Dün kan verdim 2.0 yani gebelik yok fakat döngümün 49. Günü gecikme 18.gün halen adet olmadımSonucunuz ne çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün kan verdim 2.0 yani gebelik yok fakat döngümün 49. Günü gecikme 18.gün halen adet olmadımSonucunuz ne çıktı
Kadın doğum doktoruna bi gidin söktürücü versin en azından döngünüz devam etsinDün kan verdim 2.0 yani gebelik yok fakat döngümün 49. Günü gecikme 18.gün halen adet olmadım![]()
Hem muayne eder siziDün kan verdim 2.0 yani gebelik yok fakat döngümün 49. Günü gecikme 18.gün halen adet olmadım![]()
Gittim canım Cuma günü. Ultrasonda hiçbi sıkıntı görünmüyor. Söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum bu sitede adet gecikmesinin 20 25.gününde çok az bi değerle hamile kaldığını öğrenenler olmuş beklemek istiyorum belki vardır zaten ağrım sızım yok sökükürse kendisi sökülsünKadın doğum doktoruna bi gidin söktürücü versin en azından döngünüz devam etsin
Döngün iyice bozulmasın diye demiştim ama içinden ne his geçiyorsa onu yap nasip her şry bilemeyizGittim canım Cuma günü. Ultrasonda hiçbi sıkıntı görünmüyor. Söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum bu sitede adet gecikmesinin 20 25.gününde çok az bi değerle hamile kaldığını öğrenenler olmuş beklemek istiyorum belki vardır zaten ağrım sızım yok sökükürse kendisi sökülsün
Vereceği adet söktürücü gebelik varsa da bir sıkıntı yaratmaz gebelik varsa tutunmayı sağlar düşük tehlikesini önler gebelik yoksa da adet söktürür aynı durumu bende yaşadım 20 gün gecikmişti doktorumun verdiği adet söktürücüyle adet olmuştumGittim canım Cuma günü. Ultrasonda hiçbi sıkıntı görünmüyor. Söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum bu sitede adet gecikmesinin 20 25.gününde çok az bi değerle hamile kaldığını öğrenenler olmuş beklemek istiyorum belki vardır zaten ağrım sızım yok sökükürse kendisi sökülsün
Merhaba acaba ne oldu sonucunuz benzer durumu yaşıyoruz daYazmıştım soruda adet düzenliği var bir kaç aydır diye
Ben 14. Günü testimde silik çizgi gördüö,akşamına beta verdim ve sonucum 15,27 çıltı, 2. Betayıda bugün verdim yarın sonuç cıkıcakMerhaba acaba ne oldu sonucunuz benzer durumu yaşıyoruz da
Ayy hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz benım de 25 çıktı beta yarın vericem testimde şu sekılde rahim duvarım çok kalınlaşmıştı oradan anladı doktor ama benım en son adetım 19 Aralık bende pcos var bu yüzden geç yumurtlama olmuş ınsallah ıyı haber gelir ikimizedeBen 14. Günü testimde silik çizgi gördüö,akşamına beta verdim ve sonucum 15,27 çıltı, 2. Betayıda bugün verdim yarın sonuç cıkıcak
Benim 24 aralıktı testimde buna benzer silik çıktı akşamına beta verdim,3 gün somrada tekrar beta verdim. Bakalım inşallah yarın güzel sonuç alırım. İnşallah sizde güzel haberler alırsınızAyy hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz benım de 25 çıktı beta yarın vericem testimde şu sekılde rahim duvarım çok kalınlaşmıştı oradan anladı doktor ama benım en son adetım 19 Aralık bende pcos var bu yüzden geç yumurtlama olmuş ınsallah ıyı haber gelir ikimizede
Amin amin inşallah ben 4 yıldır ıstıyorum olmadı tüp bebek yaptım tuttu ama kalp atışları yoktu düştü ondan sonra da doğal hamıle kalmam benım için mucıze aslında ve ınsallah mucızem benımledır dıye çok dua edıyorum. Bir doktora da gidin bence ınsallah pcos yoktur çünkü çok zor bır süreç işliyorBenim 24 aralıktı testimde buna benzer silik çıktı akşamına beta verdim,3 gün somrada tekrar beta verdim. Bakalım inşallah yarın güzel sonuç alırım. İnşallah sizde güzel haberler alırsınızbende pcos var mı bilmiyorum,doktorada henüz gitmedim ama çocuk istediğimden beri bundan önceki 4 aydır düzensiz adet görüyordum. Bende o yüzden geç yumurtlama olmuş olabilir diye düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı olsun
![]()
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin amin inşallah ben 4 yıldır ıstıyorum olmadı tüp bebek yaptım tuttu ama kalp atışları yoktu düştü ondan sonra da doğal hamıle kalmam benım için mucıze aslında ve ınsallah mucızem benımledır dıye çok dua edıyorum. Bir doktora da gidin bence ınsallah pcos yoktur çünkü çok zor bır süreç işliyor
Evet canım bebek varsa koruduğunu biliyorum o ilacı bir kez kullanmıştım psikolojik olarak bana hiç iyi gelmedi o sebeple kullanmak istemiyorum. Bakalım bir kaç gün sonra yine hasta olmazsam doktora tekrar görüneceğimVereceği adet söktürücü gebelik varsa da bir sıkıntı yaratmaz gebelik varsa tutunmayı sağlar düşük tehlikesini önler gebelik yoksa da adet söktürür aynı durumu bende yaşadım 20 gün gecikmişti doktorumun verdiği adet söktürücüyle adet olmuştum
İnşallah olumlu sonuç alırsınızEvet canım bebek varsa koruduğunu biliyorum o ilacı bir kez kullanmıştım psikolojik olarak bana hiç iyi gelmedi o sebeple kullanmak istemiyorum. Bakalım bir kaç gün sonra yine hasta olmazsam doktora tekrar görüneceğim
Verdiniz mi tekrar beta sonucunuz ne çıktı?Ayy hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz benım de 25 çıktı beta yarın vericem testimde şu sekılde rahim duvarım çok kalınlaşmıştı oradan anladı doktor ama benım en son adetım 19 Aralık bende pcos var bu yüzden geç yumurtlama olmuş ınsallah ıyı haber gelir ikimizede
76Verdiniz mi tekrar beta sonucunuz ne çıktı?
Kaç gün üstüne verdiniz,doktor ne dedi güzel yükselmiş mi
Evet çok şükür sorun yok şuan ıkı gün sonra verdim gayet ıyı dediKaç gün üstüne verdiniz,doktor ne dedi güzel yükselmiş mi
Ayy süper inşallah sağlıkla ilerler kıcağınıza almak nasip olurEvet çok şükür sorun yok şuan ıkı gün sonra verdim gayet ıyı dedi
Amin amin inşallah sizinde öyle Allah razı olsunAyy süper inşallah sağlıkla ilerler kıcağınıza almak nasip olur![]()