- 31 Aralık 2022
- 25
- 6
- 6
- 22
- Konu Sahibi benbiranneadayiyiM63
-
Test yapmışmıydın sen30 gün gecikmenin sonunda ragl oldum çok fazla kanamam var uzun süre hasta olmadığım için olabilir mi sen nasilsin
Valla en son 29 aralikda kan testi verdim negatif çıktı birdaha da test falan yapmadım 17 ocakta da kanamam basladi zatenTest yapmışmıydın sen
Evet 8 ocaktı nette araştırırken yumurtlama kanamasını gördüm acaba geç mi yumurtlama oldu ki yumurtlama gününden 3.gün ara kanama yşadımGününüz gecikti mi
Bnde verdim de onlara güvenmiyorum doktor da güvenmedi pek bugün idrar yaptım negatifValla en son 29 aralikda kan testi verdim negatif çıktı birdaha da test falan yapmadım 17 ocakta da kanamam basladi zaten
Olabilir kan testi verin emin olursunuzEvet 8 ocaktı nette araştırırken yumurtlama kanamasını gördüm acaba geç mi yumurtlama oldu ki yumurtlama gününden 3.gün ara kanama yşadım
Doktora gitme şansınız varsa gitseniz iyi olur aslında hormonlara bakılırValla en son 29 aralikda kan testi verdim negatif çıktı birdaha da test falan yapmadım 17 ocakta da kanamam basladi zaten
Randevu alamıyorum malesef asm deki labaratuvarda güvenmiyorumOlabilir kan testi verin emin olursunuz
Hormonlara bakilmisti hersey normal çıkti pazartesi nasip olursa tekrardan gitcemDoktora gitme şansınız varsa gitseniz iyi olur aslında hormonlara bakılır
Eğer adeti erken gördüysem ara kanaması değilde adetse pazar günü tekrar adet günümOlabilir kan testi verin emin olursunuz
Bazen kan sonuclari hatali cikabiliyorRandevu alamıyorum malesef asm deki labaratuvarda güvenmiyorum
Gidin ihmal etmeyin bnm 3 tane var bu varsa eğer süpriz olacak kaçak oldu bu ay ondan şüpheleniyorum zatenHormonlara bakilmisti hersey normal çıkti pazartesi nasip olursa tekrardan gitcem
İnşallah hamilesindir Allah nasip ederEğer adeti erken gördüysem ara kanaması değilde adetse pazar günü tekrar adet günüm
Evet 2 gün üst 0ate kan verdim hormon diğer kan tahlilleri hepsi çok farklıydıBazen kan sonuclari hatali cikabiliyor
Hayırlısı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı şüphe ettiriyor diğerlerinde olmamıştı amaİnşallah hamilesindir Allah nasip eder
Hayırlısı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı şüphe ettiriyor diğerlerinde olmamıştı ama
Ay inşallahSizde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Sen ihmal etmede git bence biran önce acile bile gidebilirsinAy inşallahbenimde göğüs hassasiyetim çok fazlaydı karnımda şişlik vardı 1 ay boyunca regl olduktan sonra geçti karin şişliği ama göğüs hassasiyeti halada devam ediyor Allah gönlümüze göre versin
Teşekkür ederimSen ihmal etmede git bence biran önce acile bile gidebilirsin
Rica ederimTeşekkür ederim
Hamileymisimçok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba iyi günler acaba adetimiz kaç gün gün geçikti yani kaçıncı günde belli oldu hamileliğiniz ? Bugün benim 51. Günüm ve hala adet olmadım ilk defa adetşm bu kadar geçiyo ve bu ay klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye doktorum adet söktürücü duphaston verdi onu kullandığım halde hala adet olmadım birde onu kullanırken yumurtam 28. Gün oluştu doktorum iki kere kan testi istedi 1.20 çıktı hep idrar testleride negatif ve hala adet olmadım burdada geç döllenmeyi olaylarını okuyorum aklım karışıyor napıcagımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirimİlk gittim 2.30 du 6.gun 0.200 di şimdi baktırdım 1000 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?