Tekrar kan verin değerin yükselmesi gerekMerhaba kızlar.
Ben iki gün önce hiç belirtisiz tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Benim reglm 33-35 günde oluyordu. Bu yüzden iki aydır ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyordum. Benim yumurtlama günüm 18-19 günde oluyor. Son reglm 20 Ağustos ve reglm 5 gün gecikince test yaptım pozitif, akşamına tahlil verdim. Betahcgm 28 çıktı. Yani 3 haftalık olabilirmiş. Ama son reglme göre 5+4 gibi birşey. Doktora gittim. Ultrasonda kese göremedi. Durumumu anlattim geç döllenme olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyelim dedi tekrar tahlil de yapmadı. Kasıklarımda ağrı var ve hafif bulantı. Regl olacak gibi hissediyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Doktor iki gün önce vermissin bugün verme dedi. Ben vermek istediğimi söyledim. Haftaya ver falan diyerek beni caydırdı. Eve gelince pişman oldum keşke verseydin diyeTekrar kan verin değerin yükselmesi gerek
Hemen yapma bence de bir kaç gün geçince tekrar ver bir haftanin beklemesi kolay mıDoktor iki gün önce vermissin bugün verme dedi. Ben vermek istediğimi söyledim. Haftaya ver falan diyerek beni caydırdı. Eve gelince pişman oldum keşke verseydin diye
Dayanamadım şimdi verdimHemen yapma bence de bir kaç gün geçince tekrar ver bir haftanin beklemesi kolay mı
Hayırlı haber alırsın inşallahDayanamadım şimdi verdim
Yukseldimi değeriniz ?İnşallah
İlk değerim 28 di iki gün sonra 79 oldu iyi midir bilmiyorum. Perşembeye kadar bekleyeceğimYukseldimi değeriniz
Benim ilk 0.0 dı bir gün arayla 19.1 çıktı sonra bende cumaya kadar bekleyeceğimİlk değerim 28 di iki gün sonra 79 oldu iyi midir bilmiyorum. Perşembeye kadar bekleyeceğim
Benim ilk 0.0 dı bir gün arayla 19.1 çıktı sonra 48 bende cumaya kadar bekleyeceğim
Allah gönlüne göre versin seninde.. kan verdiniz mi bide sat neydi acabaBunları yazmanıza çok sevindim ben belirtileri çok erkenden fark etim 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı tüm belirtiler var adet yok çok sağolun iki anneyi de tebrik ederim
Hayırlı olsun canım. İnşallah su keseyi ve kalp atışını da öğreniriz bir an önceBenim ilk 0.0 dı bir gün arayla 19.1 çıktı sonra bende cumaya kadar bekleyeceğim
Kan tahlili verdiniz mi?Bunları yazmanıza çok sevindim ben belirtileri çok erkenden fark etim 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı tüm belirtiler var adet yok çok sağolun iki anneyi de tebrik ederim
Regle kaç gün vardı 2.0 çıktığındaEvet kan tahlili verdim beta 2.0 teste çıkmadı ama tahmını zaten daha çok erken olduğu
Yanlış yazmışım 0.2 idi sonrasında 0.100 pazar günü regle oldum oldukça ağrılı idi pazartesi doktora gitim bütün kan tahlilleri idrar vs yapıldı bebek belirtisi yok ama şüpemi anlatınca 10 gün daha bekliceksin geç dönlenme ise Şuan görünmez dedi bakalım haftaya ne olucak merakla bekliyorumRegle kaç gün vardı 2.0 çıktığında
Bu arada seni tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün ilk beta 19 gördüğünde kaç haftalık oluyor ? Bayağı erken yakalamışsın 3. Hafta mı acaba kese 5. Veya 6 hafta görünüyor sanırımRegle kaç gün vardı 2.0 çıktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?