• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi

Eftelyaa43

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
İyi günler bende soru sormak istiyorum takvimin gösterdiği yumurtlama da korunmasız ilişki oldu 10 haziran ve 14 haziran da kan da sonuç 2 çıktı adetim de gecikti 2 gün ama geç döllenme olmuş olabilir mi acaba adet öncesi muhakkak göğüs hassasiyetii olur Du şuana kadar hiç yaşamadım ama bi hafif baş ağrısı var ara ara sürekli devam eden ilk gebeliğimde geç döllenme idi

uygulamalar biraz hatalı çıkabiliyor tabi ilk gebeliğinizdede uygulama üzerinden öğrendiyseniz doğru tahmin yapıyordur geç döllenmede olabilir regl gecikmesinin en az 5 günü beklemenizi öneririm eğer hala yok o zaman şans biraz daha düşültür

Kanı ne zaman verdiniz?
İlişki tarihinden 12-13.günde idrarda da pozitif vermeye başlıyor. Kanda da çıkar

İlk geve
uygulamalar biraz hatalı çıkabiliyor tabi ilk gebeliğinizdede uygulama üzerinden öğrendiyseniz doğru tahmin yapıyordur geç döllenmede olabilir regl gecikmesinin en az 5 günü beklemenizi öneririm eğer hala yok o zaman şans biraz daha düşültür
İlk gebeliği tesadüf öğrendim ama geç döllenme oldu

Adet gecikmesinden önce 22sinde verdim kan ama benim hep beta 0.5 çıkardı 2 çıktı o gün
Yani gecikme olmadan verdiyseniz ihtimal var tabiki.
Ben gecikmenin 4.günü 27 ile öğrenmiştim gecikmeden önce verseydim negatif gelirdi.
0.5 ve 2 çıkmasından bağımsız tabi ikisi de negatif, hormonal bile değişiyor bu bir şey ifade etmez ama dedigim gibi gecikme olmadan verdiğiniz için gebelik ihtimaliniz var tabiki.

Yani gecikme olmadan verdiyseniz ihtimal var tabiki.
Ben gecikmenin 4.günü 27 ile öğrenmiştim gecikmeden önce verseydim negatif gelirdi.
0.5 ve 2 çıkmasından bağımsız tabi ikisi de negatif, hormonal bile değişiyor bu bir şey ifade etmez ama dedigim gibi gecikme olmadan verdiğiniz için gebelik ihtimaliniz var tabiki.
Neredeyse belirtiler var, sık idrara çıkma, baş ağrısı, kasık ağrısı vs pazartesi kan vericem hayırlısı

Ya benimde regl günüm kan verdim 13.76 çıktı normal miiii
Değeriniz düşük ama daha cok yeni olabilir, geç döllenme olabilir.
Ben gecikmenin 4.günü 27 ile öğrenmiştim regl günümde versem belki negatif çıkacaktı. 2 gün sonra yeniden kan verin 2 katına çıktıysa sağlıklı ilerliyor demektir

Ben gecikmenin 4.günü 27 ile öğrenmiştim regl günümde versem belki negatif çıkacaktı. 2 gün sonra yeniden kan verin 2 katına çıktıysa sağlıklı ilerliyor demektir
İnanılmaz rahatladım çok teşekkür ediyorum yaa. Peki sonrasında nasıl ilerlemişti

İnanılmaz rahatladım çok teşekkür ediyorum yaa. Peki sonrasında nasıl ilerlemişti
Kuzum doktorlar değer düşük olunca hemen kimyasal deyiveriyorlar. Benimki sürprizdi zaten beklemiyorduk gittigim doktor değerin çok düşük kesin kimyasal dedi. Yine de kan vereyim hocam yükselmiştir belki kimyasalsa da yapacak bişey yok demiştim zorla istetmiştim.
2şer güne 1 kan verdim. 27-90larda sonra 300lerde çıkmıştı benim. Bir daha kan vermedim.
Tahmini 2 kat arttıgını varsayaraktsn 3000i buldugunu düşündüğüm güne kadındoğum randevusu aldım. Karnımdan kese görüldü.

Kuzum doktorlar değer düşük olunca hemen kimyasal deyiveriyorlar. Benimki sürprizdi zaten beklemiyorduk gittigim doktor değerin çok düşük kesin kimyasal dedi. Yine de kan vereyim hocam yükselmiştir belki kimyasalsa da yapacak bişey yok demiştim zorla istetmiştim.
2şer güne 1 kan verdim. 27-90larda sonra 300lerde çıkmıştı benim. Bir daha kan vermedim.
Tahmini 2 kat arttıgını varsayaraktsn 3000i buldugunu düşündüğüm güne kadındoğum randevusu aldım. Karnımdan kese görüldü.
Şu stresimde ilham oldunuz Allah razı olsun sizden 🌸

Geç döllenme dediğiniz nasıl oluyor acaba benimde akıntı takibiyle tahminime göre 13 ya da 14 haziranda çatlama oldu o günleri değerlendirdik ama dün negatifti sonradan pozitife dönebiliyor mu

Geç döllenme dediğiniz nasıl oluyor acaba benimde akıntı takibiyle tahminime göre 13 ya da 14 haziranda çatlama oldu o günleri değerlendirdik ama dün negatifti sonradan pozitife dönebiliyor mu
Normalde pcos felan değilseniz, adet başlangıcının 12-14.gününde yumurtlama oluyor. Benim son adet tarihim 14 eylül buna göre 22-26 eylül arası yumurtlama bekleniyor. Ama bizim korunmasız ilişki tarihimiz 5-6 ekim. Ya 2.kez yumurtlamışım ya da geç yumurtlamışım geç döllenmiş.
Ama şöyle bişey var ben ovülasyon testi vs kullanmadım.
Genelde ilişki üzerinden 12-13.gün geçince betahcg yükselmeye başlıyor.

Normalde pcos felan değilseniz, adet başlangıcının 12-14.gününde yumurtlama oluyor. Benim son adet tarihim 14 eylül buna göre 22-26 eylül arası yumurtlama bekleniyor. Ama bizim korunmasız ilişki tarihimiz 5-6 ekim. Ya 2.kez yumurtlamışım ya da geç yumurtlamışım geç döllenmiş.
Ama şöyle bişey var ben ovülasyon testi vs kullanmadım.
Genelde ilişki üzerinden 12-13.gün geçince betahcg yükselmeye başlıyor.
Anladım simdi o zaman yumurtlama kesin olduysa geç döllenme diye bir şey olmuyor sanırım ben rahime ulasma süresi geç olmustur falan diye tahmin ediyodum yumurtanın çatlama zamanlamasıyla alakalı yani tamamen teşekkür ederim

Back
X