Geç döllenme ve gebelik belirtileri

Bu arada seni tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün ilk beta 19 gördüğünde kaç haftalık oluyor ? Bayağı erken yakalamışsın 3. Hafta mı acaba kese 5. Veya 6 hafta görünüyor sanırım
İnanki bu kadar düşük degerle bende ilk defa öğrendim iki çocuğum var benim onlarida erken öğrendim ama bu kadar düşük değildi adet günümde 19.1 çıktı

İnanki bu kadar düşük degerle bende ilk defa öğrendim iki çocuğum var benim onlarida erken öğrendim ama bu kadar düşük değildi adet günümde 19.1 çıktı
Maşallah ben ilk çocuğumu 158 beta ile öğrendim 3 haftalık var yoktu tezcanlı insan olunca herşey okadar zor ki haftaya çarşambadan önce hiç bişe öğrenemem ama işte heyecan yaptım doktorda hala bir ihtimal var deyince tabi umutlanıyor insan hayırlısı bakalım

Benimde haftaya Perşembe randevum bakalım hayırlı haberler alırız inşaallah ben öyle tezcaliyim

28 Eylül'de regl olmam lazımdı ben 25 Eylül'de kan verdim 0.0 28 eylül yani regl günü 48 çıktı
Özür dilerim 28 eylül regl günü 19 cikti
Geç döllenmiş olabilirmiyim
İman n anlamanın tek yolu pazartesi kan verin ona göre doktor yönlendirir ben bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem bu konuda ama insaalah vardır

Özür dilerim 28 eylül regl günü 19 cikti

İman n anlamanın tek yolu pazartesi kan verin ona göre doktor yönlendirir ben bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem bu konuda ama insaalah vardır
Dayanamıyorum bu gün vereyim diyorum

Merhaba hamile kaldınız mı şu an ben de aynı durumdayım sabah hastaneye gideceğim

Merhaba hamile kaldınız mı şu an ben de aynı durumdayım sabah hastaneye gideceğim
Evet değerlerim güzel bir şekilde yükseliyor ama biraz beklemek istedim. Çalıştığım için de gitmeye fırsatım olmadı.Bu hafta muayene olacagım daha ultrasonda göremedim. Tahminimce 6 hafta civarındayım suan

Hayırlı olsun ben de bugün kan verdim çooook silikti umutlanmakta istemiyorum ama ilk defa silik çizgi gördüm hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…