Geç döllenme olanlar lütfen baksın

benbiranneadayiyiM63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
25
6
6
22
Arkadaşlar benim adetimin üstünde 3 gün geçti ve çubuk test kullandım negatif ve gittim beta HCG yaptım onda 2.30 çıktı eve gelirken akıntı pembe oldu 3 gün sürdü sadece akintida şimdi 7 gün oldu adettim geçeli geç döllenme olmuş olabilir mi ne oluyor bizi biri aydınlatabilir mi tekrardan test yapmama gerek var mı bütün hamilelik belirtileri de var

Hayırlısı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı şüphe ettiriyor diğerlerinde olmamıştı ama
Sizde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Ay inşallah benimde göğüs hassasiyetim çok fazlaydı karnımda şişlik vardı 1 ay boyunca regl olduktan sonra geçti karin şişliği ama göğüs hassasiyeti halada devam ediyor Allah gönlümüze göre versin

Hamileymisim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin

İlk gittim 2.30 du 6.gun 0.200 di şimdi baktırdım 1000 çıktı
Merhaba iyi günler acaba adetimiz kaç gün gün geçikti yani kaçıncı günde belli oldu hamileliğiniz ? Bugün benim 51. Günüm ve hala adet olmadım ilk defa adetşm bu kadar geçiyo ve bu ay klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye doktorum adet söktürücü duphaston verdi onu kullandığım halde hala adet olmadım birde onu kullanırken yumurtam 28. Gün oluştu doktorum iki kere kan testi istedi 1.20 çıktı hep idrar testleride negatif ve hala adet olmadım burdada geç döllenmeyi olaylarını okuyorum aklım karışıyor napıcagımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…