Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gecikmeden 1 hafta sonra çok silik çizgi ile öğrenmiştim ve beta HCG de 148 çıkmıştı geç döllenme demişti doktorKızlar adetimin geçilmesinin bugün 4. Günü idrar testinde regatif çıkıyor
Geç döllenme nedir kanda çıkar mı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ben bebeğimi kaybettim 8 haftalikken7. . Haftada gelişimi ve kalbi durmuştu 8. Hafta kontolumde öğrenmiştim ama doktorum geç dollenmenin bı zararı olmaz demişti sadece geriden gelir haftası demişti ve ileriki haftalarda açığı kapatıyor genelde demiştimerhaba kaç aylık hamilesiniz
Peki bu geç döllenme ileride bebek için sıkıntı olurum sağlıksız mı olur
Eğer geç yumurtladıysanız geç döllenme olur. Mesela sürekli regli düzenli olan biriyseniz sizin yumurtlamanız da düzenlidir yani geç yumurtlama olmuyordur ama düzensizse bir ihtimal geç yumurtlama olmuştur o da haliyle geç döllenme olabilir ihtimali oluyor. O testlere çok güvenme bir de kan ver istersenKızlar adetimin geçilmesinin bugün 4. Günü idrar testinde regatif çıkıyor
Geç döllenme nedir kanda çıkar mı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Belirtiniz var mıydıBenim gecikmeden 1 hafta sonra çok silik çizgi ile öğrenmiştim ve beta HCG de 148 çıkmıştı geç döllenme demişti doktor
Evet gecikmeden 1 hafta oncesinde uyku hali koku hassasiyet i regl gecikmesi göğüs ağrısı ve uçları da açıyor du kasık ağrısı akıntiBelirtiniz var mıydı
Hafif baskı uyguladığımda göğüs ucu hassasiyeti var 4-5 gün önce tüm göğsümde hassasiyet vardı şuan göğüs ucumda tıplandı sanki. Uyku eğilimi de birkaç gün çok yoğundu bulduğum heryerde uyudum 2-3 gün resmen. Ama geçti. Bu ay ümidimi kesmiştim aslında gebelik hiç aklımda yoktu. Ama 29 unda regl olmam gerekirken hala olmadım. Birde çok afedersiniz sarı katı kıvamlı akıntım olmaya başladı. Dün yaptığım test negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünceye girdimEvet gecikmeden 1 hafta oncesinde uyku hali koku hassasiyet i regl gecikmesi göğüs ağrısı ve uçları da açıyor du kasık ağrısı akınti
Benim de 27 sinde olmam gerekiyordu ben de acaba mı diye düşünüyorum ama bende bir belirti yok ve testte negatif çıkıyor en son yumurtlamam 23 temmuzda oldu geç yumurtladım oyüzden geç döllenme olabileceğini düşünüyorum bende deHafif baskı uyguladığımda göğüs ucu hassasiyeti var 4-5 gün önce tüm göğsümde hassasiyet vardı şuan göğüs ucumda tıplandı sanki. Uyku eğilimi de birkaç gün çok yoğundu bulduğum heryerde uyudum 2-3 gün resmen. Ama geçti. Bu ay ümidimi kesmiştim aslında gebelik hiç aklımda yoktu. Ama 29 unda regl olmam gerekirken hala olmadım. Birde çok afedersiniz sarı katı kıvamlı akıntım olmaya başladı. Dün yaptığım test negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünceye girdim
Bn takip yapmadım ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorum bu ay spora başladım o yüzden mi diye de düşünüyorumBenim de 27 sinde olmam gerekiyordu ben de acaba mı diye düşünüyorum ama bende bir belirti yok ve testte negatif çıkıyor en son yumurtlamam 23 temmuzda oldu geç yumurtladım oyüzden geç döllenme olabileceğini düşünüyorum bende de
Yani geç yumurtlama olmuşsa muhtemelen geç dollenmistir ama benim 1 haftalık gecikme ile çok küçüktü ve testim aşırı silikti kan değerim 148 di yine siz de gecikme 1 hafta dolsun öyle tekrarlayın testi inşallah gönlünüz deki olmuş olurHafif baskı uyguladığımda göğüs ucu hassasiyeti var 4-5 gün önce tüm göğsümde hassasiyet vardı şuan göğüs ucumda tıplandı sanki. Uyku eğilimi de birkaç gün çok yoğundu bulduğum heryerde uyudum 2-3 gün resmen. Ama geçti. Bu ay ümidimi kesmiştim aslında gebelik hiç aklımda yoktu. Ama 29 unda regl olmam gerekirken hala olmadım. Birde çok afedersiniz sarı katı kıvamlı akıntım olmaya başladı. Dün yaptığım test negatif çıktı. Acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünceye girdim
Amiin inşallahYani geç yumurtlama olmuşsa muhtemelen geç dollenmistir ama benim 1 haftalık gecikme ile çok küçüktü ve testim aşırı silikti kan değerim 148 di yine siz de gecikme 1 hafta dolsun öyle tekrarlayın testi inşallah gönlünüz deki olmuş olur
Benim tup bebek 11 gun test yaptım negatif çıktı regl olmadım hala inşallah gec tutunma vardır diyorum çok uzgunumYani geç yumurtlama olmuşsa muhtemelen geç dollenmistir ama benim 1 haftalık gecikme ile çok küçüktü ve testim aşırı silikti kan değerim 148 di yine siz de gecikme 1 hafta dolsun öyle tekrarlayın testi inşallah gönlünüz deki olmuş olur