• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Kizlar simdi dayanamadim gittim 2 tane test aldm birini simdi yaptim negatif:110: birinide sabah yapicm :dua: yaa insallah cift cizgiyi gorurum hamisler dua ediiiinn :KK61:

Bnde bugun alırken acaba erken test alsammi ddm ama bide ddm negatf cikarsa bosa o kdr para vercm ondn almadm ama 3tl olanada bosa versm . Keske ondn alsydm
Yumurtlamandan kaç gün geçti senin canım? bildiğim kadarıyla 14 gunden önce normal testlerde çıkması çok çok nadirdir ;) ben hassas için bile 14.günü bekleyecektim, burdan yazistigim bikac kişi yeter hassas için faln diyince dayanamayip 11.günümde bakmıştım,pozitif demişti ama kanda bakinca hcg degeri çok düşüktü, yani 1 gun once yapsam muhtemelen hassasda negatif diecekti.

Yumurtlamandan kaç gün geçti senin canım? bildiğim kadarıyla 14 gunden önce normal testlerde çıkması çok çok nadirdir :KK66: ben hassas için bile 14.günü bekleyecektim, burdan yazistigim bikac kişi yeter hassas için faln diyince dayanamayip 11.günümde bakmıştım,pozitif demişti ama kanda bakinca hcg degeri çok düşüktü, yani 1 gun once yapsam muhtemelen hassasda negatif diecekti.
Canim benim bu ay gec yumurtladim. 29 haziran sat 18 temmuz yumurtlamaydi ama yumurtlamadm fark ettim akinti yoktu kupkuru. 25inde yumurtladm adete 1 hafta kala yani. 25indede iliski oldu kornmasz. Bat ta 1 agustostu. Iliski uzerinden 15gun gecti adetimide 10 gun oldu

Canim benim bu ay gec yumurtladim. 29 haziran sat 18 temmuz yumurtlamaydi ama yumurtlamadm fark ettim akinti yoktu kupkuru. 25inde yumurtladm adete 1 hafta kala yani. 25indede iliski oldu kornmasz. Bat ta 1 agustostu. Iliski uzerinden 15gun gecti adetimide 10 gun oldu
Hmm canin sinirdasin tam, nornal testle belli oladabilir olmayadabilir, erken test alsaymışsın keşke, ama sabah ilk idrarinla yap bakalim testi, inşallah pozitif alırsın ;) yazarsın sonucu ;)

Hmm canin sinirdasin tam, nornal testle belli oladabilir olmayadabilir, erken test alsaymışsın keşke, ama sabah ilk idrarinla yap bakalim testi, inşallah pozitif alırsın :KK66: yazarsın sonucu :KK66:
Aynen canim sabahi bekliyrm sabah test yapicm ve saglik ocagina inmeyi dusunuyrm :KK17: gitsemmi gitmesemmi beklesemmi. Kafam allak bullak biran once ogrenmek istiyrm ama sonuc negatf gormekten korkuyrm fark etmedn kaptrmisim kendimi 10 gun gecince adetim.:KK14:

Aynen canim sabahi bekliyrm sabah test yapicm ve saglik ocagina inmeyi dusunuyrm :KK17: gitsemmi gitmesemmi beklesemmi. Kafam allak bullak biran once ogrenmek istiyrm ama sonuc negatf gormekten korkuyrm fark etmedn kaptrmisim kendimi 10 gun gecince adetim.:KK14:
Ya bilirim o duyguyu, gebeligimden onceki ayda gec yumurtladim galiba ama bilmiyodum o ay, 10 gün kadr gecikmişti, artık büyük ihtimal derken negatif, yıkılmışım ama kanda negatif olmasina rağmen adet olana kadar umut etmeye devam etmiştim :işsiz: anlıyorum seni kaptirman cok normal, inşallah negatif görmeyeceksin ama gorsende sakin üzme kendini kafani boşaltmaya çalış bidahaki ay için, benim hikayede sonraki ay kizim geldi çünkü ;) sana meleğinin bu ay gelmesi dileğiyle :dua:

Ya bilirim o duyguyu, gebeligimden onceki ayda gec yumurtladim galiba ama bilmiyodum o ay, 10 gün kadr gecikmişti, artık büyük ihtimal derken negatif, yıkılmışım ama kanda negatif olmasina rağmen adet olana kadar umut etmeye devam etmiştim :işsiz: anlıyorum seni kaptirman cok normal, inşallah negatif görmeyeceksin ama gorsende sakin üzme kendini kafani boşaltmaya çalış bidahaki ay için, benim hikayede sonraki ay kizim geldi çünkü :KK66: sana meleğinin bu ay gelmesi dileğiyle :dua:
Insallah canim. Valla canim 2yasnda kizim var esim erken dedi bnse kizima kardes istedm . Olmaz olur okmaz olur dedim sadece bi kere olsn 3 kere kornmasz oldu :) snra esim korunmaya basladi gene inatci .. bu ay olmazsa artik kizimin dogum gunundn snra artik . Calismalar ekime kaliyo . Bu ay oldu oldu olmadi ekimde yeni sezonda gorusmek uzereee :halay::KK33::KK70:

