geç döllenme olsa bhcg de ona göre düşük olur. benim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adetim 2-3 gün geçmişti şiddetli karın ağrısıyla acile gittim bhcg 33 çıkmıştı. hatta acildeki doktor dün yapsak çıkmazdı demiş eşime. kadın doğuma gittiğimde doktor değerin çok düşük olduğunu kimyasal gebelik olableceğini söyledi hatta günüm geçti diyince şaşırmıştı. sonra kanamam olunca gittiğimde bhcg 1700 civarı çıkmıştı sadece o zaman dış gebelik değil dış gebelik olsa değer bu kadar yükselmezdi dedi. 1hafta sonra keseyi gördük ama kan testi yapmadı. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde kalp atışı yok bebeğide göremedim doplere gir dedi. doplerde de kalp atışı olmayınca alıcaz dedi. ben başka doktora danışmak istiyorum dedim başka doktora gittim doktor bebeği gördü. (son adetime göre 11 hafta diğer doktora göre 7hafta civarı olacaktı )6+1 de durmuş bebeğimin kalbi kendin düşüremezsn dedidler aldılar malesef

bence başka doktora git bir doktorun göremediği bebeğin gününü bile söyledi bana doktor.