• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar

Ben bu ay hamile kalırsam geç döllenme olacak döngünün 25. Günü ve bugün yumurtlaadim yani bir hafta gec oldu bebisi de bir hafta gec öğreneceğim regl olursam onuda bir hafta gec olacağım anlamına geliyor bu
Ben takip etmemiştim demekki olabiliyormuş böyle benimde dongumun 29.gunu ilişki olmuştu belkide daha geç yumurtaladim o yüzden de tahlilde çıkmıyor

Benim de son adet tarihi 9 mayıs normalde olmam lazımdı 3 gündür olmuyorum hatta bugün 4 olacak. Regl belirtisi hiç yok. 4 5 gündür sol kasığımda gün içinde batmalar oluyor geçiyor. Birkaç gündür ara sıra midem bulanıyor ve başım dönüyor psikolojik mi bilmiyorum. Bugün akşamüstü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar olmazsam kan vericem bende

Benim de son adet tarihi 9 mayıs normalde olmam lazımdı 3 gündür olmuyorum hatta bugün 4 olacak. Regl belirtisi hiç yok. 4 5 gündür sol kasığımda gün içinde batmalar oluyor geçiyor. Birkaç gündür ara sıra midem bulanıyor ve başım dönüyor psikolojik mi bilmiyorum. Bugün akşamüstü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar olmazsam kan vericem bende
Selam aynı şeyleri yaşıyoruz mevsime bağladım ben .. günü gününe gelir benimde döngüm 25 26 günde bir olurum bugün 4. Gün olacak hayırlısı olsun . Merak da ediyorum açıkçası ama testim idrar negatif

tekrardan test verdiniz mi son durumunuz nedir
Adet de olmadim gebe de değilim ama negatif çıkıyor kanda 24 gun gecikme var şu an doktora gittiğimde kist yok rahim kalınlığı da normal dedi duphaston verdi ama kullanmak istemedim belki de ikimci dongum başlamak üzere o zman adet olurum diye düşündüm ama hiç böyle olmazdım ben anlamadım

Selam aynı şeyleri yaşıyoruz mevsime bağladım ben .. günü gününe gelir benimde döngüm 25 26 günde bir olurum bugün 4. Gün olacak hayırlısı olsun . Merak da ediyorum açıkçası ama testim idrar negatif
Bu ay çok umutlu değilim zaten. Diğer ay işin ovulasyon testi aldım

Benim de bugün 14. Gün gecikme dün kan testi verdim 0.5 çıktı kasıklarımda Ağrı var ara ara belime vuruyor hiç böyle gecikme yaşamamıştım normalde hep düzenli olur anlamadım
Durumunuz nedir ben daha regl olamadım doktor duphaston vermişti ama kullanmak istemedim kendi kendine başlar dedim ama olmadı daha

Back
X