Bende test verdim benim çok düşük çıktı 7.07 sonucum büyük ihtimal benim kimyasal gebelikMerhaba kızlar pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim beta 43 çıktı beş gün gecikmem vardı doktor bu gecikmeye göre beta düşük kimyasal gebelik olabilir dedi hastaneye gittim geç döllenme biraz daha bekle dediler pazar günü kan vericem kimyasal olsa şimdiye kadar adet olur muydum 9gun geçti böyle bişey yaşayan var mi
Sen tekrarladin mi kanıBende test verdim benim çok düşük çıktı 7.07 sonucum büyük ihtimal benim kimyasal gebelik
Hayır yarın vereceğimSen tekrarladin mi kanı
Yükselme olacak 2 kati veya 60 yükselme olması lazımHayır yarın vereceğim
Nasip bakalım ama yine de çok düşük bir sayı değil miYükselme olacak 2 kati veya 60 yükselme olması lazım
Başlar da yakaladıgin için nornal kaç gün var adetrNasip bakalım ama yine de çok düşük bir sayı değil mi
Bugün 15. Günüm iğne gününü de sayarsam. Pcos olduğum için regl tarihim yok maalesefBaşlar da yakaladıgin için nornal kaç gün var adetr
Çok yeni başında yakalamissin kimyasal da olabilir olmaya bilir de yükselip düşüşe evet haklısın ama daha yeni öğrendin canını sıkma yükselir her Dr kafana takmaBugün 15. Günüm iğne gününü de sayarsam. Pcos olduğum için regl tarihim yok maalesef
Tekrar verdiniz mi test aceba bende bugün verdim 10.67 çıktı sonucumMerhaba kızlar pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim beta 43 çıktı beş gün gecikmem vardı doktor bu gecikmeye göre beta düşük kimyasal gebelik olabilir dedi hastaneye gittim geç döllenme biraz daha bekle dediler pazar günü kan vericem kimyasal olsa şimdiye kadar adet olur muydum 9gun geçti böyle bişey yaşayan var mi
Yarın vericem adetiniz kaç gün geçti doktor ne diyo sizeTekrar verdiniz mi test aceba bende bugün verdim 10.67 çıktı sonucum
Pcos hatası olduğum için adet tarihim belli olmuyo. Perşembe 7.07 çıktı bugün de 10.67 çıktı artışı fazla değil kimyasal olabilir bekliyorum. Doktor 1 hafta sonra yap dediYarın vericem adetiniz kaç gün geçti doktor ne diyo size
İnşallah artar ben de heycanla bekliyorumPcos hatası olduğum için adet tarihim belli olmuyo. Perşembe 7.07 çıktı bugün de 10.67 çıktı artışı fazla değil kimyasal olabilir bekliyorum. Doktor 1 hafta sonra yap dedi
Amin sizde bugün vericektiniz test umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bizimle de paylaşın lütfenİnşallah artar ben de heycanla bekliyorum
Kızlar ben dün kan verdim sonuç 840 çıktı yükselmiş dua edin inşallah güzel şekilde artar bebeği ve keseyi görürüzAmin sizde bugün vericektiniz test umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bizimle de paylaşın lütfen
Çok sevindim çok iyi artmış inşallah görürsünüz keseyi sağlıkla gelsinKızlar ben dün kan verdim sonuç 840 çıktı yükselmiş dua edin inşallah güzel şekilde artar bebeği ve keseyi görürüz
Merhaba bende regli gecikmemin 5. Gününde cumartesi günü kan verdim 27,66 çıktı. Pazartesi yine çağırdı 84,38e yükseldi doktor güzel yükselmiş dedi 3 katına çıktığı için. Benim regl döngüm 35 gün büyük ihtimalle benimde geç döllenme. Sizin maşallah güzel yükselmiş ama bende bugün yine kan verdim inşallah yükseliş devam ederMerhaba kızlar pazartesi günü test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim beta 43 çıktı beş gün gecikmem vardı doktor bu gecikmeye göre beta düşük kimyasal gebelik olabilir dedi hastaneye gittim geç döllenme biraz daha bekle dediler pazar günü kan vericem kimyasal olsa şimdiye kadar adet olur muydum 9gun geçti böyle bişey yaşayan var mi
İnşallah sağlıklı bı gebelik geçiririz güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba bende regli gecikmemin 5. Gününde cumartesi günü kan verdim 27,66 çıktı. Pazartesi yine çağırdı 84,38e yükseldi doktor güzel yükselmiş dedi 3 katına çıktığı için. Benim regl döngüm 35 gün büyük ihtimalle benimde geç döllenme. Sizin maşallah güzel yükselmiş ama bende bugün yine kan verdim inşallah yükseliş devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?