Valla heyecanlandım sizin yazınızı okuyunca peki belirti yaşadınız mı?Yoksa birşey olmamismiydiorkidemey ben geçen ay 16 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. o 15 gün içinde defalarca idrar testi ve kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatifti. biraz daha bekleyin derim.
sizin için çok üzüldüm inşallah kısa zamanda nasib eder Rabbim tekrar canım teşekkür ederim cvp için sağolasın :*Akıntım aşırı artmıştı ve gögüslerimde dolgunluk vardı benim. Ama sonrasında düşük yaptım içinizde vöyle bi şüphe varsa kendinizi koruyup kollayın bu günlerde
Canım benimde gecikti bende beklemedeyim geç döllenme olmuştr diye düşünüyorum. Cünkü pko var ve duphaston kullanıyorum 3. Günü gelirdi benimde ..Meraba kızlar kan testi yapmıştım en son 0.100 demiştim ondan sonra doktora gittim duphaston verdi adetini getirelim dedi içtim bitti 6 gün geçti biteli hala hasta olmadım . Normalde duphaston kullandım önceden ve ilaç bittikten 3. Günü kesin olurdum yok bi türlü gelemedi bi fikri olan var mı
Yine test yaptım ve negatif kaç gün geciktinizCanım benimde gecikti bende beklemedeyim geç döllenme olmuştr diye düşünüyorum. Cünkü pko var ve duphaston kullanıyorum 3. Günü gelirdi benimde ..
Teşekkürler ben 29 . Güne girdim artık gecikmede hayırlısı bakalımMerhaba kızlar benim de adetim 17gün gecikmişti sonunda hasta oldum ve sanırım stresten gecikti yani zaten çıkmamıştı testlerde falan sizin için inşallah hayırlısı olsun
Benimde 2 gün gecikti 0.100 dü tekrar iki gün sonra yaptırdım 1.1 çıktı ne zaman yaptırayım tekrar adetim düzenlidir benimorkidemey ben geçen ay 16 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. o 15 gün içinde defalarca idrar testi ve kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatifti. biraz daha bekleyin derim.
canım en az 4 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum sen biraz daha bekle adetin gelmezse 3-4 gün sonra yaptır yine :) Allah gönlüne göre versin :)Benimde 2 gün gecikti 0.100 dü tekrar iki gün sonra yaptırdım 1.1 çıktı ne zaman yaptırayım tekrar adetim düzenlidir benim
ben birşey göremedim kuzu
Canm resmi yakinlastirsanben birşey göremedim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?