• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yada üstüne görme

nezamanolucak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
20
1
1
27
Mayıstan beri bu 3.konu açışım kızlar bu son olur inşallah:)
Şimdi mayısta 2 test yapmıştım silik çizgişer vardı kan negatifti sonra adet görmüştüm adetten sonra ovulasyon testlerim hep koyu çizgiliydi yine gebelikten şüphelenip gebelik testleri yapmaya başlamıştım ama hep negatifti bıraktım artık haziranda bayram zamanında şehir dışına çıkmıştık eşimle orada alkol de kullanmıştım 1 gün arayla ama 1 2 gün öncesinde anlık baş dönmelerim oldu oraya gittiğimizde daha fazla baş dönmesi alkol almadığım halde mide sorunu ve gaz sıkışması kaşık batmaları yaşadım ve korunmasız ilişkilerimiz oldu tekrar eve geldiğimde testlere tekrar başladım negatif yine sonra 1 gün gecikmeli adet oldum ama nasıl hafif lekelenme şeklindeydi sabahı çok az daha yoğun oldu ama asla tam adet gibi değildi zaten o gün hastaneye gittim alttan muane edildi klomen yazdırmak için gitmiştim aslında 3. Kere kullanmam gerekiyor diye ultrasonda ben kese gibi bir şey gördüm ama doktor bana yumurtalığın etrafında küçük küçük yumurtaların olduğunu söyledi sonra odadan çıktı başka bir doktora sormam gereken bir şey var diye gitti geldi bu ay sana klomen vermicem pcossos gibi bi ilaç yazdı bunu kullan dedi 3 hafta sonra yine gel bir de ani ateşlenme oluyormu diye sordu hayır dedim amh 1.21 sınırda muhtemelen erken menopozdan mı şüphelendi acaba diye düşündüm ultrason sonrası adetim bi yoğunlaştı ama yine ped dolduracak kadar değil ve o gündü sanırım hafif parça geldi şimdi bugün adetim 4.günü ama hala normal kanama gelmiyor leke gibi çok az lavobada sildiğimde hafif leke oluyor. Son olarak ben kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojik bilmiyorum ama bana nedense hamileymişim gibi geliyor çok uzun oldu kusura bakmayın birazda karışık anlattım gibi inşallah beni anlayan biri çıkar 😂

Bu gibi şeyler psikolojik olarak hepimizin başına geliyo maalesef ben de buna benzer şeyler yaşadım regl olmama rağmen belki yerleşme kanamasıdır diye ümid edip sanki hamile olduğum kesinmiş gibi adetime bahaneler aradım sonuç hüsran ben de 11 aydır çocuk istiyodum arrık olmayınca kadın doğum randevusu aldım eve çocuğumun olmadığına inandım işte o zaman oldu hep görüyodum ümidinizi kesince oluyo diye doğruymuş Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah

Bu gibi şeyler psikolojik olarak hepimizin başına geliyo maalesef ben de buna benzer şeyler yaşadım regl olmama rağmen belki yerleşme kanamasıdır diye ümid edip sanki hamile olduğum kesinmiş gibi adetime bahaneler aradım sonuç hüsran ben de 11 aydır çocuk istiyodum arrık olmayınca kadın doğum randevusu aldım eve çocuğumun olmadığına inandım işte o zaman oldu hep görüyodum ümidinizi kesince oluyo diye doğruymuş Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah
Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah sizede hayırlı bi evlat olsun. Çok istediğim için çok beklediğim için sanırım farkındayım da ama asla çıkmıyor aklımdan en ufak bir şeyde umut oluyor istemsizce 😔

Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah sizede hayırlı bi evlat olsun. Çok istediğim için çok beklediğim için sanırım farkındayım da ama asla çıkmıyor aklımdan en ufak bir şeyde umut oluyor istemsizce 😔
Ağır yaşamlarda bi kadın vardı ya hani sanırım hamileyim canım garip şeyler istiyor su gibi diyen o=ben 🥲

parça geldi derken pıhtılı kanamanız mı oldu? şayet pıhtılı ise yerleşme kanaması değildir çünkü ondan sordum

Back
X