtlama gününüzü tahmin etmek gerek ve normalde göğüs hassasiyeti yaşıyor muydunuz reglden önce vs ?

Gecikmeniz 2 hafta olmuş neredeyse çıkması gerekiyordu. Yumurtlama gününüzü de yakalamışsınız. Siz gene de bekleyin,vücudunuzu dinleyin. Belirti hissediyor musunuz ?
Ateşim hep 36.8/37 lerde çıkıyor ve kasıklarda batma oluyor ara ara başka birşey yok gibi. 1 hafta daha bekleyip tekrar kan vereceğim o zamana kadar olmazsam tekrar randevu alıp gideceğim.

Sat 14 nisan
Bat 18 Mayıs
Normalde yumurtlama günlerim 19. Ve 20. Günler, ama ovulasyon testiyle pozitif görmedim. Bir daha da yapmadım bu ay ovulasyon testi. Ama korunmasız ilişkiler yaşandı. Şu an adet değilim belirti de yok. Gecikmenin 4. Günü bugün. İki kere de farklı markalardan gebelik testi yaptım negatif. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Sizce geç döllenme böyle bir şey mi. Yani mümkün mü böyle olması
.su ankı hamılelıgım adet dongumun 28. gununde yumurtlamamla oldu .) o zamana kadar yumurtlama yokmus adet olucam sanarken yumurtlama yasıyormusum gıbı dusun . o kadar bıle gec olabılıyor yanı.:)

Back
X