Umarım sağlıkla hamilesindirMerhaba, 3 gün hafif kanamam oldu bugün de doktora gittim ancak henüz kan sonuçlarım çıkmadı ama ben olmadığımı düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım sağlıkla hamilesindirMerhaba, 3 gün hafif kanamam oldu bugün de doktora gittim ancak henüz kan sonuçlarım çıkmadı ama ben olmadığımı düşünüyorum![]()
Kırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemenMerhaba, bugün doktora gittim ancak bir şey söylemedi kan verdim ama çıkmadı bende bekliyorum, 3 gün hafif kanamam oldu bu arada hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama![]()
Beta 3,5 çıkmış doktorum da 1 hafta sonra tekrar ver negatifse kimyasal da olabilir dediUmarım sağlıkla hamilesindir
Evet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorumKırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemen
Çok üzüldüm inşallah yükselir Allah kucağınızi boş bırakmasınEvet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorum
Ya maşallah benim de kızlarım var birde oğlum olurmuki diye ümitleniyorum.Erkek oldu
Hayırlı olsun canım. Ben de çocuk derdine dusmusum mutlu değilim çocukla mutlu olurum dıye kendımı avutuyorum
Allahın izni ile olur inşallahYa maşallah benim de kızlarım var birde oğlum olurmuki diye ümitleniyorum.
İnşallahAllahın izni ile olur inşallah
Sizin bebeğiniz 1.5 yasinda dediniz erken degilmi 2.bebek içinAllahın izni ile olur inşallah
Ya bende pcos var tekrar tedavı surece uzar dıye nasıp bebegım için istiyorum ama buna da o kadar hazır degılım dogrusuSizin bebeğiniz 1.5 yasinda dediniz erken degilmi 2.bebek için
Anladim canım Rabbım gönlüne göre versin inşallahYa bende pcos var tekrar tedavı surece uzar dıye nasıp bebegım için istiyorum ama buna da o kadar hazır degılım dogrusu
Allah razı olsun kardeşimAnladim canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah