Geç döllenme tarlusal

linaak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
19
2
1
35
Merhaba bugun adet gecikmemin7.günü kan testim negatif 0.100 normalde adet sancısı belirti gormem ama bu sefer bel kasıt ağrım var bide memede batmalar doktor geç dollenme olacağını sanmam dedi sizce kullanmali miyim tesekkurler

Hiç birşey kullanma... Adet olmayı bekle 10 gün daha baktın olmuyosun bir test daha verip emin olup ondan sonra adet söktürücü deneyebilirsin.

Mantıklı öyle yaparım siz kaçıncı günde öğrendiniz?

Mantıklı öyle yaparım siz kaçıncı günde öğrendiniz?
Ben daha adet olmadan 3 gün önce öğrendim. Normalde tatlıyı çok severim, tatlıyı yiyemediğimde işkillendim, elimdeki ovulasyon testi ile denemiştim... Testte ikiside koyu çıkınca kaset hamilelik yaptım, o da silik çıktı adet günümde (35 gün) geçince kan verdim 250 küsür çıkmıştı.

Ne guzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Karında şişlik ve karında sertlik var miydi sizde ve adet öncesi adet zamanı verdiğiniz testler negatif mi gelmeiti

Karında şişlik ve karında sertlik var miydi sizde ve adet öncesi adet zamanı verdiğiniz testler negatif mi gelmeiti
Hiç belirtim yoktu.. Adet öncesi kan vermedim adet günüm geçince verdim. Hcg testim silik cıkmıştı, ilk ovulasyon testinde iki koyu ile öğrendim.

Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…