- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
- 18
- Konu Sahibi Uykucu Sirin
-
Yarın mutlaka gidicem canım Allah izin verirse. Haklısın adet olmadıkça insan kendini daha bi hamile hissediyo. Ama hissetmemin tek nedeni benim adetim hic gecikmezdi belkide mevsimlerden falan dolayı gecikti onuda bilmiyorumben kan testını onerırım cunku adetın gecıktıkce kendını daqha cok hamıle hıssedeceksın o zaman kalkıp negatıfı gormek çok daha zor olacak karar senın ben olsam yaptırırdım varsa heveslenır yoksa da cok kaptırmadan kendımıa adetımı beklerdım
benimde öyleydi canım yaa bence test yaptır şüphen kalksın ortadanAkıntı geliyo arada heh geldi işte diyorum adet oldum seninde umudun anca buraya kadarmış diyorum bakıyorum kirmizilar yok sadece Akıntı. Bi bugunde geçsin yarın yaptırıyım olmadı.
oyle oluyo bazen cnm bak benım adetım gecıkır ama mutlaka gelırdı en fazla 33 gun dıyelım ama bırkaç ay once adetım bır ay gelmedı ve ben negatıf oldugunu bıldıgım halde hamıle hıssetttım hepYarın mutlaka gidicem canım Allah izin verirse. Haklısın adet olmadıkça insan kendini daha bi hamile hissediyo. Ama hissetmemin tek nedeni benim adetim hic gecikmezdi belkide mevsimlerden falan dolayı gecikti onuda bilmiyorum
Ah canım benim inşallah. Düşüncesi bile çok güzel. Belkide bu dusunceye 1 senedir hasret olduğum için 1 gün daha beklemek istiyorum o kadar güzel bi duygu ki sadece umudu küçük bi ihtimali bile...kan testi yaptır bende adetten sonra 1 hafta boyunca 3 tane test yaptım hep negatifti 10. gün kontrol için dra gittim hcg 68 cıkmıstı inşallah miniğin vardır
Kesinlikle yarın gidicem kan testi için. Çünkü madem uzulceksem bari en başta uzuleyim.... Şimdi hemşire arkadasimla görüştüm heyecanlı bi şekilde söyledim gecikti falan diye stres yapma 1 hafta daha geciksin herhalde olsun diye çok istiyosun dedi. Haklı kız ben kaldım öyle karşısında saf gibi.. Benim herseyden önemlisi akışına bırakmam lazım sanırım. .. Bu kadar ısrar istek stres yapıyooyle oluyo bazen cnm bak benım adetım gecıkır ama mutlaka gelırdı en fazla 33 gun dıyelım ama bırkaç ay once adetım bır ay gelmedı ve ben negatıf oldugunu bıldıgım halde hamıle hıssetttım hep
Kesinlikle yarın gidicem kan testi için. Çünkü madem uzulceksem bari en başta uzuleyim.... Şimdi hemşire arkadasimla görüştüm heyecanlı bi şekilde söyledim gecikti falan diye stres yapma 1 hafta daha geciksin herhalde olsun diye çok istiyosun dedi. Haklı kız ben kaldım öyle karşısında saf gibi.. Benim herseyden önemlisi akışına bırakmam lazım sanırım. .. Bu kadar ısrar istek stres yapıyo
canım aslında kendını kaptırmayacaksan beklemek en ıyısı cunku ogrenıyosun kese derdı baslıyo kesıyı goruyosun kalp atısı derdı baslıyo yanı 7. haftada dra gıdıosun aslında kaptırmıycaksan kendını bekle ama kendını hamıle hıssedeceksen beklemeKesinlikle yarın gidicem kan testi için. Çünkü madem uzulceksem bari en başta uzuleyim.... Şimdi hemşire arkadasimla görüştüm heyecanlı bi şekilde söyledim gecikti falan diye stres yapma 1 hafta daha geciksin herhalde olsun diye çok istiyosun dedi. Haklı kız ben kaldım öyle karşısında saf gibi.. Benim herseyden önemlisi akışına bırakmam lazım sanırım. .. Bu kadar ısrar istek stres yapıyo
Kaptırıcam canım daha şimdiden bile ağır temizlik yapmıyorum bugün yapmayı düşündüğüm bişeyler vardı yapmadım. Bide hamile olduğumu ogrenirsem zaten bulutlardan yeryüzüne inemem herhalde :) O yüzden bir on önce ogrenmem lazım. O hemşire arkadaşımda bekle bi hafta test negatif çıkmış zaten falan diyince söndü zaten olan umutlarım. .canım aslında kendını kaptırmayacaksan beklemek en ıyısı cunku ogrenıyosun kese derdı baslıyo kesıyı goruyosun kalp atısı derdı baslıyo yanı 7. haftada dra gıdıosun aslında kaptırmıycaksan kendını bekle ama kendını hamıle hıssedeceksen bekleme
amann onalrı bırak kuzum benım ben oncekı gebelıgımde test yaptırdım dayanamadım adete 7 8 gun vardı herhalde normalde hep 0.1 cıkan degerım 0.72 çıktı hemsereye gosterım adetıme de daha var dedım yanı kesınlıkle negatıf dedı umutlarımı söndurdu ama bır hafta sonra tekrar yaptırdım 116 çıktıKaptırıcam canım daha şimdiden bile ağır temizlik yapmıyorum bugün yapmayı düşündüğüm bişeyler vardı yapmadım. Bide hamile olduğumu ogrenirsem zaten bulutlardan yeryüzüne inemem herhalde :) O yüzden bir on önce ogrenmem lazım. O hemşire arkadaşımda bekle bi hafta test negatif çıkmış zaten falan diyince söndü zaten olan umutlarım. .
