- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Kan testi yaptınız mı benim 12 gün geçmiştı kanda çok düşük bir değer vardı sonra arttı. Doktorum tarlusal bile yazmıştıMerhaba hanımlar adetimin üstünden 9gün geçti testlerde bişey çıkmadı ben şu saatten sonra geçti diyorum ama geçen ay rahim filmi çektirdim geç döllenme olsa ne zaman çıkıyor acaba bilgisi olan varmı
Kan testi yaptınız mı benim 12 gün geçmiştı kanda çok düşük bir değer vardı sonra arttı. Doktorum tarlusal bile yazmıştı
Özellikle adet düzensizliği yaşayanlarda olabilir döllenme zamanları daha farklı benim adet gününden 1 gün önce olmuştuAynı şeyi yaşadım bende
Yarın kan vericem bende bu saatten sonra çıkmaz dedim amaKan testi yaptınız mı benim 12 gün geçmiştı kanda çok düşük bir değer vardı sonra arttı. Doktorum tarlusal bile yazmıştı
Son 6 aydır düzenliydi ben rahim filminden gecikmiştir dedim ama bilmiyorumÖzellikle adet düzensizliği yaşayanlarda olabilir döllenme zamanları daha farklı benim adet gününden 1 gün önce olmuştu
Bende geçti artık daha olmaz diye düşünüyorumAynı şeyi yaşadım bende
Sonucunuz nedir ?Bende geçti artık daha olmaz diye düşünüyorum
Merhabalar, sonuc be oldu acaba? Polikistikmi var sizce ve bu 45 günde hiç belirtiniz varmıydıHanımlar son adetim 4 kasımdı üstünden 45 gün gecti. 6 gün önce yerleşme kanı geldi bugun test yaptm pozitif sizce gec döllenmemi oldu gecen hafta test yapmstım negatifti doktora gitsem ultrasonla bebeği görebilirmiyiz
Öylemi, bende polikistiğim ama hala regl olamadım. Ama belirtimde yok 47. Günüm aspir yağı,sirke falanda kullanıyorum hala gelmedi. Acaba geç döllenme mi diyorum.Hamileyim elhamdulillah geç döllenme olms evet polikistik over var belirtileri aşırı ağrı cok fazla ağrım oldu doktor 6 haftalık olması lazm dedi ama hcg 352 cıktı daha yeni hamileymişim
Siz kaç gün geciktiğinde negatif çıkmıştınız? Ne zaman pozitif çıktınız acabaHanımlar son adetim 4 kasımdı üstünden 45 gün gecti. 6 gün önce yerleşme kanı geldi bugun test yaptm pozitif sizce gec döllenmemi oldu gecen hafta test yapmstım negatifti doktora gitsem ultrasonla bebeği görebilirmiyiz
Söktürecek şeylr kullanmayın gec döllenme olms olabilir benmki öyle oldu bekleyin polikistik zaten adet gecikmesi yapıyor strestende gecikmiş olabilirÖylemi, bende polikistiğim ama hala regl olamadım. Ama belirtimde yok 47. Günüm aspir yağı,sirke falanda kullanıyorum hala gelmedi. Acaba geç döllenme mi diyorum.
Siz kaç gün geciktiğinde negatif çıkmıştınız? Ne zaman pozitif çıktınız acaba
Benim kuzenimin 12 gün sonra çıkmıştı oda kanda idrardaysa değil yani inşallah hamilesindir eğer istiyorsanMerhaba hanımlar adetimin üstünden 9gün geçti testlerde bişey çıkmadı ben şu saatten sonra geçti diyorum ama geçen ay rahim filmi çektirdim geç döllenme olsa ne zaman çıkıyor acaba bilgisi olan varmı
Hamileyim elhamdulillah geç döllenme olms evet polikistik over var belirtileri aşırı ağrı cok fazla ağrım oldu doktor 6 haftalık olması lazm dedi ama hcg 352 cıktı daha yeni hamileymişim
Hanımlar son adetim 4 kasımdı üstünden 45 gün gecti. 6 gün önce yerleşme kanı geldi bugun test yaptm pozitif sizce gec döllenmemi oldu gecen hafta test yapmstım negatifti doktora gitsem ultrasonla bebeği görebilirmim
Geç döllenme olduğunda adetin kaç gün gectikten sonra öğrenebiliyosun bilen varmı ?Benim kuzenimin 12 gün sonra çıkmıştı oda kanda idrardaysa değil yani inşallah hamilesindir eğer istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?