Geç döllenmemi bozuk test mi?

ilişkiden sonraki ortalama 14 gün sonrasında test doğru sonuç verir. çünkü yumurta döllendikten 10-14 gün sonra rahmin içine tutunup beta salgılamaya başlar. sizin adetiniz gecikmiş mevsimsel, hormonal veya stres sebepli.

Sizce gebelik var mı? Regl olmam lazimdi bugun 1.gunumdu olmadim. Test gorunleri 3ude farkli ve bekleme suresi olmadan cektim cok bekletmedim 1 saat yarım saat kadar vs. Eeken gebelik testindede cizgi var ama alamadim tam net kadraja koyulaştirdim o yuzden.
20221024_093000.webp

Eklentiler

• 20221024_093335.webp
    20221024_093335.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 20221024_093314.webp
    20221024_093314.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 98
Sizce gebelik var mı? Regl olmam lazimdi bugun 1.gunumdu olmadim. Test gorunleri 3ude farkli ve bekleme suresi olmadan cektim cok bekletmedim 1 saat yarım saat kadar vs. Eeken gebelik testindede cizgi var ama alamadim tam net kadraja koyulaştirdim o yuzden.
var gibi görünüyor tebrikler. eğer testiniz varsa 2-3 gün sonra tekrarlayıp koyulaştığını görebilirsiniz.

var gibi görünüyor tebrikler. eğer testiniz varsa 2-3 gün sonra tekrarlayıp koyulaştığını görebilirsiniz.
Tesekkur ederim. Bugun bu testlerden sonra 2 test daha yaptim onlarda silik cizgi belirdi. Yarın carmsaba tekrardan yapicam.tesekkur ederim yorumunuz icin.

Tesekkur ederim. Bugun bu testlerden sonra 2 test daha yaptim onlarda silik cizgi belirdi. Yarın carmsaba tekrardan yapicam.tesekkur ederim yorumunuz icin.
ilk idrarla daha cok belli olur. ben de pozitif gördükten sonra teste devam ettim ve bazen aksamları da yapıyordum daha silik çıkıyordu idrardaki su oranına bağlı olarak. o yüzden en sağlam sonucu sabahkiler veriyor.

Back
X