Tam tersi hiç düşünmemeye çalışıyorum oluruna bırakıyorum ama sonunda yine üzücü haberi alıyorum. Ve evet sadece 5 aydır deniyoruz ama ben kendimce bunu hafife almıyorum, elbette senelerce anne baba olmayı bekleyenler vardır benimki onların yanında hiçtir ama doktor bu belki 2 seneni alır dedi.. ve aylar geçtikçe içime yavaştan daha çok korku geliyor..Stres yapma belki de çok gerilmişsindir. Stresten 2 ay adet olmayan bile gördüm. Bir şey olmaz daha 5 ay olmuş sadece. Çocuk stresi de üstüne gelmiş olabilir
Endişelenmeyin bir gün bi anda olucak ve çok mutlu olucaksınız. Stresten çok umutlu olmaya çalışın. Yaşınız da gençse stres yapacağınız hiçbir konu yok. Kuzenim de 1,5 yıl çok istedi denedi en son pes etti oluruna bıraktım artık dedi ve 2 ay sonra hamile kaldı. Biraz da şans işi belki de doğru zamanda gelmesi gerekiyordur. Zaten çoğu kişi için 1,5 - 2 yıl sonunda olması çok normal artık.Tam tersi hiç düşünmemeye çalışıyorum oluruna bırakıyorum ama sonunda yine üzücü haberi alıyorum. Ve evet sadece 5 aydır deniyoruz ama ben kendimce bunu hafife almıyorum, elbette senelerce anne baba olmayı bekleyenler vardır benimki onların yanında hiçtir ama doktor bu belki 2 seneni alır dedi.. ve aylar geçtikçe içime yavaştan daha çok korku geliyor..
İnşallah banada nasip olur o duyguEndişelenmeyin bir gün bi anda olucak ve çok mutlu olucaksınız. Stresten çok umutlu olmaya çalışın. Yaşınız da gençse stres yapacağınız hiçbir konu yok. Kuzenim de 1,5 yıl çok istedi denedi en son pes etti oluruna bıraktım artık dedi ve 2 ay sonra hamile kaldı. Biraz da şans işi belki de doğru zamanda gelmesi gerekiyordur. Zaten çoğu kişi için 1,5 - 2 yıl sonunda olması çok normal artık.
Evet adet bittikten 2 gün sonra sabah akşam aç karnına içeceksin 1.5 su bardağında kahverengi kabuklu doğan doğra kaynat 5 dk iç ılık ılık adetin düzene girecek 2 ayda bir adet olan biriyim ilk kullandığım ay 25 günde oldum sonraki ay 32 günde bi dahaki ay kullanmadım 35.günde oldumSoğanı kaynatıp suyunu mu içeceğim? Hala adet olmadım 16 gün geciktim şaka gibi ilk kez başıma geliyo
Benimde en son 11 marttı Pcosum olduğu için yumurtlamamızı bilmıyoruz ben adet gecikmesinden 5 gün sonra kan verdim çıkmadı 7 gün aradan geçti pembe leke geldi bir önceki gün bide dün içim rahatlamadı ve bugünde test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenme olabilir senindeHapı bıraktıktan sonra düzensiz oldu zaten bekarkende düzensizdi. Döngüm 30-35 gün arasıydı ama 49 gün oldu. En son 3 mart adet gördüm.
Ayyy canımm çok sevindim senin adınaBenimde en son 11 marttı Pcosum olduğu için yumurtlamamızı bilmıyoruz ben adet gecikmesinden 5 gün sonra kan verdim çıkmadı 7 gün aradan geçti pembe leke geldi bir önceki gün bide dün içim rahatlamadı ve bugünde test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenme olabilir seninde
Teşekkür ederim umarım sende bende güzel haberler alırızAyyy canımm çok sevindim senin adınakanını aldırdın mı beta kaç ki acaba? Ben hala adet olmadım ama arada ağrı giriyor bazen beyaz akıntı oluyor resmen ilk kez 19 gün geciktim.. 2 gün önce test yaptım belki bi umut diye ama yok
Bak kesinlikle soğan suyu yap ve folik asit kullan çok faydası var ben tam umudumu kaybetmişken gördüm 10 aydır bu silik çizgiyi bile görmüyordumTeşekkür ederim umarım sende bende güzel haberler alırızbende de sürekli beyaz akıntı oluyor
Yarın kan verecem bakalım testler yanıltmaz umarım 3 tane yaptım 3üde yanıltıcı olamaz herlde 3 ü yaptığımda ilk 10 dakikada silik oldu
İnşallah canımmm umarım bu kadar beklediğime değecek bir sonuç alırımTeşekkür ederim umarım sende bende güzel haberler alırızbende de sürekli beyaz akıntı oluyor
Yarın kan verecem bakalım testler yanıltmaz umarım 3 tane yaptım 3üde yanıltıcı olamaz herlde 3 ü yaptığımda ilk 10 dakikada silik oldu
Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim <3Bak kesinlikle soğan suyu yap ve folik asit kullan çok faydası var ben tam umudumu kaybetmişken gördüm 10 aydır bu silik çizgiyi bile görmüyordum
Rabbim damada isteyen herkesede nasip etsin ben çok tek çizgi gördüm ama ümitsizliğe asla kapılmadım hiç ummadığın anda gelip seni bulacak emin ol benim için silik çizgi bile bir hayaldi Allahım tez zamanda sanada mücize göndersin çok aminİnşallah canımmm umarım bu kadar beklediğime değecek bir sonuç alırımama senin adına çok sevindim canım dediğin gibi üçüde yanıltıcı olamaz belli ki bebiş varr sağlıcakla gelsin inşallah
