Geç döllenme

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
Merhaba arkadaşlar geç döllenme en fazla ne kadar geç olabiliyor ya da böyle bir şey yaşanlar kaç hafta geciktiğini yazabilir mi? Misal adetin 30. Günü döllenme olur mu

Merhaba arkadaşlar geç döllenme en fazla ne kadar geç olabiliyor ya da böyle bir şey yaşanlar kaç hafta geciktiğini yazabilir mi? Misal adetin 30. Günü döllenme olur mu
1 hafta gecikmeye deniliyor. Hangi gün döllenme olduğunu bilemezsiniz. Ama regl dongunuz düzensiz ise hangi gün yumurtladiginizi bilemezsiniz. Mesela 45 günde bir adet oluyorsunuz ve adetinizin 30uncu günü civarlarda yumurtlama oldu ve bu yumurtlamadan hamile kalma ihtimaliniz var.

ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? döngünüz düzensizse zaten gec döllenmeyi çok anlayamazsınız

Ya ben onu bir türlü anlayamadım şu anda da infetilite bölümüne gidiyorum tetkiklerim yapılıyodu en son smear falan da verm adetin birinci günü gel dediler adet olamadım
şu an döngünün kaçıncı günündesiniz? ovulasyon testi aslında çok kolay ve pratik oluyor

bende de pcos var bu arada ama benim reglim düzenlidir. ben de ilk defa bu ay ilaç tedavisine başladım. takibi doltor yaptığı için bu ay yumurtlama günümü biliyorum

bende de pcos var bu arada ama benim reglim düzenlidir. ben de ilk defa bu ay ilaç tedavisine başladım. takibi doltor yaptığı için bu ay yumurtlama günümü biliyorum
Benim de hiç bu kadar gecikmemişti hayatımda bir kez 10 gün gecikti bu ikinci 6 martta adet olmuştum umarım hamilelik haber alırsınız bu ay

Ya ben onu bir türlü anlayamadım şu anda da infetilite bölümüne gidiyorum tetkiklerim yapılıyodu en son smear falan da verm adetin birinci günü gel dediler adet olamadım
Ovulaston testi Pko olanlarda sürekli pik çıkar. Kullanmanızı önermem. Doktorda yumurta takibi yaptırmak daha sağlıklı sizin için. Çünkü bende de Pko var daha 2 ay oldu öğreneli ve bende ovulasyon yapıyordum zaman kaybettim. Bu ay özel doktora gittim o takviye ve femara verdi bu ilaç sayesinde yumurtalarım büyüdü değerlendirdim ve beklemedeyim şuan. Pko olanlarda yumurta büyümeme büyüse de çatlamama gibi sıkıntılar oluyor. Ovulaston testiyle zaman kaybetmeyin. İlaçla büyütürler gerek görürlerse çatlatırlar iinşallah hamile kalırız kısa zamanda

Teşekkür ederim doktoruma danışıp ona göre bir yol izlerim aklımda kalmıştı ovülasyon testi sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…