- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Tugraderya
-
Değerlerin benimki gibi hiç iki katı artmamiş canım seni üzmek istemem ama ben dış gebelik yasadigimda.degerlerim böyle artış gostermisti 4500 lere kadar yükselmişti o zaman tüpüm patladı iç kanama geçirip ameliyat olmuştum kimyasal gebelikte değerler normal artış.gostermez ama 1500 lerede çıkmadan düşük gerçekleşir ins Allah değerlerin normale dönmüştür ihmal etme güzel haberlerle gelirsin ins Allahİki gün sonra tekrar beta bakılcak dendi. Cumartesi muayne yine
Dıs gebeliksede biran önce tedavisine bakılsa netleşsede keske. Sizin değeri neden o kadar beklettiler. Usg ile bakılmadı mı hiçDeğerlerin benimki gibi hiç iki katı artmamiş canım seni üzmek istemem ama ben dış gebelik yasadigimda.degerlerim böyle artış gostermisti 4500 lere kadar yükselmişti o zaman tüpüm patladı iç kanama geçirip ameliyat olmuştum kimyasal gebelikte değerler normal artış.gostermez ama 1500 lerede çıkmadan düşük gerçekleşir ins Allah değerlerin normale dönmüştür ihmal etme güzel haberlerle gelirsin ins Allah
Ben 4 gün hastanede takip altinda yattım canım devlet Hastanesi'nde dış gebelik tanısı kondu sezeryanli olduğum için üniversite hastanesine sevk edildim prof doktorların olduğu hastaneye ama iki doktorda normal gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor kendiliğinden düşer dedi beni geri devlet Hastanesi'ne gonderdiler devlet tekrar uniye sevk etti ultrason kağıtlarıyla birlikte bebek sağ tüpte kalp atisi bile var dendi üniversitedeki 2 prof bana yatış yaptı ama kendi kendine duser diyip yüzüme bile bakmadılar 4 gün sonra ben iç kanama geçirdim tüpüm patladı acil amaliyata alındım 4 saat sürdü ve bunu yapan iki prof doktor tüp Bebek uzmanı canımızı kime emanet edeceğiz bilemiyorumDıs gebeliksede biran önce tedavisine bakılsa netleşsede keske. Sizin değeri neden o kadar beklettiler. Usg ile bakılmadı mı hiç
Yok artkkk yaa. Allahım esirgesin. Onunla gecmis olsun. Bi tanı koymak ne kadar zor olabilir ki. Sende tanıda konulmus nasl beklenilebilir ki. Sonucta tüpte bebeğin olusması skntı her türlü. Nasıl beklenilmiş anlam veremedimBen 4 gün hastanede takip altinda yattım canım devlet Hastanesi'nde dış gebelik tanısı kondu sezeryanli olduğum için üniversite hastanesine sevk edildim prof doktorların olduğu hastaneye ama iki doktorda normal gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor kendiliğinden düşer dedi beni geri devlet Hastanesi'ne gonderdiler devlet tekrar uniye sevk etti ultrason kağıtlarıyla birlikte bebek sağ tüpte kalp atisi bile var dendi üniversitedeki 2 prof bana yatış yaptı ama kendi kendine duser diyip yüzüme bile bakmadılar 4 gün sonra ben iç kanama geçirdim tüpüm patladı acil amaliyata alındım 4 saat sürdü ve bunu yapan iki prof doktor tüp Bebek uzmanı canımızı kime emanet edeceğiz bilemiyorum
Ve şimdi ben o doktorların eline düştüm sağ tüp yok sol tüp kapalı sadece sızıntı var son çare tüp bebek dediler cesaret edip gidemedim Ramazan'da kimyasal gebelik yaşadım demekki kendiliğinden oluyormuş dedim tedaviye başlamadım içimden gelmiyor artık canımı onalara emanet etmek hemde yurt dışında bile eğitim görmüş bir doktor bu hatayı yaptiysa kime ne diye bilirim kiYok artkkk yaa. Allahım esirgesin. Onunla gecmis olsun. Bi tanı koymak ne kadar zor olabilir ki. Sende tanıda konulmus nasl beklenilebilir ki. Sonucta tüpte bebeğin olusması skntı her türlü. Nasıl beklenilmiş anlam veremedim
cidden cok haklısın. Bazı seylerden sonra kendini emanet etmektende korkuyor insan. Benmkide bu tüp bebekti işte. Nasl dıs gebelik olabiliyor kimyasal olabiliyor anlayamıyorm. Aklım almıyorVe şimdi ben o doktorların eline düştüm sağ tüp yok sol tüp kapalı sadece sızıntı var son çare tüp bebek dediler cesaret edip gidemedim Ramazan'da kimyasal gebelik yaşadım demekki kendiliğinden oluyormuş dedim tedaviye başlamadım içimden gelmiyor artık canımı onalara emanet etmek hemde yurt dışında bile eğitim görmüş bir doktor bu hatayı yaptiysa kime ne diye bilirim ki
Tüp bebekte de o riskler var canım malesef rabbim gönlüne göre versin ins Allah umarım degrlerin normale döner rabbim Sabri'nin mükafatini kucaginla doldursun ins Allahcidden cok haklısın. Bazı seylerden sonra kendini emanet etmektende korkuyor insan. Benmkide bu tüp bebekti işte. Nasl dıs gebelik olabiliyor kimyasal olabiliyor anlayamıyorm. Aklım almıyor
Aminn Allah razı olsn canmTüp bebekte de o riskler var canım malesef rabbim gönlüne göre versin ins Allah umarım degrlerin normale döner rabbim Sabri'nin mükafatini kucaginla doldursun ins Allah
Benimde bat 6 gün geçti. Ara ara test yaptım. En son 2 gün önce yaptım yine negatif çıktı. Hiç bu kadar gecikmezdi. Ümidi kestim artık. Sizin mesajınizi görünce acaba mi diye düşünüyorum şimdide.Hergün yaptım hep negatifti
2 buçuk yaşına yanaştı ablasıBana cok benziyor yaşâdığın benimde 12 gün gecikmeyle 26ydı saglikli yükseldi cok sükür pazartesi keseyi gördüm senin nasıl durum kalp atıslarını duydun mu
Ümidinizi kesmeyin hala umut var, ama yine olmazsanız ihmal etmeyin kist falan olmuş olmasınBenimde bat 6 gün geçti. Ara ara test yaptım. En son 2 gün önce yaptım yine negatif çıktı. Hiç bu kadar gecikmezdi. Ümidi kestim artık. Sizin mesajınizi görünce acaba mi diye düşünüyorum şimdide.