Rica ederim canım umarım sanada şifa olur benim çevremde baya şifasını gören olduTamam canım deneyeceğim teşekkür ederim <3
Bu düşünce olduğu sürece 5 ay olur 1 sene belki 4 sene. yapma ben çok yaptım hiç bir faydasını görmedim. 2. ylımda tüp bebek doktoruyla görüştüm ağlayarak çıktım hazır değilim ben niye doğal kalamıyorum diye kime söylerim tüp bebek olduğunu dedim hep kendimi başkalarıyla kıyasladım,kıskandım. 26 yaşımda başladım denemeye 31 yaşındayım. Bu sene başladığım tip bebek tedavisi ile Sanırım ile hamileyim. (Tıp olarak kesin ama o pıtt pıt kalbi görmeden umutlanmak istemiyorum) ama iyi ki o zaman kalmadım. Şuan o kadar sakinim dinginim bilinçliyim ki (bence) yaşadığım her şeyin bir kıymeti var gözümde. böyle olması gerekiyormuş.Ahh vermez olur muyum 2 gün önce verdim bu sefer umitliydim ilk kez bu kadar çok gecikti diye ama negatif çıktı ve hala adet olamadım 16 gün geciktim.. rabbim bebiş bekleyen herkeze nasip etsin inşallah, 5 aydır deniyoruz.. benden sonra çocuğa başlayanlar bile hamile kaldı ve bu insanı psikolojikmen yoruyor ve çok üzüyor
AminnnRabbim damada isteyen herkesede nasip etsin ben çok tek çizgi gördüm ama ümitsizliğe asla kapılmadım hiç ummadığın anda gelip seni bulacak emin ol benim için silik çizgi bile bir hayaldi Allahım tez zamanda sanada mücize göndersin çok amin
Sabrının mükafatıBu düşünce olduğu sürece 5 ay olur 1 sene belki 4 sene. yapma ben çok yaptım hiç bir faydasını görmedim. 2. ylımda tüp bebek doktoruyla görüştüm ağlayarak çıktım hazır değilim ben niye doğal kalamıyorum diye kime söylerim tüp bebek olduğunu dedim hep kendimi başkalarıyla kıyasladım,kıskandım. 26 yaşımda başladım denemeye 31 yaşındayım. Bu sene başladığım tip bebek tedavisi ile Sanırım ile hamileyim. (Tıp olarak kesin ama o pıtt pıt kalbi görmeden umutlanmak istemiyorum) ama iyi ki o zaman kalmadım. Şuan o kadar sakinim dinginim bilinçliyim ki (bence) yaşadığım her şeyin bir kıymeti var gözümde. böyle olması gerekiyormuş.
Bu düşünce olduğu sürece 5 ay olur 1 sene belki 4 sene. yapma ben çok yaptım hiç bir faydasını görmedim. 2. ylımda tüp bebek doktoruyla görüştüm ağlayarak çıktım hazır değilim ben niye doğal kalamıyorum diye kime söylerim tüp bebek olduğunu dedim hep kendimi başkalarıyla kıyasladım,kıskandım. 26 yaşımda başladım denemeye 31 yaşındayım. Bu sene başladığım tip bebek tedavisi ile Sanırım ile hamileyim. (Tıp olarak kesin ama o pıtt pıt kalbi görmeden umutlanmak istemiyorum) ama iyi ki o zaman kalmadım. Şuan o kadar sakinim dinginim bilinçliyim ki (bence) yaşadığım her şeyin bir kıymeti var gözümde. böyle olması gerekiyormuş.
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalımSabrının mükafatıyani bende üstüne düşmemeye çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor. Ama senin için çok sevindim inşallah o dilediğin sesi duyarsın canım benim
Kızlar bende bişey sorucam 16 Nisan ilişkim oldum 19nisanda da yoğun pıhtılı bir kanama oldu adetim geçikmişti iki üç gün kadar ,normalde 7 gün sürer ama bu kanama 3 gün yoğun ve pıhtılı şekilde devam etti sonraki günlerde kahverengi lekelenme şeklinde oldu sizce normal mi bu , bi de regl yakın ya bu ilişkim hamilelik şansı düşük müdür kafamı karıştıran ilk üç gün yoğun olup sonra lekelenme tarzı olması oldu aslında cevap vererek yardımcı olursanız sevinirimKızlarr napcamı şaşırdım artık. Bugün adetim 12 gün gecikti. Bu süreçte 5 kez test yaptım hem erken gebelik testi hemde normal kaset test. Hep negatif çıktı ve şuan tekrar negatif görürüm diye yapmak istemiyorum resmen.. haftalardır adetim gelecekmiş gibi ağrılar var çok nadir kasık batması ama daha çok adet olacak mışım gibi. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Varsa detaylı anlata bilir mi..
Kızlar bu olaydan sonra 28 Nisan kan verdim yani ilişkiden 12 gün sonra oluyor tam , 0,50 çıktı sonuç şimdi iki gün gecikti regl tekrar kan versem mi yoksa stresten mi geciktiKızlar bende bişey sorucam 16 Nisan ilişkim oldum 19nisanda da yoğun pıhtılı bir kanama oldu adetim geçikmişti iki üç gün kadar ,normalde 7 gün sürer ama bu kanama 3 gün yoğun ve pıhtılı şekilde devam etti sonraki günlerde kahverengi lekelenme şeklinde oldu sizce normal mi bu , bi de regl yakın ya bu ilişkim hamilelik şansı düşük müdür kafamı karıştıran ilk üç gün yoğun olup sonra lekelenme tarzı olması oldu aslında cevap vererek yardımcı olursanız sevinirim