- Konu Sahibi blackapple
-
Amin sizi okadr iyi anlıyorum ki soylenen herşey sanki olumsuz gıbı gelıyor ama 10 gun gecmıycek gıbı gelıyor gercektwn cok zor ınsalalh guzel haberler duyursun RabbımMerhaba aynı şeyleri yaşıyoruz benim içinde beklemek çok zor inşallah ikimizde sağsalim kalp atışını duyarızzz
Merhaba hastaneye gidecektiniz gittiniz mi her şey yolunda mı?Evet iki gün arayla verdim. Siz keseyi görmüssünüz pozitif olmaya calışın. Ben de 8 yıl sonra hamile kaldım dünden beri aglıyorum olumsuz olacak diye.
Evet bende resmen şuan aynı şeyleri yaşıyorum. Sanki hayatımın en uzun 10 günüforumda gezınırken mesajınıza denk gelmek adeta suan yaiadıgım seyın yansıması gıbı hıssetırdı benımde boş kesemmoşdu suan halıleyım adet tarıhı ve kese ölçüsüne gore gerıde gec döllenme olabılır dedı adet düzensizmi dedı ama hıc duzensiz olmadı 10 gun sonra gek dedı o 10 gun helekı kayıptan sonra nasıl gecıcek. İnsallah ıkimizde hayırlı haberleeını duyarız
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırızEvet bende resmen şuan aynı şeyleri yaşıyorum. Sanki hayatımın en uzun 10 günü
Amin ınsallahİnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
Merhaba gittiniz mi hastaneye sonuçlar nasıl?Amin sizi okadr iyi anlıyorum ki soylenen herşey sanki olumsuz gıbı gelıyor ama 10 gun gecmıycek gıbı gelıyor gercektwn cok zor ınsalalh guzel haberler duyursun Rabbım
forumda gezınırken mesajınıza denk gelmek adeta suan yaiadıgım seyın yansıması gıbı hıssetırdı benımde boş kesemmoşdu suan halıleyım adet tarıhı ve kese ölçüsüne gore gerıde gec döllenme olabılır dedı adet düzensizmi dedı ama hıc duzensiz olmadı 10 gun sonra gek dedı o 10 gun helekı kayıptan sonra nasıl gecıcek. İnsallah ıkimizde hayırlı haberleeını duyarız
Merhaba ben henuz gıdemedımaraya sehır dısı cıktı siz gıdebıldınızmıMerhaba gittiniz mi hastaneye sonuçlar nasıl?
Benimde yarın sabah randevumMerhaba ben henuz gıdemedımaraya sehır dısı cıktı siz gıdebıldınızmı
Sizde bekleyenıldıhımız kadar bekleyelım mı dedınız ayyy cok zor garıp bısey dımıBenimde yarın sabah randevum
Yok doktor bana 14 gün demişti tam yarın için randevu vermişti ama strestten ölmek üzereyimSizde bekleyenıldıhımız kadar bekleyelım mı dedınız ayyy cok zor garıp bısey dımı
Bana 10 gun sonra gel bakalım demıstı tahlıllerını faln aldı ama kalbım agzımdaYok doktor bana 14 gün demişti tam yarın için randevu vermişti ama strestten ölmek üzereyiminşallah her şey güzel olur
Ne zaman gideceksiniz sizBana 10 gun sonra gel bakalım demıstı tahlıllerını faln aldı ama kalbım agzımda
Hafta sonu dönus yapıcaz ınsallah haftaıcı gıdıceNe zaman gideceksiniz siz
Merhaba gidenildiniz mi hayırlı haberlere olsun ınsallah hepımızı ıcınHafta sonu dönus yapıcaz ınsallah haftaıcı gıdıce
olucam
Merhaba çok şükür duyduk kalp atışını her şey yolunda doktor 1 ay sonra tekrar çağırdı ama hala çok tedirginim korkuyorum.Merhaba gidenildiniz mi hayırlı haberlere olsun ınsallah hepımızı ıcın
Ah cok guzel Allahım darısı bana sis sımdı bana bı umut oldunuz adeta kalbım agzımda yaaıyorum cunku Sımdı kac haftalık olmuş bebısınızMerhaba çok şükür duyduk kalp atışını her şey yolunda doktor 1 ay sonra tekrar çağırdı ama hala çok tedirginim korkuyorum.
Cumartesi 7+2 olmuş. Ecoprin kullandırıyordu doktor bana ilk öğrendiğimden beri ilkinde kalp atışı oluşmadığı için tedbir olarak. Şimdi onu 3 günde bire düşürdük. Umarım her şey hepimiz için çok iyi olur.Ah cok guzel Allahım darısı bana sis sımdı bana bı umut oldunuz adeta kalbım agzımda yaaıyorum cunku Sımdı kac haftalık olmuş bebısınız
Büyümüş bıle maşallah hadı ınşallah guzel hberşer duymak nasıp olur bır kayıp sonrası onsanın yuregı hop hop oluyormuşCumartesi 7+2 olmuş. Ecoprin kullandırıyordu doktor bana ilk öğrendiğimden beri ilkinde kalp atışı oluşmadığı için tedbir olarak. Şimdi onu 3 günde bire düşürdük. Umarım her şey hepimiz için çok iyi olur.
Ben gıttım kalbını yıne duyamadık doktor ıkı kese gördü bırı bıraz daha kucuk oyuzden sağlıklı sonuc ıcın 10 gun sonra bakalım dedı ıkınkesede devam edıcekmı etmıycekmı dıye yuregım agzımda devam edıcekCumartesi 7+2 olmuş. Ecoprin kullandırıyordu doktor bana ilk öğrendiğimden beri ilkinde kalp atışı oluşmadığı için tedbir olarak. Şimdi onu 3 günde bire düşürdük. Umarım her şey hepimiz için çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?