- 10 Temmuz 2025
- 10
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi berfnkzmzz262626
-
Kan vermedin miMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum
30-35 günde bir adet oluyorum her ay düzenli daha önce 2 gebelik yaşadım ama kürtaj oldum ikisinde de bu ay da adetime 4-5 gün var daha test yaptım tek çizgi doktora gittim doktorum geç döllenme olabilir rahim duvarı kalın ama gebelik görünmedi beklede dedi sol kasığımda ara ara batma oluyor belimde hafif ağrılar oldu ne yapmalıyım sizce
Kan vermedi
Hayır vermedim doktorum ver demesine rağmen gitmedim bir iki gün daha beklemek istedimKan vermedin mi
O zaman beklemekten başka çaren yok maalesef başka şekilde anlayamazsınHayır vermedim doktorum ver demesine rağmen gitmedim bir iki gün daha beklemek istedim
4 yıldır evliyim 2 bebeşimide kaybedince biraz panikliyorum oldu mu olacak mı diye o yüzden çok erken hareket ettim şu an bile ara ara kasıklarımda batmalar oluyor regl mi değil mi anlaşılmıyor neyse artık bşraz daha bekleyeceğim sabrın sonu selametO zaman beklemekten başka çaren yok maalesef başka şekilde anlayamazsın
Neden kaybettiniz acaba4 yıldır evliyim 2 bebeşimide kaybedince biraz panikliyorum oldu mu olacak mı diye o yüzden çok erken hareket ettim şu an bile ara ara kasıklarımda batmalar oluyor regl mi değil mi anlaşılmıyor neyse artık bşraz daha bekleyeceğim sabrın sonu selamet
Bebeğimin birini maalesef aldırmak zorunda kaldık 17 haftalıkkenNeden kaybettiniz acaba
Başınız sağolsun cok üzüldüm bende bugün test verdim 1-2 saat önce 9,41 cıktı sizce nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelisinizregl
Regln üzerinden kaç gün geçtiBaşınız sağolsun cok üzüldüm bende bugün test verdim 1-2 saat önce 9,41 cıktı sizce nasıl bir yol izlemeliyim tecrübelisiniz
Reglime daha 4 gün var yumurtlamam 29 hazirandı 11 gün oldu daha ne 3 haftası
He yani regliye göre evet 3 hafta flaan doğruA
Gebelik son adet tarihinin ilk gününden sayarak hesaplanıyorReglime daha 4 gün var yumurtlamam 29 hazirandı 11 gün oldu daha ne 3 haftası
Benim olaylar karısık ben haziranda hic regl görmedim sat 21 mayıs geç yumurtlama oldu bende bu sebeplede geç döllenmedirGebelik son adet tarihinin ilk gününden sayarak hesaplanıyor
1 haziranda adet oldunuz diyelim,28 haziranda pozitif gördünüz
28 günlük hamilesiniz demek oluyor yani bu da 4 haftalık ediyor.
Rakamlar afaki. Takılmayın. Örnek verdim sadece
Yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün baya regl olacak gibi ağrım vardı hatta üzülmüştüm sonrasında hiç sancım olmadı suan sadece göğüslerim bi tık hassasBatma ağrı gibi bir şeyler yaşadın mı
Geç döllenmelerde doktor adet tarihini ultrasona göre ileri çekiyorBenim olaylar karısık ben haziranda hic regl görmedim sat 21 mayıs geç yumurtlama oldu bende bu sebeplede geç döllenmedir
Peki şimdi napacağım hemen doktora mı gitmem gerekir kanla takip edip yükselince mi gitmem gerekirGeç döllenmelerde doktor adet tarihini ultrasona göre ileri çekiyor
Kese göründüğünde ölçülerine göre o size 9 ay boyunca kullanacağınız som adet tarihini söyler
Şuan doktora gitmeniz anlamsızPeki şimdi napacağım hemen doktora mı gitmem gerekir kanla takip edip yükselince mi gitmem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?