- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi Tugraderya
-
Merhaba şuan hamileyim ve 2 hafta gerideyiz geç döllenme dedi doktor.Sat 10 mayıstı ben 3 gün gecikmede idrar testi yaptım evde ve negatifti sonra boşverdim ama göğüslerim inanılmaz acıyodu.Baktım adet olamıyorum 23 haziranda kan verdim ve kanda çıktı yani 12-13 gün gecikmede kanda anca öğrendim ama keseyi görememiştik haftasına gördük çok şükürMerhaba. Geç döllenms ve kimyasal gebelik yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Geç döllenmede adetiniz kaç gün geciktiğinde öğrendiniz beta hcg değerinjz kaçtı ?
Kimyasal gebelikte nasıl öğrendiniz değerinjz kaçtı değer düşmeye başlayınca kanama mı başladı ?
Allah kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıktı ilk kandaki değerin benimde 12 gün gecikmede çıktı kandaMerhaba şuan hamileyim ve 2 hafta gerideyiz geç döllenme dedi doktor.Sat 10 mayıstı ben 3 gün gecikmede idrar testi yaptım evde ve negatifti sonra boşverdim ama göğüslerim inanılmaz acıyodu.Baktım adet olamıyorum 23 haziranda kan verdim ve kanda çıktı yani 12-13 gün gecikmede kanda anca öğrendim ama keseyi görememiştik haftasına gördük çok şükür
Amin allah razı olsun :) 979 çıkmıştı sanırım kanda 12 günlük gecikmedeAllah kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıktı ilk kandaki değerin benimde 12 gün gecikmede çıktı kanda
Bende bi skntı var ne olduğunu anlayamadım. Dıs gebelik mi baska bisey miKızlar meraba kimyasal gebelikte beta en cok ne kadar artıyor
Kaç değerin canım ilk beta hcg miBende bi skntı var ne olduğunu anlayamadım. Dıs gebelik mi baska bisey mi
Tüp bebek yaptrdm. Dokuzuncu gün test yaptm. İki gün araylada şu şekilde 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574Kaç değerin canım ilk beta hcg mi
Bu şekilde betası olan oldu mu ?Tüp bebek yaptrdm. Dokuzuncu gün test yaptm. İki gün araylada şu şekilde 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574
Sizde nedir? Bi yorum yapabilir misinz? Cok cıkmazdayım benBu şekilde betası olan oldu mu ?
Mrb 10 gün geçene kadar beklediniz mi yoksa ara ara test yaptınız mıBen geç döllenme yaşadım, adetimin gecikmesinin 10. günü çok silik çizgi gördüm. Ertesi gün kan değerim 37 çıktı.
Gebeliğimde bunla ilgili bir problem yaşamadım sadece son adet tarihini baz almadık ultrason ölçülerine göre tahmini bir sat belirledik.
Hergün yaptım hep negatiftiMrb 10 gün geçene kadar beklediniz mi yoksa ara ara test yaptınız mı
Degerlee biraz garip sanki iki kat artmamış canım bana kimyasal gbi geldi en son ne zaman bakıldı beta hcg kanaman falan var mıTüp bebek yaptrdm. Dokuzuncu gün test yaptm. İki gün araylada şu şekilde 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574
Bana cok benziyor yaşâdığın benimde 12 gün gecikmeyle 26ydı saglikli yükseldi cok sükür pazartesi keseyi gördüm senin nasıl durum kalp atıslarını duydun muBen geç döllenme yaşadım, adetimin gecikmesinin 10. günü çok silik çizgi gördüm. Ertesi gün kan değerim 37 çıktı.
Gebeliğimde bunla ilgili bir problem yaşamadım sadece son adet tarihini baz almadık ultrason ölçülerine göre tahmini bir sat belirledik.
En son carsamba günü baktrdm. Değer 1574 idiDegerlee biraz garip sanki iki kat artmamış canım bana kimyasal gbi geldi en son ne zaman bakıldı beta hcg kanaman falan var mı
Sağlıksız gebelik olabilir doktorunla görüstün müEn son carsamba günü baktrdm. Değer 1574 idi
İki gün sonra tekrar beta bakılcak dendi. Cumartesi muayne yineSağlıksız gebelik olabilir doktorunla görüstün mü
Ah bi netlik olsa. Neyin ne olduğunu anlayamaz oldm artkSağlıksız gebelik olabilir doktorunla görüstün mü
Anladım canım hayırlısı inşallah sen herseye hazırlıklı ol degerlerin cok saglıklı degil cnkü takip et kanaman olabilir. Allah gönlüne göre versin insallahİki gün sonra tekrar beta bakılcak dendi. Cumartesi muayne yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?