- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Aynı durumu yaşıyorum canımHanımlar ben geç döllenme yaşayanlar nasıl anladı ne zaman idrarda kan da çıktı belirtileriniz nelerdi merak ediyorum ,kafam çok karışık ovülasyonda 8 kasımda pik gördüm bugün 16. Günün hala adet olmadım yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olunur mu ben hala neden olmadım, gelen aylarda hep 14. Gün adet oldum 43 gün oldu adet olmayalı,
Hiç test yaptın mı canım, inşallah hamilesindirAynı durumu yaşıyorum canım
Sat 6 Ekim
20 Kasım test yaptım negatif 48.gün oldu daha olmadım
Kesin 14. Günde adet olunmuyor diye biliyorum. Bende geç döllenmeyle gebelik yaşadım adet olmam gereken gün kan testi verdi negatifti bi kaç gün sonra adet sancılarım olmaya başladı geciktim sandım tam bir hafta sonra hala adet olmayınca tekrar test yaptım pozitif çıktı. Gebeliğimde sata göre 1 hafta geriden geliyodu.
Yaptım canım 20 Kasım’da tek çizgiHiç test yaptın mı canım, inşallah hamilesindir
Hsg filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah olmazsın adet hamilesindirYaptım canım 20 Kasım’da tek çizgi
Ama sat 6 Ekim
13 Ekim de rahim filmi çekildim
Hsg filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah olmazsın adet
Evet canım bende çok duydum.Adet olana kadar ilişkiye devam ediyoruz ama 48 gün oldu daha adet görmedim 2 günde bir ilişki oluyor bakalım ya yumurtlama olmadı bende demekkiHsg filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah olmazsın adet hamilesindir
Yaptım tabi canım yapmammı elimde hiç kalmadı ki . Geç döllenme de olabilir diyorlarOvülasyon takibi yaptın mı hiç ordan anlarsın
Pük gördün mü yani hangi gün gördün kaydettin mi ben 8 kasım da gördüm ve 16. Günümdeyim yarın da adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorumYaptım tabi canım yapmammı elimde hiç kalmadı ki . Geç döllenme de olabilir diyorlar
Ya koyu gördüm ama çok koyu görmedim bulursam burdan atacağım silmediysemPük gördün mü yani hangi gün gördün kaydettin mi ben 8 kasım da gördüm ve 16. Günümdeyim yarın da adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
Atsana bakayımYaptım tabi canım yapmammı elimde hiç kalmadı ki . Geç döllenme de olabilir diyorlar
Bu koyulukta yakalamıştım daha koyusunu yakalayamadımAtsana bakayım
Canım asla emin olamayız ama yumurtlama yok gibi ama ben burda bir arkadaş hatırlıyorum böyle hamile kaldı,Bu koyulukta yakalamıştım daha koyusunu yakalayamadım
Valla bekliyorum daha adet gelmediCanım asla emin olamayız ama yumurtlama yok gibi ama ben burda bir arkadaş hatırlıyorum böyle hamile kaldı,
Siz kanda gebelik baktrdınız mi acaba ?Valla bekliyorum daha adet gelmedi
Ah canım keşke bende tam anlasam da sana da bir şey söylesem terzi misali kendi söküğümü dikemiyorum ben hiç hamile kalmadığım için kalanlar bilir diye düşünüyorum ama en güzeli kan tahlili vermek benim daha fazla düşünmeye psikolojim kaldırmıyor sana da tavsiyem adetler düzensiz olsa bile yine de kan vermeyi düşün gel döllenme geç yumurtlama demek diye biliyorum ben fazlasına vakıf değilimMerhaba kizlar konusmaniz dikkatimi cekti ayni seyi kafamda sorguluyorum. Son iliski tarihi 5 kasımdı. 4 kasımda2PrensesAnnesi53 attiğiniz ovulasyon testindeki gibi cizgi vardi daha koyuyuya ben de denk gelmedim. Ancak sanki ondan 3-4 gün sonra akintim artti ben de acaba daha sonraki gunler mi yumurtladim diye dusundum( yani 7-8-9 kasim gibi). 19 kasim adet tarihi diye kendimce dusundum ama benim zaten 6-7 haftada bir adet olurum pek duzensizdir. Neyse 19-20 kasim test yaptim negatif. Vazgectim fikri kafamdan attim. Ama simdi gogus agrisi ve şişliği cekiyorum. Sonradan oluştu hem geç döllenme ya da tahminimden sonraki gunlerde yumurtladim diyorum. Tekrar testim olmadigi icin daha yapmadim. Son ilişkinin üzerinden 18 gün geçti umudum tek ilişkiye bagli cunku esimle ayri sehirlerde gorev yapiyoruz. Sâhi göç döllenme tam olarak nasıl oluyor? Iliskiden 6-12 gun sonra dollenir yaziyor nette. Eger 10 gunden sonra dollendiyse ve kana ve idrara gecme donemi de vakit aldiysa var mi acaba bir umudum? Gogus hassasiyeti beni boylr dusunmeye itti adet de olmadim işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?