Gec dollenme ?

Döllenme tarihinden 12-13-14 gün sonra. Tam döllenme zamanı kesin değilse kan verip verip duruyorsun. Ne zaman pozitif olursa .

Mesela adet gectikten 12 gun sonra yada 6 hafta sonra yaptirdim cikad miydi ? Bazilari diyor gebeligim 6.ay anlasildi vs
Can'ım normal koşullarda adetten bugün önce hamile kaldım diyelim kanda 12 gün sonra görülmesi gerekiyor. Kana yansıması Laz'ım .

Benim de geç döllenmeydi.adet olmam gereken günde kanda bile çıkmamıştı.ondan 5 gün sonra kanda 119 değer çıktı hcg. Yani adet olman gereken günden 5-6 gün sonra çıkar kanda geç döllenmeyse

Merhabalar ben yeni uyeyim ilk defa bu ay renglim gecikti kan geçti yaptırdım negatif çıktı geç döllenme olabilirmi kasık ağrım ve goguslerim şişti 5 gün gecikti

Merhabalar ben yeni uyeyim ilk defa bu ay renglim gecikti kan geçti yaptırdım negatif çıktı geç döllenme olabilirmi kasık ağrım ve goguslerim şişti 5 gün gecikti
Olabilir tabi yumurtlama gununu biliyor musun , tavsiyem umitlen.ama kendini cok kaptirma sonra kotu oluyor canim

Olabilir tabi yumurtlama gununu biliyor musun , tavsiyem umitlen.ama kendini cok kaptirma sonra kotu oluyor canim
Biliyorum 5 eyluldu o gün beraberlik oldu bu ay düzenli oldu herşey daha hastalanmadimda kaşık agrilarim devam ediyor biraz daha beklicem uzulmem alıştım negatif olmaya ama belirtiler var test yaptım 4 gün geçtiğinde negatif anlam veremedim geç döllenmeden suphelendim inşallah vardir

Back
X