Geç döllenme yaşayanlar kalp atışı kaçıncı haftada duydunuz

Ben de merak ediyorum. Reglim 9 gün geçti 5 gün gecikmeye kadar kaset testte hiçbişey görünmedi. Şimdi 9 günlük gecikmede çok silik bi çizgi var. Ne zaman belli olur sizce

Evett kis falan mı var diye korktum açıkçası. Kanda çıkmazsa haftaya kadın doğuma baktırırım
Yoktur insaAllah bazen mevsim değişikliği stres ya da kullandığımız bazı ilaçlar ya da eğer korunmayı yeni bıraktıysanız onlar da adet d0zensizliği yapabiliyor

Ben de merak ediyorum. Reglim 9 gün geçti 5 gün gecikmeye kadar kaset testte hiçbişey görünmedi. Şimdi 9 günlük gecikmede çok silik bi çizgi var. Ne zaman belli olur sizce
Kaset testte silik çıktıysa kanda muhakkak çıkar en son idrara geçer zaten

Yoktur insaAllah bazen mevsim değişikliği stres ya da kullandığımız bazı ilaçlar ya da eğer korunmayı yeni bıraktıysanız onlar da adet d0zensizliği yapabiliyor
8 aydır deniyorum ama ilk defa böyle oldu. Belirsizlik cok kötü kızlar

Kaset testte silik çıktıysa kanda muhakkak çıkar en son idrara geçer zaten
İnşallah aile hekimliğine de kan verdim kanım boşa gitti bi sorun olmuş laboratuvar da benim sonuç çıkmamış 😔 tekrar kan ver dedi hemşire ben de biraz daha bekliycem bakalım

8 aydır deniyorum ama ilk defa böyle oldu. Belirsizlik cok kötü kızlar
Kendinizi strese koymayın herşey olacağına varır sağlık taramalarınızı yaptırdınız mı kam tahlillerinize kadın doğuma gidip muayene oldunuz mu

İnşallah aile hekimliğine de kan verdim kanım boşa gitti bi sorun olmuş laboratuvar da benim sonuç çıkmamış 😔 tekrar kan ver dedi hemşire ben de biraz daha bekliycem bakalım
Kaset testte çıktıysa kanda da çıkar muhtemelen benimde öyle oldu diğer gebeliklerimde adetim geçer geçmez hemen çıkmıstı ama bunda 5 gün gecikmeyle baya silik çıkto var yok arası gibi bsy

Eklentiler

• 20240105_110543.webp
    20240105_110543.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 72
Kaset testte çıktıysa kanda da çıkar muhtemelen benimde öyle oldu diğer gebeliklerimde adetim geçer geçmez hemen çıkmıstı ama bunda 5 gün gecikmeyle baya silik çıkto var yok arası gibi bsy
Evet benimki de silik. Hayırlısı olsun. Varsa da yoksa da biz sonucu değiştiremeyiz. Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bize ve tüm isteyenlere.

Evet benimki de silik. Hayırlısı olsun. Varsa da yoksa da biz sonucu değiştiremeyiz. Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bize ve tüm isteyenlere.
Amin canım insaAllah. Aynen demek istediğim bu sonuc elimizde dğl sadece bekleyip görecez. Varsa da hayırla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun isteyen ve hakeden herkese 🤲💐

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum. 3 hafta geç döllendiyse ilk ne zaman hamile olduğunu öğrendiniz idrarda ve kanda? Benim ilk defa regl 10 gün gecikti 2 gün önce idrarda çıkmadı. Eğer regl gelmezse perşembe günü kan tahlili vericem 12 gün gecikmeyle varsa çıkar mı sizce? Korkuyorum bir yandan
Merhaba şöyle söyleyim benim son adet tarihi 31 Temmuz. 20 Eylül de önce idrarda akşamda kanda 2050 değerle öğrendim. Normale bakarsak ortalama 20-22 günlük bi gecikme olmuş

Merhaba şöyle söyleyim benim son adet tarihi 31 Temmuz. 20 Eylül de önce idrarda akşamda kanda 2050 değerle öğrendim. Normale bakarsak ortalama 20-22 günlük bi gecikme olmuş
Teşekkür ederim Allah kucağına almayı nasip etsin, inşallah bana da nasip olur

İnşşalah canım hiç üzülmedim zaten bu sefer ama neden regl gelmiyor ona korkuyorum
Korkacak bsy yok kız kardeşim 3 ay regl olmadı daha yeni gitti doktora hiç bsyin yok dedi doktor. Muhtemelen ya syres ya hava değişimi bazen yediğimiz şeyler bile hormon dengelerimizi değiştiriyor.

Back
X