GEÇ DÖLLENME Mİ???

mry01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlarr napcamı şaşırdım artık. Bugün adetim 12 gün gecikti. Bu süreçte 5 kez test yaptım hem erken gebelik testi hemde normal kaset test. Hep negatif çıktı ve şuan tekrar negatif görürüm diye yapmak istemiyorum resmen.. haftalardır adetim gelecekmiş gibi ağrılar var çok nadir kasık batması ama daha çok adet olacak mışım gibi. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Varsa detaylı anlata bilir mi..

Reglnız düzenli midir? 12 gün gecikme fazla geç döllenme icin de.
Kadın dogum doktoruna gidin bence en azından kanda betahcg bakar, usg ile bakar belki başka bir sorun vardır

Reglnız düzenli midir? 12 gün gecikme fazla geç döllenme icin de.
Kadın dogum doktoruna gidin bence en azından kanda betahcg bakar, usg ile bakar belki başka bir sorun vardır
Hapı bıraktıktan sonra düzensiz oldu zaten bekarkende düzensizdi. Döngüm 30-35 gün arasıydı ama 49 gün oldu. En son 3 mart adet gördüm.

Hapı bıraktıktan sonra düzensiz oldu zaten bekarkende düzensizdi. Döngüm 30-35 gün arasıydı ama 49 gün oldu. En son 3 mart adet gördüm.
Yani döngünüz düzensiz oldugu icin burdan doğru bilgi bulmanız çok zor. Normalde 12 gün uzun bir süre. Hamilelik belirtileri de regl belirtileriyle benzer..
Doktora gidin bence

Yani döngünüz düzensiz oldugu icin burdan doğru bilgi bulmanız çok zor. Normalde 12 gün uzun bir süre. Hamilelik belirtileri de regl belirtileriyle benzer..
Doktora gidin bence
Bilmiyorum başka kimler böyle durum yaşadı bilmek istiyorum umarım birdahaki testim pozitif çıkar..

Bilmiyorum başka kimler böyle durum yaşadı bilmek istiyorum umarım birdahaki testim pozitif çıkar..
Bence testlerle vakit harcama. Direkt doktora git. Cunku kanda daha hızlı yükseliyor. Eğer gebelik yoksa baska bir problem varsa onu cozunki gebelik sureciniz hizlansin. Eger yoksa suan bosuna vakit kaybediyorsunuz cunku

bir kere regliniz düzensiz. ovulasyon da düzensiz. bu nedenle ne zaman hamile kaldığınızdan emin olamazsınız. 12 gün sizin için kandan bakmadan hamilesin ya da değilsin diye emin olunabilicek bir süre değil. en iyisi doktora görünün boşuna da test yapmayın

Başka yprumlarda okudum benzer durumlar vardı fakat daha detaylı bilmek istiyorum ne gibi belirtiler ağrılar oldu bu süreçte ona göre bakacağım

Başka yprumlarda okudum benzer durumlar vardı fakat daha detaylı bilmek istiyorum ne gibi belirtiler ağrılar oldu bu süreçte ona göre bakacağım
kendimden örnek vereyim uzun süre regl olmamanıza rağmen regl olcakmış gibi meme ve kasık ağrısı varsa şüphelenebilirsiniz. özellikle memelerde hassasiyet çok belirgin oluyor ben kendimi öyle farketmiştim. gebelik ihtimali her gecikmede var. en iyisi sağlığınız için doktora görünmek. böylece eğer yoksa olmayan bir gebelik için beklemek yerine yenisini planlamaya başlarsınız

Peki sadece adet olacakmış gibi ağrı olması gebelik denmez mi, sadece arada midem bulanıyor ama yoğun değil ve gaz varmış gibi hissediyorum sanki kabız olmuşum gibi

Peki sadece adet olacakmış gibi ağrı olması gebelik denmez mi, sadece arada midem bulanıyor ama yoğun değil ve gaz varmış gibi hissediyorum sanki kabız olmuşum gibi
o kadar erken mide bulantısı olur mu bilmiyorum bende 6. haftadan sonra başladı tabi herkes farklı. karın şişmesi gaz oluşması gibi durumları da 6. haftada yaşadım tabi siz hepsini daha erken yaşıyor olabilirsiniz. dediğim gibi her gecikmede hamile olma ihtimaliniz zaten var belirti olsa da olmasa da. eğer hamilelik planınız varsa sağlığınız için doktora görünün en doğrusuna o yönlendirir sizi.

Anladım çok teşekkür ederim..

Ben de pcos var adet düzensizliği de var ama soğan suyu kullandığım ay adetim düzeldi ben de sizin gibi her defasında ümitleniyorum her geciktiğinde hatta ben de adet gecikmesinin beşinci günü kan verdim negatif çıktı ondan altı gün sonra pembe hafif bir lekelenme oldu geç döllenme olabilir mi acaba benimkisi de bilgisi olan yazabilir mi

kızlar regl çok düzenli 30 günde 1 oluyorum dün 1 gün gecikmem vardı kan verdim negatif, geç dönllenme olabilir mi tekrar ne zaman kan vermem gerekiyor?

Kuzum hamilelik değil büyük ihtimalle kan testi ver daha iyi sonuç alırsın. Birde havalardan büyük ihtimalle bende senin gibiydim bende hamilelik sandım meğer değilmiş. Havalardan birde enfeksiyon ihtimali de olabilir. Strese girme kan testi ver testi verdikten sonra net bir şekilde anlarsın. İnşallah gönlümdeki niyetin bir olur.

Pcosunuz var mı
Evet bir kaç ay önce öğrendim yani yurt dışında yaşıyorum doktorum pcos demedi ama yumurtaların tembel biraz uzun sürebilir hamile kalman dedi ve rahmin kalp şeklinde demişti ama biraz araştırınca hep pcos çıkıyor

Soğanı kaynatıp suyunu mu içeceğim? Hala adet olmadım 16 gün geciktim şaka gibi ilk kez başıma geliyo

Ahh vermez olur muyum 2 gün önce verdim bu sefer umitliydim ilk kez bu kadar çok gecikti diye ama negatif çıktı ve hala adet olamadım 16 gün geciktim.. rabbim bebiş bekleyen herkeze nasip etsin inşallah, 5 aydır deniyoruz.. benden sonra çocuğa başlayanlar bile hamile kaldı ve bu insanı psikolojikmen yoruyor ve çok üzüyor

Stres yapma belki de çok gerilmişsindir. Stresten 2 ay adet olmayan bile gördüm. Bir şey olmaz daha 5 ay olmuş sadece. Çocuk stresi de üstüne gelmiş olabilir

`