GEC DÖLLENME :( YARDIM EDER MİSİNİZ LÜTFEN (ANKARA)

anka_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
479
246
18
KIZLAR MERHABA ÖNCELİKLE BEN PROBLEMİMİ ANLATYIYIM SIZE :( BEN YENİ HAMİLEYİM 2 KERE HASTANEYE GİTTİM DOKTORLARIN SÖYLEMESİ GEC DÖLLENME OLMUŞ BENDE NORMAL HAMILLERE GÖRE YANİ SİZLERE GÖRE BİR HAFTA GERİDEN GELİYORMUŞ NORMAL OLSAYDI SUAN 5 HAFTALIK FELAN OLACAKMIŞ AMA GEC DÖLLENMEDEN DOLAYI 2 HAFTALIK FELAN DİYORLAR ÖZEL POLİKİNLİGE GİTTİM ANLATTM İŞTE BENIM GEC DOLLENME OLMUS FELAN KESEYİ GÖRMEK İÇİN ULTRASYONA SOKMADILAR DEDİM DOKTOR DEDİ BAKALIM Bİ ULTRASYONLA BAKTI KARNIMDAN GÖZÜKMEDİ BANA BAYRAMDAN SONRA GEL GÖRÜRÜZ KALP ATISLARINDA DUYARIZ DEDİ AMA DUYDUGUMA GÖRE ALTTAN VAJINADAN BAKMASI GEREKİYORMUŞ HER NEYSE BEN AYIN 8 YDA 9NDA GİTMEK İSTİYORUM EŞİMDE YANIMDA OLSUN İSTİYORUM BAYRAMIN SONUNA KADAR BEKLEYEMEZ İŞİ SEHİR DISINDA OLDUGU ICIN BANA DOKTOR ÖNERİRMİSİNİZ LÜTFEN BİRDE KESE KAC HAFTALIKKEN GÖZÜKÜR ???

Geç döllenmeden hiç korkman gereken bsey yok bendede Aynı şey vardı 2 hafta geriden geliyordu ama bebeğin gelişimi gayet normal ilerliyor korkacak Bı durum yok için rahat olsun :)

hic kafana takma benimkide gec dollenme dr un hesabina gore 4 haftalik olmamisken kesyide kalp atislarinida duymustuk ama cevremdeki insanlar imkansiz diyolar.. cook degiskenlik gosterir rahat olun

hic kafana takma benimkide gec dollenme dr un hesabina gore 4 haftalik olmamisken kesyide kalp atislarinida duymustuk ama cevremdeki insanlar imkansiz diyolar.. cook degiskenlik gosterir rahat olun
evet canım ultrasyonda gözüktüğü an kese boyuna göre kesın hafta verıyorlarmış :) sen özele mi gitmiştin ??

Benim bir durumum var acaba yardımcı olabilir misiniz.. eylül 28 sat tarihim. Bu ay bebek istedik ve 1 hafta önce yani pazar günü test yaptık 19.18 çıktı. İki gün önce yine yaptik ve 15 e dustu. Doktorum pazartesi yani 24 ekimde tekrar yap geç döllenme olabilir dedi.. aranızda böyle yaşayan var mı.. umarım görürsünüz msjimi

Back
X