GEÇ DÖLLENME YAŞAYAN HAMIMLAR

Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz benim içinde beklemek çok zor inşallah ikimizde sağsalim kalp atışını duyarızzz
Amin sizi okadr iyi anlıyorum ki soylenen herşey sanki olumsuz gıbı gelıyor ama 10 gun gecmıycek gıbı gelıyor gercektwn cok zor ınsalalh guzel haberler duyursun Rabbım

Evet bende resmen şuan aynı şeyleri yaşıyorum. Sanki hayatımın en uzun 10 günü

Merhaba çok şükür duyduk kalp atışını her şey yolunda doktor 1 ay sonra tekrar çağırdı ama hala çok tedirginim korkuyorum.
Ah cok guzel Allahım darısı bana sis sımdı bana bı umut oldunuz adeta kalbım agzımda yaaıyorum cunku Sımdı kac haftalık olmuş bebısınız

Ah cok guzel Allahım darısı bana sis sımdı bana bı umut oldunuz adeta kalbım agzımda yaaıyorum cunku Sımdı kac haftalık olmuş bebısınız
Cumartesi 7+2 olmuş. Ecoprin kullandırıyordu doktor bana ilk öğrendiğimden beri ilkinde kalp atışı oluşmadığı için tedbir olarak. Şimdi onu 3 günde bire düşürdük. Umarım her şey hepimiz için çok iyi olur.

Büyümüş bıle maşallah hadı ınşallah guzel hberşer duymak nasıp olur bır kayıp sonrası onsanın yuregı hop hop oluyormuş

Ben gıttım kalbını yıne duyamadık doktor ıkı kese gördü bırı bıraz daha kucuk oyuzden sağlıklı sonuc ıcın 10 gun sonra bakalım dedı ıkınkesede devam edıcekmı etmıycekmı dıye yuregım agzımda devam edıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…