Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de geç döllenmeydi.adet olmam gereken günde kanda bile çıkmamıştı.ondan 5 gün sonra kanda 119 değer çıktı hcg. Yani adet olman gereken günden 5-6 gün sonra çıkar kanda geç döllenmeyse
Merhabalar ben yeni uyeyim ilk defa bu ay renglim gecikti kan geçti yaptırdım negatif çıktı geç döllenme olabilirmi kasık ağrım ve goguslerim şişti 5 gün gecikti
Merhabalar ben yeni uyeyim ilk defa bu ay renglim gecikti kan geçti yaptırdım negatif çıktı geç döllenme olabilirmi kasık ağrım ve goguslerim şişti 5 gün gecikti
Biliyorum 5 eyluldu o gün beraberlik oldu bu ay düzenli oldu herşey daha hastalanmadimda kaşık agrilarim devam ediyor biraz daha beklicem uzulmem alıştım negatif olmaya ama belirtiler var test yaptım 4 gün geçtiğinde negatif anlam veremedim geç döllenmeden suphelendim inşallah vardir