- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
- 23
İnanki bu kadar düşük degerle bende ilk defa öğrendim iki çocuğum var benim onlarida erken öğrendim ama bu kadar düşük değildi adet günümde 19.1 çıktıBu arada seni tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün ilk beta 19 gördüğünde kaç haftalık oluyor ? Bayağı erken yakalamışsın 3. Hafta mı acaba kese 5. Veya 6 hafta görünüyor sanırım
Maşallah ben ilk çocuğumu 158 beta ile öğrendim 3 haftalık var yoktuİnanki bu kadar düşük degerle bende ilk defa öğrendim iki çocuğum var benim onlarida erken öğrendim ama bu kadar düşük değildi adet günümde 19.1 çıktı
Benimde haftaya Perşembe randevum bakalım hayırlı haberler alırız inşaallah ben öyle tezcaliyimMaşallah ben ilk çocuğumu 158 beta ile öğrendim 3 haftalık var yoktutezcanlı insan olunca herşey okadar zor ki haftaya çarşambadan önce hiç bişe öğrenemem ama işte heyecan yaptım doktorda hala bir ihtimal var deyince tabi umutlanıyor insan hayırlısı bakalım
Ne kadar süre sonra 0..0 dıBenim ilk 0.0 dı bir gün arayla 19.1 çıktı sonra bende cumaya kadar bekleyeceğim
O halde ilkinde negatif mıydı?Benim ilk 0.0 dı bir gün arayla 19.1 çıktı sonra bende cumaya kadar bekleyeceğim
28 Eylül'de regl olmam lazımdı ben 25 Eylül'de kan verdim 0.0 28 eylül yani regl günü 48 çıktıBenimde ilk 0,43 tü sonrasında ayın 1 inde. 6 sında yaptım 7,75 çıktı
Özür dilerim 28 eylül regl günü 19 çıktı28 Eylül'de regl olmam lazımdı ben 25 Eylül'de kan verdim 0.0 28 eylül yani regl günü 48 çıktı
Maşallahhh sanırım bende sorun varÖzür dilerim 28 eylül regl günü 19 çıktı
Geç döllenmiş olabilirmiyimÖzür dilerim 28 eylül regl günü 19 çıktı
Özür dilerim 28 eylül regl günü 19 cikti28 Eylül'de regl olmam lazımdı ben 25 Eylül'de kan verdim 0.0 28 eylül yani regl günü 48 çıktı
İman n anlamanın tek yolu pazartesi kan verin ona göre doktor yönlendirir ben bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem bu konuda ama insaalah vardırGeç döllenmiş olabilirmiyim
Dayanamıyorum bu gün vereyim diyorumÖzür dilerim 28 eylül regl günü 19 cikti
İman n anlamanın tek yolu pazartesi kan verin ona göre doktor yönlendirir ben bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem bu konuda ama insaalah vardır
Verdiniz mi kanDayanamıyorum bu gün vereyim diyorum
37 oldu çok şükür :))Verdiniz mi kan
Hadi hayırlısı hâkkinizda pazartesi inşaallah iki katı artış olur37 oldu çok şükür :))
Merhaba hamile kaldınız mı şu an ben de aynı durumdayım sabah hastaneye gideceğimMerhaba kızlar.
Ben iki gün önce hiç belirtisiz tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Benim reglm 33-35 günde oluyordu. Bu yüzden iki aydır ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyordum. Benim yumurtlama günüm 18-19 günde oluyor. Son reglm 20 Ağustos ve reglm 5 gün gecikince test yaptım pozitif, akşamına tahlil verdim. Betahcgm 28 çıktı. Yani 3 haftalık olabilirmiş. Ama son reglme göre 5+4 gibi birşey. Doktora gittim. Ultrasonda kese göremedi. Durumumu anlattim geç döllenme olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyelim dedi tekrar tahlil de yapmadı. Kasıklarımda ağrı var ve hafif bulantı. Regl olacak gibi hissediyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
103,70 olduuuuu çok şükür :)Hadi hayırlısı hâkkinizda pazartesi inşaallah iki katı artış olur
Evet değerlerim güzel bir şekilde yükseliyor ama biraz beklemek istedim. Çalıştığım için de gitmeye fırsatım olmadı.Bu hafta muayene olacagım daha ultrasonda göremedim. Tahminimce 6 hafta civarındayım suanMerhaba hamile kaldınız mı şu an ben de aynı durumdayım sabah hastaneye gideceğim
Hayırlı olsun ben de bugün kan verdim çooook silikti umutlanmakta istemiyorum ama ilk defa silik çizgi gördüm hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet değerlerim güzel bir şekilde yükseliyor ama biraz beklemek istedim. Çalıştığım için de gitmeye fırsatım olmadı.Bu hafta muayene olacagım daha ultrasonda göremedim. Tahminimce 6 hafta civarındayım suan
Çok sevindim masaallah103,70 olduuuuu çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?