- 8 Ocak 2025
- 106
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi Belirsizzzz
-
Gecikmenin 13. Gününde Hamile olduğumu öğrendim değerlerimin çok güzel artışına rağmen dış gebelik maalesefSizin sonuc ne oldu acaba umarim guzel sonuc almissinizdir bende birebir ayni durumdayim
Ne testi yaptin once cok gecmis olsun umarim hayirli zamanda tekrar olurGecikmenin 13. Gününde Hamile olduğumu öğrendim değerlerimin çok güzel artışına rağmen dış gebelik maalesef
13. Günde kan vermiştim 30 değer ile öğrendim.Ne testi yaptin once cok gecmis olsun umarim hayirli zamanda tekrar olur
Umarim hersey gonlunce olur13. Günde kan vermiştim 30 değer ile öğrendim.
Durumunuz nedir acaba??Merhaba bende pkosum Doktor bana gonalf verdi üzerine çatlatma iğnesi oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı şuan 22. gün ve hala regli olmadım. 20. Gün idrar testim yine negatifti geç döllenme olabilir mi? Değilse neden regli olmadım yaşayan var mı? Regli dönemin her zaman düzenlidir. Kistim olmadı hiç ama bu süreçte okuduklarım endişelendirdi beni kist oluşup regliyi geciktirir mi ?
Son durumu yazarmisinizBen hala adet olmadımdoktor şimdi bir ilaç verdi mevsimsel geçişte yaşayabilirsin dedi duphston muydu neydi bakalım onu kullancam 14 şubattan beri olmadım
Hala olmadım sonuçlarda negatif eşimde Varikosel olduğunu anladıkSon durumu yazarmisiniz
Negatif regli oldum ve doktorum tüp bebek önerdi Gonal f 300 verdi ve tarlusal içtim 8 gün sonra tekrar gittiğimde çok fazla yumurtam oluşmuştu 20.30 da çatlatma iğnesi vurdu 36 saat sonra hastaneye gittim yani bugün yumurtalarım toplandı. 13 adet yumurta almışlar.Bende ayni durumdayim sizin sonuc ne oldu
Bunda son ilişki tarihiniz neydi acaba? Yani regl gecikmesinin 15.günü son ilişkinin kaçıncı günüydü? Benzer durumdayım kafam çok karışık. Benim son ilişki 7 nişandı, regl gecikmesinşn 5.günü kanda negatifti bugün 11.günü umut var mıdır acabaBenim geç döllenme oldu mesela normalde 18. Gün falan yumurtlamam ama ben adet olmam gereken günde yani 32. Günde falan yumurtlamışım adet geçtikten bir 15 gün sonra öğrendim oda silikti testim baya tabi bende pco var alışkındım geç olmasına belirtim olunca test yaptım
Mrb bişey sorucam benim de adetim gecikti 5.gun bugün iki gün önce test yaptım negatifSağolun :) benim gözlerim çok kararıyordu yani oturduğum zamanlarda bile, birde adet olacak gibi karnım ağırıyordu geçiyordu ara ara sonra yerleşme kanaması gibi ufak bir kahverengi lekelenmem olmuştu artık en son ben kesin hamileyim diyip koştum test almaya :)
Son ilişkininde 15. Günü falandı sanırım tam emin değilim 20 gün geçmiş ilişki üzerinden olsaydı çıkardı kanda benceBunda son ilişki tarihiniz neydi acaba? Yani regl gecikmesinin 15.günü son ilişkinin kaçıncı günüydü? Benzer durumdayım kafam çok karışık. Benim son ilişki 7 nişandı, regl gecikmesinşn 5.günü kanda negatifti bugün 11.günü umut var mıdır acaba
Olabilir bence doktor kontrolünde çatlama olduğu görüldümü peki yumurtadaMrb bişey sorucam benim de adetim gecikti 5.gun bugün iki gün önce test yaptım negatif
Adetim genelde düzenlidir. Bu ay klomen ve letu kullandım dundendir hafif sütlü kahve renginde sildikce gelen akıntım var . Gec döllenme olabilir mi yarın kan vericem
Çatlama doktor kontrolünde olmadı sadece yumurta büyütme kontrolu oldu sonrası gün aşırı olsun dediOlabilir bence doktor kontrolünde çatlama olduğu görüldümü peki yumurta
Kan verdiğimde ilişki üzerinden 13 gün geçmişti,yine de olsa çıkardı bence de, bat de 5.gündür gecikmişti. Bugün 11 gün oldu hala regl yok. Bazen çok geç öğrenenleri okuyorum bi umut oluyor ama bilemiyorum zor iş gerçektenSon ilişkininde 15. Günü falandı sanırım tam emin değilim 20 gün geçmiş ilişki üzerinden olsaydı çıkardı kanda bence
Aslında bakması gerekirdi bu tür ilaçlarda bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor bir kaç gün daja bekleyin inşallah hamilesinizdirÇatlama doktor kontrolünde olmadı sadece yumurta büyütme kontrolu oldu sonrası gün aşırı olsun dedi
Siz ilişkiye devam etseydiniz keşke bu süreçte o zaman ihtimal yüksek olurdu. Ben de çok geç öğrendim tabi ki umut var herkesin 14-15. Günlerde yumurtlama olurken benim 32. Günde olmuş heran olabilir yani ilişkiye devam etmek gerekKan verdiğimde ilişki üzerinden 13 gün geçmişti,yine de olsa çıkardı bence de, bat de 5.gündür gecikmişti. Bugün 11 gün oldu hala regl yok. Bazen çok geç öğrenenleri okuyorum bi umut oluyor ama bilemiyorum zor iş gerçekten
İnşallah ya ameliyat oldum Aralik ayında. Doktorum hemen gebe kalmam gerekiyor dedi ve bu ay 2 .ayim insallah tutulmuştur . 5,6,7 cm çikolata kisti çıkarıldıAslında bakması gerekirdi bu tür ilaçlarda bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor bir kaç gün daja bekleyin inşallah hamilesinizdir
Geçmiş olsun umarıım hamilesindir olmazsan bir kaç gün sonra test yap bence :)İnşallah ya ameliyat oldum Aralik ayında. Doktorum hemen gebe kalmam gerekiyor dedi ve bu ay 2 .ayim insallah tutulmuştur . 5,6,7 cm çikolata kisti çıkarıldı
Yarın kan vericem 6.gun olicak . Kesin olarak öğrenirim varsa yoksa artık .Geçmiş olsun umarıım hamilesindir olmazsan bir kaç gün sonra test yap bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?