- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi buse242424
Hanımlar merhabalar, ben geçen hafta pcos tanısı aldım. Adet döngüm düzensizdir ama en fazla 10 gün gecikir daha sonra belim, bacaklarım ağrır ve afedersiniz çocuk emziriyormuşum gibi göğüslerim şişer ve acırdı. En son 15 Ocak tarihinde adet oldum daha sonra 19 Şubatta genital bölgede siğil yaktırma operasyonu geçirdim. Bu süre içerisinde adet olmadım 25 Şubat günü korunmasız ilişkide bulundum nasıl olsa adet olacağım diye. Yumurtlama günlerimi bugüne kadar hiç takip etmedim. Gecikti nasıl olsa 25 Şubattan sonra adet olurum dedim ama hâla olmadım. 25 Şubat üzerinde 3-4 gün şeffaf akıntım oldu ve sonrasında ara sıra adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti hariç bacak ve bel ağrısı ara sıra kasık batmaları. Ama belirtiler olup sonrasında geçiyor mesela şu an yok gibi. Yani bugün 10 Mart ve hâla adet olamadım erken gebelik testi yaptım korunmasız ilişkiden 11 gün sonra bir kaç kez tekrarladım testi fakat negatif. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Geç döllenme olabilir mi?