Geç döllenme !!

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhaba hanımlar adetimin üstünden 9gün geçti testlerde bişey çıkmadı ben şu saatten sonra geçti diyorum ama geçen ay rahim filmi çektirdim geç döllenme olsa ne zaman çıkıyor acaba bilgisi olan varmı

Kan testi yaptınız mı benim 12 gün geçmiştı kanda çok düşük bir değer vardı sonra arttı. Doktorum tarlusal bile yazmıştı

Hanımlar son adetim 4 kasımdı üstünden 45 gün gecti. 6 gün önce yerleşme kanı geldi bugun test yaptm pozitif sizce gec döllenmemi oldu gecen hafta test yapmstım negatifti doktora gitsem ultrasonla bebeği görebilirmiyiz

Eklentiler

• image.webp
    119,3 KB · Görüntüleme: 186
Merhabalar, sonuc be oldu acaba? Polikistikmi var sizce ve bu 45 günde hiç belirtiniz varmıydı

Hamileyim elhamdulillah geç döllenme olms evet polikistik over var belirtileri aşırı ağrı cok fazla ağrım oldu doktor 6 haftalık olması lazm dedi ama hcg 352 cıktı daha yeni hamileymişim

Hamileyim elhamdulillah geç döllenme olms evet polikistik over var belirtileri aşırı ağrı cok fazla ağrım oldu doktor 6 haftalık olması lazm dedi ama hcg 352 cıktı daha yeni hamileymişim
Öylemi, bende polikistiğim ama hala regl olamadım. Ama belirtimde yok 47. Günüm aspir yağı,sirke falanda kullanıyorum hala gelmedi. Acaba geç döllenme mi diyorum.

Siz kaç gün geciktiğinde negatif çıkmıştınız? Ne zaman pozitif çıktınız acaba

Öylemi, bende polikistiğim ama hala regl olamadım. Ama belirtimde yok 47. Günüm aspir yağı,sirke falanda kullanıyorum hala gelmedi. Acaba geç döllenme mi diyorum.
Söktürecek şeylr kullanmayın gec döllenme olms olabilir benmki öyle oldu bekleyin polikistik zaten adet gecikmesi yapıyor strestende gecikmiş olabilir

Ben 40 ıncı gün tesrit yaptmm sabah tamamen negatif cıktı silik bile cıkmadı akşamına cok hafif yavruağsı tos pembe gibi bi akıntı geldi yerleşme kanı oldugunu anladım peşine o hafta ağrılarım başladı aynı adet ağrısı gibi 5 gün sonrada tst yaptım ve kıpkırmızı pozitif

Benim kuzenimin 12 gün sonra çıkmıştı oda kanda idrardaysa değil yani inşallah hamilesindir eğer istiyorsan

Sağlıkla ilerlesin inşallah! Ben de 34 gün oldu adet olmadım halen, normalde düzenlidir benim adetlerim, max 30-31 günde olurum. 2 gün önce 2 kaset test yaptım, negatifti.. acaba geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum..

ben de şimdi kimyasal gebelikten korkuyorum.. çok fazla belirtim var, aşırı bel, kasık ağrısı, göğüslerde şişlik.. Hatta bugün belimin ağrısından zor hareket ediyorum.. 2-3 gün daha bekleyip test yapacağım ama nedense çok umutlu olamıyorum.

En son Mayıs ayında bir kimyasal yaşadım, başta çok silik çizgi gördüm, çizgi kalınlaşacağına iyice silikleşti 39.gün adet oldum..
Sizin normalde döngüleriniz kaç günde birdi? Hep adetiniz gecikir miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…