Geç döllenme olabilir mi??

25yeliz2553

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
28
3
1
29
Her ay düzenli adet olurdum bu ay korunmamıştık ve 16 günlük adet gecikmem var dün idrar testi negatif çıktı geç döllenme olsaydı şimdiye kadar çıkar mıydı pozitif sizce

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 8subatti o ay 4 gün gecikmeli gelmişti kirmizilar ama ilk olmam gereken gün pembe leke gelmişti sonra kesilip 4.gun gelmişti buay 6gun geciktim 3.gun test yaptım negatif 6.gun yani az önce ilk idrarla aç karnına test yaptım sonuç bu sizce bebiş varmı benmi psikolojik men öyle cizgi görüyorum ilk çocuğumda da böyle silikte ve çok geçmişti günüm 10gun falan

Eklentiler

• IMG_20220313_070956.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20220313_071113.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 105
Var gibi görünüyor bi test daha yap yarın istersen

Yaptırdım 181.10 çıktı hamileymisim
Yaaaa maşallah hayırlı olsun canım idrarda çıkmadı dimi bende geciktim idrar negatif ama bütün gebelik belirtileri yaşıyorum testinde hicmi çizgi çıkmadı değerinde baya yüksek çıkmasına rağmen dimi

Testim sanırım iyi degilmi after 10 diye bı marka ondanmi silik acaba bilmiyorum.Benim amh 0.50 Ocak ayında tüp bebek olacak dendi devlette tahliller yapılıyordu en son eşim spermiyogram verecekti bende hsg çekilecektim 6 gün gecikm oldu ama geçen ay 4 gün gecikme oldu ilk günü pembe leke geldi sonra 4.gun oldum bu ay hiçbir leke vs. Gelmedi tabi bende yine oyle geciktim die aldırış etmedim 3.gun yine aynı marka test ile test yaptım hiç çıkmadı bugün 6. gün sabah ilk idrar ile yaptım silik çıktı dayanamadım kan verdim çıktı göğüslerim çok ağrıyordu ama normalde de regl döneminde agrirdi ama bu kez uçlar sertleşti sanki yara kabuk bağlar dokunursun eline o kabuk sertliği gelir ya öyle oldu bide sol bacağım 1 gün çok ağrıdı kasik bölge tarafı belki ondan belki başka sebep bilemiyorum

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebisini

Her ay düzenli adet olurdum bu ay korunmamıştık ve 16 günlük adet gecikmem var dün idrar testi negatif çıktı geç döllenme olsaydı şimdiye kadar çıkar mıydı pozitif sizce
Merhaba nasıl belirtiler yaşadınız? Benim 2. Gün gecikti ve su gibi kokusuz ama baya ıslak şekilde akıntı olmaya başladı. Ama test negatif geç döllenmeden şüphelenmelimiyim?

Merhaba nasıl belirtiler yaşadınız? Benim 2. Gün gecikti ve su gibi kokusuz ama baya ıslak şekilde akıntı olmaya başladı. Ama test negatif geç döllenmeden şüphelenmelimiyim?
Bilmiyorum ki canım ben 21. Günündeyim hala olmadım ve 18. Gün kan testim negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…