Şöyle bence stres yapıp çok düşünmek birazda vücudu etkiliyor diye düşünüyorum. Ben bu ay tamamen oluruna bıraktım sadece ovulasyom takibi yaptım, ama tam pikimi yakalayamadım. Ovulasyın takibini bıraktım büyük ihtimalle ondam sonra döllrnme oldu. Düzenli ilişkiye girdim, normalde adet öncesi dahi test yapardım ama akışına biraktım gecikmeden sonra 2-3 gün arayşa sadece test yaptım. Bu süreçte biraz rahat olmak gerekiyor bence. Kasınca bile regli gelmiyor geleceği varsa dahi. Belirtilerim başta yoktu, adet dönemine yakın zamansa. Bel ağrım oldu şiddetli 1-2 gün kadar sürdü, sonrasında adetim gecikmeye başladıgın normal adet olucakmışım gibi hislerim oldu ve tatlı canım çoj çekti. Nor aldede adet gördüğüm zaman tatlı çok yerim zaten. Ve sulu akıntım oldu. Daha sonrasında 10-11. Gün gecikmemden sonra göğüs hassiyetim başladı, dokununca falan hala var şu an sızlama gibi oluyor. Birde alt karın kasık ağrım çok hafif hafif arada oluyor. Şu an yorgunluk ve halsizlikte eklendi. Bugün temizlik yaptım misal aşırı ypruldum ve normalde de astım hastayım nefes darlığım daha fazla olmaya başladı . Bu şekilde oldu,bemce her kadın da garklı oluyor bu belirtiler. Kıyaslamak doğru değil. Kimisi hiç belirti yaşamadan hamile kalıyor. Sen kendi vücudunu takip et, adet dönemine nazara faeklı ne yaşıyorsan bir belirti olabilir veya hiç yaşamayabilirsinde en güzeli kan verip öğrenmek.