Geç döllenme yaşayanlar bi bakar mısınız?

Kurre

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
224
84
18
32
Arkadaşlar adete 1 gün kala kan testinde 40.00 çıktı son adete göre 4 +3 ama bu teste göre 2 haftalık acaba geç döllenme mi var yoksa bi gariplik mi ?

testi tekrar yaptırmadın mı cnm 2 gün sonra istiyorlar normalde değerin 2 kat arttması gerekiyormuş

Canım dün yaptrdim 40 idi yarın tekrar gidip yaptracam da devlet hastahanesinde acilde yapıyorlar mı ki ?

sağlık ocaklarında yapıyorlar cnm bildiğim kadarıyla acildede yapıyorlar yarın ki değerine göre doktorun sana söyler zaten durumunu benimde düşüktü çok üzüldüm buradaki arkadaşlar teselli ettiler beni 2 gün sonra değerim yükseldi stres yapma cnm

Ya normalde son adete göre 4 haftalık 4+3 ama su an değer 2 hafta gösteriyor fazla mıdır acaba ? Sizinki düşük çıktı ama kac haftalikti adetiniz geçmiş miydi

adet olmam gereken gün yaptırdım 83 çıktı 2 gün sonra 336 çıktı hemşire normal artış ama daha çok küçük 2 hatalık dedi normalde doğru 2 haftalık ama adetin 1.gününden itibaren saydıkları için 4 haftalık oluyor ama bazılarında değerler çok yüksek çıkabiliyor

Anladım canım yardımcı olduğun için teşekkür ederim :* içimi ferahlattn gerçekten şimdi yarını iple çekiyorum

Oyyy Maşallahh sana :) valla ne sevındım bılemesın . Saglıklı demekkı melegın :)

Oyyy Maşallahh sana :) valla ne sevındım bılemesın . Saglıklı demekkı melegın :)
Çok şükür canım:) mutlu oldum valla :)) bi zaman daha böyle gidip test yaprtacam 2 hafta sonra kontrole gidecem az büyüsün kendini göstersin:) 1000 1500 de ancak görürüz dedi doktor onu beklicem :)

Çok şükür canım:) mutlu oldum valla :)) bi zaman daha böyle gidip test yaprtacam 2 hafta sonra kontrole gidecem az büyüsün kendini göstersin:) 1000 1500 de ancak görürüz dedi doktor onu beklicem :)

doktor korktugun gıbımıydı pekı . Nasıl gectı muayenen ? :)

Bu seferki doktor iyiydi canm bide hastahanede fazla yoğunluk yoktu onun da etkisi olabilir :) ama çok küçük daha dedi folik asit verdi

gelecek haftaya keseyı sonrakı haftaya da melegını gorursun canımm :) bende oyle olmustu cunku :)

Ay ne güzel konuşuyorsun canım inşallah yaaa :))) 1 haftaya 1000 1500 olur mu ki yahu o kadar çabuk mu

Benım ılk tahlılde 380 cıkmıstı uc gun sonra 1200 lerdeydı :) yanı yarın senın 2 katı olacagı ıcın 300 e yakın olacak gelecek hafta ya 1000 lerı gecer bıle :) gorursun keseyı canımm :)

Benım ılk tahlılde 380 cıkmıstı uc gun sonra 1200 lerdeydı :) yanı yarın senın 2 katı olacagı ıcın 300 e yakın olacak gelecek hafta ya 1000 lerı gecer bıle :) gorursun keseyı canımm :)
Yarın tekrar gidecem tahlile bakalım ne kadar çıkacak :) sende belirtiler ne zaman başladı benim tansiyon 10 a 6 gidiyo biraz da mide bulantm var tabiki

Yarın tekrar gidecem tahlile bakalım ne kadar çıkacak :) sende belirtiler ne zaman başladı benim tansiyon 10 a 6 gidiyo biraz da mide bulantm var tabiki

hamılelık zamanında geyet normal tansıyınun canım :) benımde aynı seyırde gıdıyor hep senın gıbı :) belırtı olarak sadece sancım vardı valla canım . Hatta ben hala adet olacam dıye hamıle degılım dıyordum kendı kendıme :) bulantı bende 7 - 8 haftalıkken basladı bu sıralarda pek bırsey yok sadce mıdem sabah bulanıyor ve kusmuyorum :) o yuzden coook ,mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…