Geç döllenme !!

Geç döllenme olduğunda adetin kaç gün gectikten sonra öğrenebiliyosun bilen varmı ?

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. Son ilişkinin üzerinden en az 2 hafta, en çok da 3 hafta geçince öğrenmişler genelde.. Ben tam yumurtlama günümü hesap etmemiştim bu ay, 31 aralıkta son ilişkinin üzerinden 3 hafta geçmiş olacak, o gün bir daha test yapacağım. Bat gününü 1 gün geçince 2 kaset test yapmıştım, negatifti.. şimdi bat gününü 4 gün geçti.. 2 gün daha bekleyip test yapacağım, ben kimyasaldan da şüpheleniyorum, o yüzden biraz daha beklemek istiyorum..

Cevabın için teşekkür ederm benimde bat 27 29unda kan verdim negatif. Umudumu yitirdim normalde gününde olurum ama bu ay geciktim anlaşlan. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Cevabın için teşekkür ederm benimde bat 27 29unda kan verdim negatif. Umudumu yitirdim normalde gününde olurum ama bu ay geciktim anlaşlan. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Herşeyin hayırlısı elbette! Stres de çok etkiliyor, geciktiriyor.. Umudu yitirmemek gerekiyor. Ben de bu sabah kaset test yaptım, negatif. Yarın sabah doktora gidip muayene olacağım. Bu şekilde bilinmezlik can sıkıcı oluyor. Kist oluşursa da regl gecikmesi yapabiliyormuş. Günlerdir kafam sürekli bu konuya takık, hiçbir şeye konsantre olamaz oldum, regl olsam da rahatlasam diyorum artık..

Bende artık olıyımda kurtulıyum diye düşünüyorum gecen ay smer testi yaptırdım o mu geciktirdi anlamadm. Kist yoktur inşallah 4 ay önce yumurtlamama yardımcı ilaçlar kullanmıstım bendede kist olmuştu ama gecikme olmamıştı. Bence sizdede kist yoktur. Bekliyoruz ya stresten solayı gecikme oluyo hamilelik yoksa.

Smear testinin etkisi yoktur, büyük ihtimal strestendir diye düşünüyorum. Kist olsa ilaç kullandığınız zamanda olurdu, bence kist de yoktur. Ben de doktora gittim. Adet söktürücü tarlusal verdi. Her ihtimale karşı 1 hafta sonra kullan dedi. Kist yokmuş. Neden geciktiğine dair birşey söylemedi. Ben 40 yaşındayım bu arada, 40dan sonra adet gecikmeleri olabiliyor dedi. Bence ben bu ay çok stres yaptım. Ofisten bir arkadaş tüp bebek yöntemi ile bu ay hamile kaldı. Ofiste bu konuda benim çok üstüme geliyorlar. Bak yaşın geçiyor, sen de tüp bebek yap diye. Benim de eşim tüp bebek istemiyor. Sağlıklıyız, sorunumuz yok, normal yolla olur diyor. Sanırım ben bu ay bu konuları çok kafama taktım. Eminim seni de strese sokan birşeyler vardır. Stres, hormonları çok etkiliyor.. Bir de karın masajı yap, o bölgeyi biraz harekete geçir, ben deneyeceğim. Hayırlısıyla inşallah reg oluruz ve sonrasında da bebişlerimize kavuşuruz.. Mutlu yıllar!

Amin inşallah herşeyin hayırlısı hepimiz için.

Bende size bisey sormak istiyorum ben de de pko var surekli 2 ayda bir adet oluyorum bazrn daha cok 19 kasım rahim filmi cekilde 13 kasım da en son adet oldum belirtilerim var ama 22 aralikta kan testi negatif cıktı bir daha kan vermedim yine de olma ihtimali varmı yıllardır hep negatif negatif

Malesef bilmiyorm ama inşallah hamilesinizdir bendede gec döllenme oldu belkide sizinde gec döllenmedir biraz daha bekleyin isterseniz

Hamileyim elhamdulillah geç döllenme olms evet polikistik over var belirtileri aşırı ağrı cok fazla ağrım oldu doktor 6 haftalık olması lazm dedi ama hcg 352 cıktı daha yeni hamileymişim
Ya çok absürd olacak belki ama geçen hafta yumurtlama ve çatlama oldu üstünden 1 hafta geçti inanılmaz kasık ağrım var gebelik olabilir mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Yumurtlama gecen hafta olduysa kesinlikle cıkmaz şuan testte sen bekle biraz iki üç hafta sonra yaparsın testi biliyorm beklemek cok zor ama negatifi görmek daha zor oyuzden bekle ve evet benmde kasık ağrım cok olmstu yerleşme kanamasıyla başladı bir hafta boyunca kasık ağrısı çektim en son bi test yaptm pozitif onun peşine daha fazla bi ağrım başladı doktor progestan verdi ve ağrılarm bi kaç gün icinde bitti inşallah sende hamilesindir ve buyuzdendir ağrıların

Merhaba bende polikistik falan yok adetlerim düzenlidir bugün gecikmenin 7. Günü hala adet olmadım test yaptım negatif kan versem çıkabilirmi varmı böyle bişey yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…