ALLAH GÖNLÜNE GÖRE versin olur canım insllahh ne zamandır beklıyorsunayın 8-9 kadar belirginlerşir kese inşallah görürsün canım,
geç döllenme olsun ama bebiş olsun inşallah,
biz onada razıyız.
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE versin olur canım insllahh ne zamandır beklıyorsundua ederim sana hamileyken edilen dualar kabul olurmuş öyle duymuştum
ınsllahhh ınsllah tutar ablam bendee hiç beklemedıgım bı anda oldu daha yeni evlıyım ıstememiştim bu kadar erken olmasını ama rabbim işte :) kaybımız derken düşük mü abla41 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz 7 haftalık bir kaybımız var bu ay aşılama olacam
inşallah rabbiim sevindirsin. hepimiz.
inşallah ama ben doktora gideli bir hafta oldu suan 2 haftada öyle gececk 5 haftalık olacak gözükür insllah saten allatan bakıldıgında kese gözükürmüş yeni olanlarda ama benım doktor karnımdan baktı karnımdan baktıgında görmesi için 1 1.5 aylık olması lazzmış alttan baksaydı görebilirdi diyenler var anlamadm keseyi gördükten sonra kesin bir gun hafta belirleniyor mu bu kadarlık felan dıye ???Benimde gec dollenmeydi canim korkma saglikla gelissin insallah alttan bakilsin bisey olmaz ilk zamanlar hep alttan bakildi benimde o iki haftalik arayi kapatiyor bebekler endisen olmasin yeterki saglikla buyuyup gelissin ne zaman dediyse doktorun ozaman git bende acele ettim hep habire gittim bakiyolardi gorunmuyordu acele etme
ınsllahhh ınsllah tutar ablam bendee hiç beklemedıgım bı anda oldu daha yeni evlıyım ıstememiştim bu kadar erken olmasını ama rabbim işte :) kaybımız derken düşük mü abla(
kalbi durdu onun için aldı dr , bu ay olur inşallahh[/QU başın sagolsun abla olur rabbimden umut kesilmez insllah tutar sende 9 10 aya kadar kucagına alırsın :)
eşimden allah razı olsun görendigimiz gunun ertesi günü almıştı kuruyemiş yedim bıraz hapıda kullanıyorum sütü hic sevmem bol bol su icmem gerekıyormus öyle duymustum bırde ben kola gbi asitli soda felan cok içiyorum alışkanlık o zararı olur mu yormada gunluk rutin hayatmda aynıyım ayın 8nda yda 9nda gtsem göre bilirmiyim acaba9+2 iken gittik 8+1 görünüyodu, 12+2 gittik 12+3 görünüyodu yani üzülme yediklerine dikkat et, günde 2 bardak süt iç, badem fındık gibi kuru yemişlerden ye, ekmekten uzak dur, kendini fazla yorma, doktorunun verdiği vitaminleri iç 8-9 haftalık olmadan kalp atışlarını duyamayabilirsin bu normal üzülüp bebeği de üzme canım.
hayırlı olsun bebegin.ben 4+2 de keseyi gördüm 5+2 de kalp atışı duydum her ikiside alttan bakılarak oldu.inşallah sende hemen görür ve duyarsıninşallah ama ben doktora gideli bir hafta oldu suan 2 haftada öyle gececk 5 haftalık olacak gözükür insllah saten allatan bakıldıgında kese gözükürmüş yeni olanlarda ama benım doktor karnımdan baktı karnımdan baktıgında görmesi için 1 1.5 aylık olması lazzmış alttan baksaydı görebilirdi diyenler var anlamadm keseyi gördükten sonra kesin bir gun hafta belirleniyor mu bu kadarlık felan dıye ???
allah razı olsun ınsllah bende görebilirm kalp atıslarını duyabılırm normal devlette gitsem alttan bakarlar mı ??hayırlı olsun bebegin.ben 4+2 de keseyi gördüm 5+2 de kalp atışı duydum her ikiside alttan bakılarak oldu.inşallah sende hemen görür ve duyarsın
ben özele gitmiştim canım bilmiyorum bakarlar mı devlette.inşallah bakar bi dene istersen olmadı özele gidersinallah razı olsun ınsllah bende görebilirm kalp atıslarını duyabılırm normal devlette gitsem alttan bakarlar mı ??
Ben özele gidiyorum canım bilmiyorum devlet hastanesi uygulamalarını, kolayı tavsiye etmezler de günde 2 maden suyu sağlık için faydalı zaten tansiyonun da düşer ondan alırsın gerekli mineralleri.eşimden allah razı olsun görendigimiz gunun ertesi günü almıştı kuruyemiş yedim bıraz hapıda kullanıyorum sütü hic sevmem bol bol su icmem gerekıyormus öyle duymustum bırde ben kola gbi asitli soda felan cok içiyorum alışkanlık o zararı olur mu yormada gunluk rutin hayatmda aynıyım ayın 8nda yda 9nda gtsem göre bilirmiyim acaba
Benim şuan sata göre 10+6 usgye göre 8+6Benimde gec dollenmeydi canim korkma saglikla gelissin insallah alttan bakilsin bisey olmaz ilk zamanlar hep alttan bakildi benimde o iki haftalik arayi kapatiyor bebekler endisen olmasin yeterki saglikla buyuyup gelissin ne zaman dediyse doktorun ozaman git bende acele ettim hep habire gittim bakiyolardi gorunmuyordu acele etme
Gelisiminde Ultrason olcumleri esas alınıyor canım ama doğum son adet tarihine gore oluyor bebek gelisiyor o iki hafta ya 1 haftaya düsüyor yada tam sata uyumlu oluyor yani kafaya takmamak lazim o 2 haftayi benimde hep iki hafta onden gitti sonra 1 hafta oldu ama ben sata gire dogum yaptimBenim şuan sata göre 10+6 usgye göre 8+6
Bişey olur mu acaba ? Bide arayı nasıl kapatyolsr anlamadım?
Yani sata göre mi doğum yapcz usgye göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?