Allah razı olsun canım senden de diğer yazanlardan da bi nebze olsun daha sakin bakcam artık olaylara. Bu kan tahlılıni devlet hastanesinde yaptırsam hemen sonuç alabiliyor muyum acaba biliyo musun canımamann onalrı bırak kuzum benım ben oncekı gebelıgımde test yaptırdım dayanamadım adete 7 8 gun vardı herhalde normalde hep 0.1 cıkan degerım 0.72 çıktı hemsereye gosterım adetıme de daha var dedım yanı kesınlıkle negatıf dedı umutlarımı söndurdu ama bır hafta sonra tekrar yaptırdım 116 çıktı
alırsın ıkı 3 saate sağlık ocagında da yaptırabılırsınAllah razı olsun canım senden de diğer yazanlardan da bi nebze olsun daha sakin bakcam artık olaylara. Bu kan tahlılıni devlet hastanesinde yaptırsam hemen sonuç alabiliyor muyum acaba biliyo musun canım
Sağlık ocağına gitmek istemiyorum canım çünkü azonce görüştüğüm hemşire arkadaşım orda çalışıyor şimdi gittiğimde çok cabalayip uzuldugumu görmesini istemiyorum kimsenin. O yüzden yarın sabah devlet hastanesine gidip ogrenicem. Bide oruç tutuyorum ben suan acaba bebek varsa zarar görmez dimi günicinde yemek yemiyorum diye düşün neler düşünüyorum daha şimdiden. ...alırsın ıkı 3 saate sağlık ocagında da yaptırabılırsın
Kizlar Merhaba ben bişey sormak istiyorum. Benim regl tarihim 2 gün gecikti normalde hiç gecikmez. Test yaptım negatif cikti maalesef. Ama herhangi bir adet olma belirtim veya ağrım yok. Akıntı dışında bi belirti yok yani. Diğer yandan 2 gündür midem bulanıyo sofrada ama bilmiyorum bu psikolojik olabilir mi? Çünkü çok yoğun düşünüyorum gebe kalma durumumu. Biraz araştırdım geç döllenme diye bişey okudum böyle olunca negatif cikabiliyomus test. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Işte insanda evlat özlemi olunca en ufak bir şeyden umut bekliyor belkide bazılarınıza saçma gelir bilmiyorum ufak bi mide bulantısı ama.. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. .
Ah ah. Insanlar istemez aldırır veya neler yapar düşsün diye. Bide bizim cektiklerimize bak.. Yinede vardır bi hayır diyip kendimizi avutuyoruz işte.aynı şeyi ben yaşadım o kadar istiyoruz ki hamile kalmayi piskolojik olarak etkileniyoruz. .. benim adetim 1 ay gecikti kesinlikle hamileyim diyordum bütün belirtileri vardı mide bulantısı göğüs sisligi hersey.. doktora gittim hamileyim Dedim Dedim doktor güldü değilsin dedi
.. piskolojik olarak çok istediğim için adetimi kendim geciktirmisim... çok tuhaf yaaa o kadar hazirdimki çok yıkıldım resmen...
ama inşallah sen hamilesindir arkadaşım allah gönlüne göre versin... inşallah bigün bende gerçekten hamile olurum...
Yarın yaptırıp paylasıcam canım sizinle. Bebek mi değil mi ogrenicez ama değil gibi geliyor çok istediğimden dolayi gecikiyor ve midem bulanıyor bence. Hayırlısı olsun tabi yine deBu kadar cok istediğinizden de gecikiyor olabilirsiniz
Mevsimden de bunyeden de
Ama bi bebiş de olabilir. Bunu siz kan testi yaptirinca gorucez:))
Canım benimde adetim hiç gecikmezdi, hamile kaldığim ay hiçbir belirtim de olmamıştı. Adetim geçtikten 2 gün sonra evde test yaptım negatif çıkmıştı cok aglamistim. 2.5 senedir istiyorduk. Sonra, benim adet hálá gelmedi 2 gün sonra tekrar test yaptım o zaman 2.çizgiyi gordum çok şükür.Istersem hemen bugün kan tahlili yaptırırım canım ama hiç cesaretim yok orda değilsin lafını duymaya. Çünkü dün negatifi görünce bi hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. 1 senedir bebek istiyorum. O yüzden bikaç gün daha gecikmeden gidemiycem gibi...
Akıntı geliyo arada heh geldi işte diyorum adet oldum seninde umudun anca buraya kadarmış diyorum bakıyorum kirmizilar yok sadece Akıntı. Bi bugunde geçsin yarın yaptırıyım olmadı.
Umut oluyo canım böyle mesajlar Sağol çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir . Ve isteyen herkes hamile kalır. Hiç tanımadığım ama anne olmak isteyen herkes için hergün dua ediyorum olsunlar diye. Allaha Şükür çok mutlu bi evliliğim var monotonluktan çok uzak ve huzurlu. Istedigim sadece bir bebek :) Hayırlısıyla can sagligiylaCanım benimde adetim hiç gecikmezdi, hamile kaldığim ay hiçbir belirtim de olmamıştı. Adetim geçtikten 2 gün sonra evde test yaptım negatif çıkmıştı cok aglamistim. 2.5 senedir istiyorduk. Sonra, benim adet hálá gelmedi 2 gün sonra tekrar test yaptım o zaman 2.çizgiyi gordum çok şükür.
Yanı diyeceğim o ki umudunu kaybetme bekle 2 gün sonra tekrar yap. Yada sağlık ocağına bi kanını ver. İnşallah pozitif çıkar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?