Benimde geç döllenme olmuştu. 2 hafta geriden gelmişti.Merhaba kizlar, benim son adet tarihim 9 Nisan dün idrar testim pozitif çıktı ve kan verdim kanda beta hgc 191.93 çıktı bu değer 2 3 hafta için beklenen bir değermiş. Ama benim son adet tarihimi göre hesaplama yapıyor doktor 6 haftalık gebe olmam gerekiyormus duzenli adet dongusune gore . Ama benim adet dönemim hep düzensiz 45 50 günü bulabiliyor adet olmam. Bu sebepten geç döllenme olmuş olabilir mi ? Doktor muayene de rahim duvarinda kalinlasma baslamis dedi. Ama Bi kaç gün kan tekrar alınıp yükselmesi kontrol edilecek. Başına böyle birsey gelen var mı geç döllenme yaşayan? Endişeleniyorum biraz
Sağlıklı bir gebelik geçirdin değil miiiBenimde geç döllenme olmuştu. 2 hafta geriden gelmişti.
Bende sizin gibi adet duzensizligim vardı geç döllenme ile hamile kaldım geç döllenme kötü birşey değil sizde her olmasi gebelikte gibi bir dongunuz olacak sadece satiniza göre hesaplanmiyor bebeğin durumuna göre size haftaniz söylenecek zaten merak etmeyinMerhaba kizlar, benim son adet tarihim 9 Nisan dün idrar testim pozitif çıktı ve kan verdim kanda beta hgc 191.93 çıktı bu değer 2 3 hafta için beklenen bir değermiş. Ama benim son adet tarihimi göre hesaplama yapıyor doktor 6 haftalık gebe olmam gerekiyormus duzenli adet dongusune gore . Ama benim adet dönemim hep düzensiz 45 50 günü bulabiliyor adet olmam. Bu sebepten geç döllenme olmuş olabilir mi ? Doktor muayene de rahim duvarinda kalinlasma baslamis dedi. Ama Bi kaç gün kan tekrar alınıp yükselmesi kontrol edilecek. Başına böyle birsey gelen var mı geç döllenme yaşayan? Endişeleniyorum biraz
Cok teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnBende sizin gibi adet duzensizligim vardı geç döllenme ile hamile kaldım geç döllenme kötü birşey değil sizde her olmasi gebelikte gibi bir dongunuz olacak sadece satiniza göre hesaplanmiyor bebeğin durumuna göre size haftaniz söylenecek zaten merak etmeyinbiz şuan 22+1 deyiz hayırlı olsun
Adet gecikmesinin üzerinden bi kaç gün daha geçtikten sonra tekrar test yapKozlar selam geçen ay 22 Nisan da regl oldum 26 da bitti bu ay 24 olmam gerekiyordu olmadım 26 da doktora gittim kan verdim negatif çıktı hamilelik yok ama doktor kalınlaşma var dedi rahim duvarında geç dölenme de olabilir regl de olabilirsin dedi bekliyorum sancım 3 gün önceye kadar çok vardı şuan belim ağırıyor arada bir de sol yumurtalığa batmam oluyor göğüs ucum hassas sadece hamile olabilir miyim böyle olanınız var mı acaba 2 yıldır evliyiz korunmadık hiç çok istiyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu çünkü olmamasını o eksikliği bir tek yaşayan hasret çeken bilir
Ya çok güzel inşallah benim de öyledir çok bekledim çok ağladım çok dualar ettim duam kabul olmuş olabilir benim miniğim de bana merhaba demiş olabilir test var ama korkuyorum yapmaya tek çizgi görmekten çok yoruldumBenimde adet gecikmesinjn 2.guninde negatif cikmisti canim 4. Gunun gecesinde idrar testinde asiri silik cikti 7. Gunde kan verdim 125 cikti evde testin varsa test yap sol kasigimda batma oldu benimde hep
Derin Hanımcım Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Siz korkmayın test yapmaktan. Yalnız 1 sene boyunca düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmuyorsa eşler üroloji ve kadın doğum polikliniğine gitmesi gerekir. Eğer testiniz negatifse ya da adet olduysanız lütfen hekime gitmeyi ihmal etmeyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Canınızı sıkmayınYa çok güzel inşallah benim de öyledir çok bekledim çok ağladım çok dualar ettim duam kabul olmuş olabilir benim miniğim de bana merhaba demiş olabilir test var ama korkuyorum yapmaya tek çizgi görmekten çok yoruldum
