Geç döllenme olabilir mi

luluskooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
11
1
1
26
Kızlar 33 günde bir regl oluyorum maximum geçen ay 1 temmuzda oldum bu ay 2 ağustosta idrar testi negatif çıktı 4 ağustosta kan verdim beta hcg 4 çıktı şuan hala regl olmadım adet olacağımda göğüslerim ağrır sızlar öyle anlarım o da yok sadece 2 haftadır beyaz akıntı var geç döllenme gibi bir şey olabilir mi tekrar bir kaç güne kan vermeli miyim regl olmayı mı beklemeliyim böyle bişi yaşıyan oldu mu

Tekrar kan verin geç döllenme olabilir ben pcosluyum adetim düzensizdi 20 gün gecikme oldu iki kere kan verdim negatifti gecikmenin 22. Gününde pozitif çıktı

Benimde 3 Ağustosta olmam lazimdi olmadim bekliyorum halen yarın hastaneye gitcem bakalim 29 temmuzda gittimde yumurtlama var halen demişti belki geç döllenme oldu diye bir ümit bekliyorum ve adetim asla ve asla geçmezdi

Benimde 3 Ağustosta olmam lazimdi olmadim bekliyorum halen yarın hastaneye gitcem bakalim 29 temmuzda gittimde yumurtlama var halen demişti belki geç döllenme oldu diye bir ümit bekliyorum ve adetim asla ve asla geçmezdi
Benimde 2 ağustos da olmam gerekirdi bugın 5. Gün hala olmadım. Ara sıra olacakmısım gibi karnıma sızı giriyor ve belim ağrıyor. 1 ağustos da erken gebelik testi yapmısşyım negatif ti o yızden şüphe deyim yarın olmazsam cuma günü kaset test yapıcam

Hakkimizda hayirlisi inşallah benim.adetim ilk defa geçiyor çok şüpheliyim

4 çıkmış betan yükselme ihtimali var regl olmadıysa hamile olabilirsin 5 ve üzeri gebelik benimde 2 Ağustos dunregl günüm dün kan verdim 10 çıktı değerim bugün tekrar istedi Dr lekem var diye 22 çıktı

Yaptın mııı

Ay benim hep gecikir ama bu sefer fazla gecikti bende yarın tekrar kan vereceğim bakalım ne cıkacak

Yapti
Test yaptın mı
m erken gebelik testi markası novacheck diye silik cizgi çıktı buraya resim yükleyemiyorum ama silik sekilde çıktı kaset testte resimde gozukmeycek kadar silik çıktı kan verdim öğlenden sonra cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…