Geç dollenmemi yaşıyorum Beta HCGsonuç 8.0

Ustabs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
19
2
36
27
Merhabalaroncelikle söylemek isterim adet duzensizlim var benim ve son adetim 24 temmuzda oldu ondan önceki ovulasyon günlerimizi degerlendirmistik eşimle sonra Ağustos 22 de adet olmam gerekirken olmadım 27 de hala olmayınca kan testi yaptırdım negatif yani 0.0 çıktı ardından ben hala adet olmadım ayın 30 oldu kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı ve bayılma gerçekleşince biz eşimle hastaneye gittik aslında sancım var diye gittim fakat test yapalım dedi doktor yaptırdık sonuç gebesiniz dedi fakat 3 günde çok yüksek geldi sonucunuz dedi anlamadık şimdi ben geç döllenme mi yaşadım gebesiniz denildi peki 0.0 dan 8.0 yükselmiş olması gerçekten gebemiyim demek anlamadım artışı olurmuki ve kaç haftalıktirki ben çok geç öğrendim yani adetin üstünden 40 gün geçti normalmi yada değerim çok düşük mü sağlıklı bir gebelikmi artış gösterir mi sizce nedir durumum

Artışa bakmanız gerekiyor belki 1 ay adet olmamışsınzdır o ay adetsiz geçmiştir sonraki ay döllenme olmuştur. Artış var mı ona bakın tekrar kan verin 2 gün sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…