Merhaba benim de reglm geçeli 2 gün olmuştu kan testim negatif çıktı idrar testini akşam yaptım negatifti bu değer ne zaman yükselir. Sanırım geç döllenme oldu ama en sağlıklı sonucu ne zamana alabilirim kesin net sonuç tekrar tekrar kan vermek istemiyorumBenimde adet gecikmesinjn 2.guninde negatif cikmisti canim 4. Gunun gecesinde idrar testinde asiri silik cikti 7. Gunde kan verdim 125 cikti evde testin varsa test yap sol kasigimda batma oldu benimde hep
Benimde 9. Günüm gelen giden yok 5 gün önce kan verdim negatif şimdi tekrar vermelimiyim negatiften korkuyorum acikcasiKozlar selam geçen ay 22 Nisan da regl oldum 26 da bitti bu ay 24 olmam gerekiyordu olmadım 26 da doktora gittim kan verdim negatif çıktı hamilelik yok ama doktor kalınlaşma var dedi rahim duvarında geç dölenme de olabilir regl de olabilirsin dedi bekliyorum sancım 3 gün önceye kadar çok vardı şuan belim ağırıyor arada bir de sol yumurtalığa batmam oluyor göğüs ucum hassas sadece hamile olabilir miyim böyle olanınız var mı acaba 2 yıldır evliyiz korunmadık hiç çok istiyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu çünkü olmamasını o eksikliği bir tek yaşayan hasret çeken bilir
Allah razı olsun güzel dualarınız ve öneriniz için ikimizdede bir şey yok diyip gönderiyorlar bu son gidişimde doktor interfiliteye yönlendirdi işe girmiştim izin alıp gidemedim deDerin Hanımcım Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Siz korkmayın test yapmaktan. Yalnız 1 sene boyunca düzenli korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmuyorsa eşler üroloji ve kadın doğum polikliniğine gitmesi gerekir. Eğer testiniz negatifse ya da adet olduysanız lütfen hekime gitmeyi ihmal etmeyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Canınızı sıkmayınEn hayırlı zamanı bekliyor olabilir
Merhaba benim son adet tarihimde 12 Nisan hemen hemen aynı sayılırız benim de iki hafta geriden gidiyor yani yaklaşık 15 günlük bir eksik var kese görüldü kalp atışı için henüz gitmedim siz kalp atışını duydunuzmuMerhaba kizlar, benim son adet tarihim 9 Nisan dün idrar testim pozitif çıktı ve kan verdim kanda beta hgc 191.93 çıktı bu değer 2 3 hafta için beklenen bir değermiş. Ama benim son adet tarihimi göre hesaplama yapıyor doktor 6 haftalık gebe olmam gerekiyormus duzenli adet dongusune gore . Ama benim adet dönemim hep düzensiz 45 50 günü bulabiliyor adet olmam. Bu sebepten geç döllenme olmuş olabilir mi ? Doktor muayene de rahim duvarinda kalinlasma baslamis dedi. Ama Bi kaç gün kan tekrar alınıp yükselmesi kontrol edilecek. Başına böyle birsey gelen var mı geç döllenme yaşayan? Endişeleniyorum biraz
Evet evet 7 hafta 2 günlük hamileyim 2 hafta önce duyduk ilk kalp atışınıMerhaba benim son adet tarihimde 12 Nisan hemen hemen aynı sayılırız benim de iki hafta geriden gidiyor yani yaklaşık 15 günlük bir eksik var kese görüldü kalp atışı için henüz gitmedim siz kalp atışını duydunuzmu
MaşallahEvet evet 7 hafta 2 günlük hamileyim 2 hafta önce duyduk ilk kalp atışını
Ay inşallah canım Allah güzel haberler almanı nasip atsın geç döllenme olunca bizde başta çok panik yaşadık. Şimdi son adet tarihimi 30 Nisan olarak değiştirdi doktor öyle ilerliyoruzMaşallahben de cuma günü gideceğim tahminen ben de yedi haftanın içindeyim heralde yani aramızda üç gün var sizinle inşallah ben de güzel haberlerle gelirim evime
Ay inşallah canım Allah güzel haberler almanı nasip atsın geç döllenme olunca bizde başta çok panik yaşadık. Şimdi son adet tarihimi 30 Nisan olarak değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?