Yaa maşallahhh allah razı olsun canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun2 buçuk yaşına yanaştı ablasıilk gebeliğimdi. Şuan ki zamanında oldu keseyi yarın göreceğim inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına
İnşallah canım çok sağolYaa maşallahhh allah razı olsun canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun ❤
Benim 7 gün gecikmeyle idrar testidre kan testide negatifti 12.gün gecikmede kan testi pozitif cıktı canım umudunu kaybetme hala adet olmadıysan bi kaç gün bekle söktürücü falan içmeBenimde bat 6 gün geçti. Ara ara test yaptım. En son 2 gün önce yaptım yine negatif çıktı. Hiç bu kadar gecikmezdi. Ümidi kestim artık. Sizin mesajınizi görünce acaba mi diye düşünüyorum şimdide.
Gerçekten böyle mesajları gördükçe umutlaniyorum. İnş bende de öyle olur. Hala olmadım. Ara ara adet olucakmis gibi ağrılarım oluyor. Kasiklarim ve karnımın alt kısmında. Göğüslerde hassasiyet falan yok ama bakalım hayırlısı neyse o olsun.Benim 7 gün gecikmeyle idrar testidre kan testide negatifti 12.gün gecikmede kan testi pozitif cıktı canım umudunu kaybetme hala adet olmadıysan bi kaç gün bekle söktürücü falan içme
Belirtilerini takip et bakalım bi kaç gün daha bekleyip sonra kan verirsin inşallah vardırGerçekten böyle mesajları gördükçe umutlaniyorum. İnş bende de öyle olur. Hala olmadım. Ara ara adet olucakmis gibi ağrılarım oluyor. Kasiklarim ve karnımın alt kısmında. Göğüslerde hassasiyet falan yok ama bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Ever benim öyle şu anda fakat keseyi gördük o yüzden dış gebelik şüphesi kalmadı dedi sağlıksız gebelik kürtaj yapalım dedi 2 farklı doktorda bu şekilde söyledi ben yinede bekliyorum bugün 6 haftalık oldu yarın son kez bakalım ona gore kürtaj yapalım dedi doktor ama bu şekilde hiç olumlu sonuç alanı bulamadim 1 haftadır interneti talan ettim sadece yabancı bir ülkede bir bayan bu şekilde mutlu sona ulaşmış onun dışında bir bilgi bulamadim sağlıksız gebelik yada bozulmuş gebelik diyolar ama kese bende normal yerinde takipte olman lazım öyle bir günde tüp patlamaz demişti doktor bana kontrol ediyor 2 güne bir bende anlam veremiyorum kese var gözükmesi gereken zamanda gözüktü kanama yok ağrı yok nerem nasıl bozuldu anlamış degilimBu şekilde betası olan oldu mu ?
Bende boyle okudukca ümitleniyorum bugun bat a 2gun var kan testi yaptirdım negatif dedi ama adet olmıcak gbyim 7gün once hafif lekem geldi gecti 3 dusügüm var ıns hepimiz bekledigimiz sonuçları alırızGerçekten böyle mesajları gördükçe umutlaniyorum. İnş bende de öyle olur. Hala olmadım. Ara ara adet olucakmis gibi ağrılarım oluyor. Kasiklarim ve karnımın alt kısmında. Göğüslerde hassasiyet falan yok ama bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Bende boyle okudukca ümitleniyorum bugun bat a 2gun var kan testi yaptirdım negatif dedi ama adet olmıcak gbyim 7gün once hafif lekem geldi gecti 3 dusügüm var ıns hepimiz bekledigimiz sonuçları alırız
Ben çok heves etmiştim ama bugün adet oldum. Nasip değilmiş dmeek ki. Allah doğru zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Bende boyle okudukca ümitleniyorum bugun bat a 2gun var kan testi yaptirdım negatif dedi ama adet olmıcak gbyim 7gün once hafif lekem geldi gecti 3 dusügüm var ıns hepimiz bekledigimiz sonuçları alırız
Amin inşBen çok heves etmiştim ama bugün adet oldum. Nasip değilmiş dmeek ki. Allah doğru zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?