- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
- 18
- Konu Sahibi Uykucu Sirin
-
Istersem hemen bugün kan tahlili yaptırırım canım ama hiç cesaretim yok orda değilsin lafını duymaya. Çünkü dün negatifi görünce bi hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. 1 senedir bebek istiyorum. O yüzden bikaç gün daha gecikmeden gidemiycem gibi...Benim bebegim gec dollenme.. 6 gun geriden geliyor son adet tarihime gore.. adetim 5 gun geciktiginde test yaptim. ikinci cizgi biraz silik ama belirgindi. Kan testi yaptirdim ayni gun. 786 cikti beta hcg..
Isterseniz bir kac gun bekleyip tekrarlayin. Ya da hemen kan testi yaptirin, cikar.
Ah bir cesaretim olsa :))) suan en azından bir umudum var o umudu kaybetmek istemiyorum... Dün negatif cikti diye çok üzüldümhayırlısı olsun :) kan verme şansınız yok mu? hastane yakınsa hiç vakit kaybetmeyin :))
Amin canım benim inşallah. Değilsemde en kisa zamanda hayirlisiyla kalırım. Çünkü gerçekten çok üzülüyorum. Bugün bebek görmeye gidicez bi atkadasimla ve gidecegim arkadaşım da hamile. Kıskanmak değil ama görmek istemiyorum sanırım gebe birisini falan...Ben 10 günlük hamileyken bile evde idrar testinde çıkmamıştı, kan testi yaptırma imkanın varsa kesin sonuç alırsın , inşallah hamilesindir, değilsrn bile en kısa sürede hamile kalmanı dilerim
üzülecek ne var? tamam çok istiyorsun ama her şeyin bir zamanı var? sıkıntı stres yaparsan senin için daha kötü :) hem ne demek şu an en azından bir umudum var falan??? umudun hep olsun <3Ah bir cesaretim olsa :))) suan en azından bir umudum var o umudu kaybetmek istemiyorum... Dün negatif cikti diye çok üzüldüm
üzülecek ne var? tamam çok istiyorsun ama her şeyin bir zamanı var? sıkıntı stres yaparsan senin için daha kötü :) hem ne demek şu an en azından bir umudum var falan??? umudun hep olsun <3[/QUOTE
Çok ağladım çok üzüldüm neden herkeste var bende yok diye. Sonrada diyorum hayırlısı bu zaman değil belki ne zamansa o zaman olsun diye. Yani şimdi kan tahlilinde bikaç günlük gebelikte olsa çıkar mı? Düşünüyorum en azından muallakta kalmaktan iyidir gitmek. Peki mide bulantısı psikolojik olabilir mi? Çünkü beyine ne sinyal verirsen o olurmus ya
Istersem hemen bugün kan tahlili yaptırırım canım ama hiç cesaretim yok orda değilsin lafını duymaya. Çünkü dün negatifi görünce bi hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. 1 senedir bebek istiyorum. O yüzden bikaç gün daha gecikmeden gidemiycem gibi...
Anladım canım. Bilmiyorum ya hayırlısı olsun önceki mesajlarda dediğin gibi. Ilk defa böyle umutlandim ama inşallah boşa çıkmazda direk gelip sizinle paylasırım öyle bişey olursa :) Ama bildiğim tek bişey var eğer gebeysem dünyanın en mutlu kadını benim diyebilirim herhalde o derece. Allah tüm insanlara hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallahHer sey mumkun. Neyi cok dusunursen vucut ona gore sekilleniyor. Bulanti ondan da olabilir. Ama gebelikte de en erken belirtilerden tabii bulanti.. Mutlaka cikar kanda adet gecikmis cunku.
Haklısın. En ufak biseyden umutlanıyo işte ben ve benim gibi bebek bekleyen insanlar. Herşeyi gebeliğe yoruyoruz..Bazen mevsim geçişleri psikolojik durumlar regly geciktirebiliyor
Bende aynı şekilde en ufak şeyden umutlanıyorum ama sonrasında hüsrana uğramak çok kötü inş hamilesindirHaklısın. En ufak biseyden umutlanıyo işte ben ve benim gibi bebek bekleyen insanlar. Herşeyi gebeliğe yoruyoruz..
Amin canım benim inşallah sende hamile olursun bende ve diger bebek isteyen kim varsaBende aynı şekilde en ufak şeyden umutlanıyorum ama sonrasında hüsrana uğramak çok kötü inş hamilesindir
Akıntı geliyo arada heh geldi işte diyorum adet oldum seninde umudun anca buraya kadarmış diyorum bakıyorum kirmizilar yok sadece Akıntı. Bi bugunde geçsin yarın yaptırıyım olmadı.benimde geçen ay 3 gün gecikmişti canım bence kan testi yaptr çünkü hamileyim diye beklerken adet olmak kötü bir duygu
Amin inşallahAmin canım benim inşallah sende hamile olursun bende ve diger bebek isteyen kim varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?