Geç döllenme ?

susamtanesi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Selam kızlar kısaca durumumu anlatayım çok üzülüyorum belki içimi ferahlatabilirsiniz …😥
Benim SAT 26 Aralık .
Ben pazartesi yani 02.şubat doktordaydım
Adetime göre pazartesi 5+3/4 olmam gerekiyordu ama kese göremedik maalesef .
Doktorum geç döllenme olabilir dedi .
Ben 30ocak beta 40ile hamile olduğumu öğrendim .
Salı günü kontrolden sonra tekrar kan verdim 359 çıktı perşembe günü verdim 491 çıktı yani artış var ama yüzde 37% benim gibi olupta sağlıklı bir hamilelik geçirenler var mı ? Benim 3 kaybım var gelişmediği için …
Şimdiden teşşekürler

Maalesef artisiniz hiç normal gözükmüyor 🥺
Selam kızlar kısaca durumumu anlatayım çok üzülüyorum belki içimi ferahlatabilirsiniz …😥
Benim SAT 26 Aralık .
Ben pazartesi yani 02.şubat doktordaydım
Adetime göre pazartesi 5+3/4 olmam gerekiyordu ama kese göremedik maalesef .
Doktorum geç döllenme olabilir dedi .
Ben 30ocak beta 40ile hamile olduğumu öğrendim .
Salı günü kontrolden sonra tekrar kan verdim 359 çıktı perşembe günü verdim 491 çıktı yani artış var ama yüzde 37% benim gibi olupta sağlıklı bir hamilelik geçirenler var mı ? Benim 3 kaybım var gelişmediği için …
Şimdiden teşşekürler

Bu beta ile kese gözükmezki zaten. Ama son artışınız çok sağlıklı gözükmüyor. Ben olsam ctesi tekrsr kan veririm

Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim nereye mesaj yazacağımı bilemedim benimde bir sorum var bende yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum olmuyo bu ay üç gün geciktim ama bende hiç olmayan hafif kahverengi lekeler oluyo çok az varla yok aradı bende olmaz ve adetim çok düzenlidir geciktiğini her gün test yaptım negatif anlamadım geç döllenme vesaire olabilir mi umut dünyası

Bir kaç gün bekleyip tekrar test yaptın derim
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim nereye mesaj yazacağımı bilemedim benimde bir sorum var bende yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum olmuyo bu ay üç gün geciktim ama bende hiç olmayan hafif kahverengi lekeler oluyo çok az varla yok aradı bende olmaz ve adetim çok düzenlidir geciktiğini her gün test yaptım negatif anlamadım geç döllenme vesaire olabilir mi umut dünyası

Test
Kahverengi lekelenmem arttı ama kırmızıya dönmüyo ve az az oluyo korkmaya başladım hiç böyle bir şey yaşamadım dördüncü güne girmek üzereyim
Test yaptınız mı aslında en doğru sonucu kan tahlili verir bence acilde vs ya da imkanınız varsa gidip kan verin bence bende gecikmenin 5.gunu öğrenmiştim inşaAllah sizde hamilesinizdir bende ilk gebeligim de sizin gibi belirtiler yaşamıştım

Test

Test yaptınız mı aslında en doğru sonucu kan tahlili verir bence acilde vs ya da imkanınız varsa gidip kan verin bence bende gecikmenin 5.gunu öğrenmiştim inşaAllah sizde hamilesinizdir bende ilk gebeligim de sizin gibi belirtiler yaşamıştım
Yaptım ama beşinci günü kanamam başladı ilk defa böyle bir şey yaşadım acaba oldu da tutunamadı mı bilmiyorum doktora da gitmedim artık yoruldum sizin adınızada çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X