Insallah canim. Valla canim 2yasnda kizim var esim erken dedi bnse kizima kardes istedm . Olmaz olur okmaz olur dedim sadece bi kere olsn 3 kere kornmasz oldu :) snra esim korunmaya basladi gene inatci .. bu ay olmazsa artik kizimin dogum gunundn snra artik . Calismalar ekime kaliyo . Bu ay oldu oldu olmadi ekimde yeni sezonda gorusmek uzereee :halay::KK33::KK70:
E super ikinciyse düşündüğün strese mahal vermzsin zaten ;)
Walla bence ideal zamanmis, hatta ben 1 buçuk yaşından sonra korunmayi birakirim die düşünmüştüm sen yine iyi dayanmissin :halay:
İnsallah hamilesindir yaa benim eşimde pek bi inatçı olduğu konular oluyo, inatciligada sinir olurum birazcık, böyle inat edipde mecbhr kaldıklarında pek bi komik oluyo :KK48: hakkinda hayırlısı canım sabah haberlerini beklerim :nazar:

Ben 3. Bebeğimi kazara adetime 1-2 gün kaldı diye korunmadım ve hamile kaldım. Canlanmadı kürtaj oldum gerçi. 4. Gebeliğimde kürtaj edeceklerdi kanamıyorum diye rahim kalınlaşması var demişlerdi. Dr dedi ki 10 gün bekleyelim gel dedi. Kürtaja diye çıktım evden hamile geri döndüm

Onceden ne yapiyormus kadinlar anlamiyorum ultrason kalp atısıda yokmuş.
Simdiki doktorlar çok bilimseller allah ol diyorsa oluyor iste...!

hanımlaaaarrrrr:KK200:
merhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif :63::63::63:
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan

E super ikinciyse düşündüğün strese mahal vermzsin zaten :KK66:
Walla bence ideal zamanmis, hatta ben 1 buçuk yaşından sonra korunmayi birakirim die düşünmüştüm sen yine iyi dayanmissin :halay:
İnsallah hamilesindir yaa benim eşimde pek bi inatçı olduğu konular oluyo, inatciligada sinir olurum birazcık, böyle inat edipde mecbhr kaldıklarında pek bi komik oluyo :KK48: hakkinda hayırlısı canım sabah haberlerini beklerim :nazar:
Gunaydin kuzum yeni uyandim ve ilk isim test yapmak oldu. Malesef negatif gene butun gece ruyamda dr.a gidiyrm hamilesn diyo esim babama birsen hamile diyo test yapiyrm 2 cizgi yerine 4 cizgi cikiyo bilinc altim nu gece full mesai yapti ... saglik ocagina gidicem gitsemmi diye dusunuyrm :KK31:

Yani surekli beyaz su renginde akintim var adet zamanim da falaan hic agarmayan sizlamayan sismeyen goguslerim suan sis gogus ucu cevresi koyulasti sizliyo kizim gelip sariliyo pata kute hopluyo goguslerime dokunsun istemiyrm . Kasiklarimda batmalar oluyo ve afedersnz gazim oluyo. Ama testler negatf ya gitsemmi acaba saglk ocagna

Gunaydin kuzum yeni uyandim ve ilk isim test yapmak oldu. Malesef negatif gene butun gece ruyamda dr.a gidiyrm hamilesn diyo esim babama birsen hamile diyo test yapiyrm 2 cizgi yerine 4 cizgi cikiyo bilinc altim nu gece full mesai yapti ... saglik ocagina gidicem gitsemmi diye dusunuyrm :KK31:
Günaydın canım, walla belirtilerin varmış, benim adetten farkli ciddi belirtim gazdı, adetten farkli olan belirtilerin varsa bide korunmasız ilişkilerinin üzerine ne kadar geçti, 14-15 günden fazlaysa zor ama daha azsa olasılık var hala. git bence ne kaybedersin ki ;) çok kaptırma kendini ama insallah vardır :dua::anneadayı: hayırlısı...

Günaydın canım, walla belirtilerin varmış, benim adetten farkli ciddi belirtim gazdı, adetten farkli olan belirtilerin varsa bide korunmasız ilişkilerinin üzerine ne kadar geçti, 14-15 günden fazlaysa zor ama daha azsa olasılık var hala. git bence ne kaybedersin ki :KK66: çok kaptırma kendini ama insallah vardır :dua::anneadayı: hayırlısı...
Evet canim esimde diyo afedersnz hayatim goguslerin degismis diye. Normalde yemek yemeyi abur cubur yemeyi cok seven biriyim 10 15 gundur istah yok. Ne abur cubur ne yemek gormek istemiyrm. En sevdgm sey pastadr esim aldi getrdi dolapta duruyo yemek istemiyrm. Simdi kahvalti yaptim ama midem agzimda keske kahvalti yapsaydim diyorum. En iyisi p.tesi gidiyim saglik ocagina bekliyim biraz dha tam 20 gun olsun. Ben kizimda tam 30 gunde adet olurdum 11 ocak sat 11 subat batti ve cok net iki cizgi gormustum bu ayni yasadgm belirtilerle. Ilk goguslerimdn anlamstm bnde bsy var die ve cikolata tatli turu gormek dahi istemiyodm. Hadi bakalim artik hayirlisi cok taktim kafaya ruyam karman cormandi

