Geç döllenme yaşayanlar bi bakar mısınız?

İnşallah bende senin gibi rahat bi gebelik geçiririm canm bende normalde reflu var o zorluyo suan kusmaktan da çok korkarm kucuklugumden beri inşallah bende kusmam senin ilk bebegin mi cnm

İnşallah bende senin gibi rahat bi gebelik geçiririm canm bende normalde reflu var o zorluyo suan kusmaktan da çok korkarm kucuklugumden beri inşallah bende kusmam senin ilk bebegin mi cnm

evet canım daha ılk bebısımız :) ben sadece mıgren ve sınızutten cektım mıde bulantım cok surmedı cok sukır kı . Insallah sen de bulantısız bır hamİşlik gecırırsın :)

evet canım daha ılk bebısımız :) ben sadece mıgren ve sınızutten cektım mıde bulantım cok surmedı cok sukır kı . Insallah sen de bulantısız bır hamİşlik gecırırsın :)
İnşallah canım bide sigara problemim var benim öğrendim braktm ama paket aldm 1 2 içtim bütün paketi attm 2 gün sonra tekrar aldm 1 2 içtim bütün paketi tekrar attm tutuyorum kendimi ama kriz anı geldigi zaman elimde para da varsa gidip alıyorum bunaldm artk nasıl atlatacam bilmiyorum süpriz olduğu için önceden de planlayamadm

ayyy bende de aynı problem var ınanı mısın BIRAAAKAAMIIYORUMMM esım acayıpp kızıyor ama nafıle . Haa azalttım ama yok full bırakamıyorum .

ayyy bende de aynı problem var ınanı mısın BIRAAAKAAMIIYORUMMM esım acayıpp kızıyor ama nafıle . Haa azalttım ama yok full bırakamıyorum .
Ben azaltmaktan yana değilim canım ya hep ya hiç zaten vicdan azabından icemiyorum paralar hep boşa gitti öğrendiğimden beri toplasan 5 tane içtim ama vicdan azabından bittim benim eşim de çok kızıyor bencilsin kendi hevesin için bebeği tehlikeye atıyorsun diyor haklı da ne edecez biz

tabıı haklılar . ben mıdem bulansın tıksınırım falan dıyordum ama yok nafıle ne tıksınmesı daha da hosuma gıder oldu kokusu ne yapıcaz bende bılmıyorum

tabıı haklılar . ben mıdem bulansın tıksınırım falan dıyordum ama yok nafıle ne tıksınmesı daha da hosuma gıder oldu kokusu ne yapıcaz bende bılmıyorum
Bende ondan korktuğum için su an brakmak istiyorum hiç brakmamaktan korkuyorum su an ne yaparsam kardır

Bende ondan korktuğum için su an brakmak istiyorum hiç brakmamaktan korkuyorum su an ne yaparsam kardır

yardım almak lazım aslında ama bılmıyorum kı hamıleler ıcın nereden nasıl bır yardım alınır ? Psıkolojık de bırsey bu . Sankı o zıkkımı ıcmesem basım agrıyacak sınır krızıne gırecek gıbı hıssedıyorum

Bende senin gibiyim 1 kaç gün içmeden duruyorum kriz gelmiyor ama eşim sabah yedide evden çıkıyor heleki bu zamanlar saat gece 10 11 12 yi buluyor sıkıntıdan patliyorum komşum yok etrafimda kimse yok ailemden uzaktayim hal bole olunca benimki sadece skntidan eşimin memleketine gitmistik 1 hafta hiç icmedim aramadm da buraya geldim yine başladım çünkü bosum yani benim arkadaşım mezun oldu burda içiyordu krize giriyordu olmayinca memleketine gitti bırakmış gideli beri hic icmemis cok ozeniyorum bole insanlara

valla sen yıne ıyıymıssın canım yanında bırı olunca unutuyor mussun bende de tam tersı yalnızkende canım ıstıyor ama yanımda bırı olunca hele kı yanımda sıgara ıcen bırı olunca cok kotu oluyorum

QUOTE="yummyysweets, post: 47564726, member: 773148"]valla sen yıne ıyıymıssın canım yanında bırı olunca unutuyor mussun bende de tam tersı yalnızkende canım ıstıyor ama yanımda bırı olunca hele kı yanımda sıgara ıcen bırı olunca cok kotu oluyorum [/QUOTE]en yakin zamanda bırakmamız lazim canm. Ben bugün başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…