Geç döllenme olabilir mi ???

orkidemey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
13
5
86
merhaba kızlar şuan adetim 12 gün geçti bu ay yumurta takibi yapıyordu doktor 18.gün gitmiştim gelişmemiş yetersiz deyip klomen verdi bunu adet olunca 4. Gün kullanırsın demişti . Ama bi türlü adet olamadım inofolic şase kullanıyorum 3-4 Aydır düzenli gidiyordu ama bu ay kullanmama rağmen olmadım bugün test yaptım negatif . Geç döllenme bile olsa çıkmaz mıydı ? Hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelikle ilgili sadece beyaz akıntım çok var . Bu durumu yaşayıp geç öğrenen var mı ?

Ben de bu ay ilk defa inofolic kullandım 23. Gün yumurtam hala çatlamamıştı. Çatlatma iğnesi oldum. Bence olabilir canım sen yine de dikkat et kendine

orkidemey ben geçen ay 16 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. o 15 gün içinde defalarca idrar testi ve kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatifti. biraz daha bekleyin derim.

orkidemey ben geçen ay 16 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. o 15 gün içinde defalarca idrar testi ve kan tahlili yaptırmama rağmen sonuç negatifti. biraz daha bekleyin derim.
Valla heyecanlandım sizin yazınızı okuyunca peki belirti yaşadınız mı?Yoksa birşey olmamismiydi

Akıntım aşırı artmıştı ve gögüslerimde dolgunluk vardı benim. Ama sonrasında düşük yaptım içinizde vöyle bi şüphe varsa kendinizi koruyup kollayın bu günlerde

Akıntım aşırı artmıştı ve gögüslerimde dolgunluk vardı benim. Ama sonrasında düşük yaptım içinizde vöyle bi şüphe varsa kendinizi koruyup kollayın bu günlerde
sizin için çok üzüldüm inşallah kısa zamanda nasib eder Rabbim tekrar canım teşekkür ederim cvp için sağolasın :*

Meraba kızlar kan testi yapmıştım en son 0.100 demiştim ondan sonra doktora gittim duphaston verdi adetini getirelim dedi içtim bitti 6 gün geçti biteli hala hasta olmadım . Normalde duphaston kullandım önceden ve ilaç bittikten 3. Günü kesin olurdum yok bi türlü gelemedi bi fikri olan var mı

Canım benimde gecikti bende beklemedeyim geç döllenme olmuştr diye düşünüyorum. Cünkü pko var ve duphaston kullanıyorum 3. Günü gelirdi benimde ..

Merhaba kızlar benim de adetim 17gün gecikmişti sonunda hasta oldum ve sanırım stresten gecikti yani zaten çıkmamıştı testlerde falan sizin için inşallah hayırlısı olsun

Benimde 2 gün gecikti 0.100 dü tekrar iki gün sonra yaptırdım 1.1 çıktı ne zaman yaptırayım tekrar adetim düzenlidir benim

Benimde 2 gün gecikti 0.100 dü tekrar iki gün sonra yaptırdım 1.1 çıktı ne zaman yaptırayım tekrar adetim düzenlidir benim
canım en az 4 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum sen biraz daha bekle adetin gelmezse 3-4 gün sonra yaptır yine :) Allah gönlüne göre versin :)

Kızlar benimde adetim gecikeli bugün 9 gün oldu 7. Gün evde test yaptım böyle cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…