Evet canim esimde diyo afedersnz hayatim goguslerin degismis diye. Normalde yemek yemeyi abur cubur yemeyi cok seven biriyim 10 15 gundur istah yok. Ne abur cubur ne yemek gormek istemiyrm. En sevdgm sey pastadr esim aldi getrdi dolapta duruyo yemek istemiyrm. Simdi kahvalti yaptim ama midem agzimda keske kahvalti yapsaydim diyorum. En iyisi p.tesi gidiyim saglik ocagina bekliyim biraz dha tam 20 gun olsun. Ben kizimda tam 30 gunde adet olurdum 11 ocak sat 11 subat batti ve cok net iki cizgi gormustum bu ayni yasadgm belirtilerle. Ilk goguslerimdn anlamstm bnde bsy var die ve cikolata tatli turu gormek dahi istemiyodm. Hadi bakalim artik hayirlisi cok taktim kafaya ruyam karman cormandi

hiç düşünme git kan ver rahatla ama acele et sağlık ocakları 10,30dan sonra kan almıyo. bir de hevesini kırmak istemem ama kendini çok şartlandırma insan psikolojik olarak etkileniyo ve vücud ona göre tepki veriyo

hiç düşünme git kan ver rahatla ama acele et sağlık ocakları 10,30dan sonra kan almıyo. bir de hevesini kırmak istemem ama kendini çok şartlandırma insan psikolojik olarak etkileniyo ve vücud ona göre tepki veriyo
Canim 11 oldu saat o yuzdn p.tesiye biraktim yarin gidersem cumaya kaliyo sonuc ve gecen gun sonuc alicm die cingar cikarttim veznedeki pislkk adam dr. Yok ddi bi gittim odaya dr.um odada kadn gel veriyim sonucu ddi. Ond p.tesine birakcm sali gunu alirim artik. Yani ister istemez psikokojim etkileniyo 9 10 gun adetim gecikti. Mart ayinda esimle gene denemistim olirsa okir niyetine o ayda adetim gecikti ama kan testi negatfti hic gec dollenme falan dusunmedim eve temizlige giristim agir isler yaptim uniteyi cektim koltuklari cektim falan snra belim agridi wcye gittim pembe kan geldi karin agrisiyla birlikte snra su gbi kan akmaya basladi .adet gbi degildi sadece su gbi akinti kanama oldu 2 gun snra 4 gun boyunca kahve leke. Demekki vardi ama gec dollencekti bnm yuzumdn tutunamadi. O ay asiri bas donmem mide bulantim vardi ve sol kasigim coook kotu agriyodu. Dha snra gecti tabi. Adetlerimde duzeldi. Adet zamanida oyke cok bi belirti yasamam ben sadece adet gunum belim agrir aha smdi adet olcm derim olurum. 15gndr bel kasik agrisi var 2 gndurde goguslerim sizliyo ve karardi. Kafam karisiyo ister istemez. Beklicm artik p.tesi bakalim nolck

Canim 11 oldu saat o yuzdn p.tesiye biraktim yarin gidersem cumaya kaliyo sonuc ve gecen gun sonuc alicm die cingar cikarttim veznedeki pislkk adam dr. Yok ddi bi gittim odaya dr.um odada kadn gel veriyim sonucu ddi. Ond p.tesine birakcm sali gunu alirim artik. Yani ister istemez psikokojim etkileniyo 9 10 gun adetim gecikti. Mart ayinda esimle gene denemistim olirsa okir niyetine o ayda adetim gecikti ama kan testi negatfti hic gec dollenme falan dusunmedim eve temizlige giristim agir isler yaptim uniteyi cektim koltuklari cektim falan snra belim agridi wcye gittim pembe kan geldi karin agrisiyla birlikte snra su gbi kan akmaya basladi .adet gbi degildi sadece su gbi akinti kanama oldu 2 gun snra 4 gun boyunca kahve leke. Demekki vardi ama gec dollencekti bnm yuzumdn tutunamadi. O ay asiri bas donmem mide bulantim vardi ve sol kasigim coook kotu agriyodu. Dha snra gecti tabi. Adetlerimde duzeldi. Adet zamanida oyke cok bi belirti yasamam ben sadece adet gunum belim agrir aha smdi adet olcm derim olurum. 15gndr bel kasik agrisi var 2 gndurde goguslerim sizliyo ve karardi. Kafam karisiyo ister istemez. Beklicm artik p.tesi bakalim nolck
Nasip kısmet tatlım eğer geleceği varsa ne yaparsan yap geliyor ama kısmeti yoksa da ne yaparsan yap tutunamıyo ne olduğunu bilemezsin bence kafana takıp çok düşünme böyle olmuştu diye.
eğer imkanın varsa özelde yaptır 1 saate alıyosun sonuçları

Back
X