Geç döllenmeyle hamile kalanlar

Durumunuz nedir acaba??

Ben hala adet olmadım doktor şimdi bir ilaç verdi mevsimsel geçişte yaşayabilirsin dedi duphston muydu neydi bakalım onu kullancam 14 şubattan beri olmadım

Bende ayni durumdayim sizin sonuc ne oldu
Negatif regli oldum ve doktorum tüp bebek önerdi Gonal f 300 verdi ve tarlusal içtim 8 gün sonra tekrar gittiğimde çok fazla yumurtam oluşmuştu 20.30 da çatlatma iğnesi vurdu 36 saat sonra hastaneye gittim yani bugün yumurtalarım toplandı. 13 adet yumurta almışlar.
Şimdi cetrotide iğne vurulacağım 3 adet ve de sabah akşam 4 gün dostinex hap kullanacağım. Bir dahaki ay transfer olacağımı söyledi

Bunda son ilişki tarihiniz neydi acaba? Yani regl gecikmesinin 15.günü son ilişkinin kaçıncı günüydü? Benzer durumdayım kafam çok karışık. Benim son ilişki 7 nişandı, regl gecikmesinşn 5.günü kanda negatifti bugün 11.günü umut var mıdır acaba

Mrb bişey sorucam benim de adetim gecikti 5.gun bugün iki gün önce test yaptım negatif
Adetim genelde düzenlidir. Bu ay klomen ve letu kullandım dundendir hafif sütlü kahve renginde sildikce gelen akıntım var . Gec döllenme olabilir mi yarın kan vericem

Son ilişkininde 15. Günü falandı sanırım tam emin değilim 20 gün geçmiş ilişki üzerinden olsaydı çıkardı kanda bence

Olabilir bence doktor kontrolünde çatlama olduğu görüldümü peki yumurtada

Son ilişkininde 15. Günü falandı sanırım tam emin değilim 20 gün geçmiş ilişki üzerinden olsaydı çıkardı kanda bence
Kan verdiğimde ilişki üzerinden 13 gün geçmişti,yine de olsa çıkardı bence de, bat de 5.gündür gecikmişti. Bugün 11 gün oldu hala regl yok. Bazen çok geç öğrenenleri okuyorum bi umut oluyor ama bilemiyorum zor iş gerçekten

Çatlama doktor kontrolünde olmadı sadece yumurta büyütme kontrolu oldu sonrası gün aşırı olsun dedi
Aslında bakması gerekirdi bu tür ilaçlarda bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor bir kaç gün daja bekleyin inşallah hamilesinizdir

Siz ilişkiye devam etseydiniz keşke bu süreçte o zaman ihtimal yüksek olurdu. Ben de çok geç öğrendim tabi ki umut var herkesin 14-15. Günlerde yumurtlama olurken benim 32. Günde olmuş heran olabilir yani ilişkiye devam etmek gerek

Aslında bakması gerekirdi bu tür ilaçlarda bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor bir kaç gün daja bekleyin inşallah hamilesinizdir
İnşallah ya ameliyat oldum Aralik ayında. Doktorum hemen gebe kalmam gerekiyor dedi ve bu ay 2 .ayim insallah tutulmuştur . 5,6,7 cm çikolata kisti çıkarıldı

İnşallah ya ameliyat oldum Aralik ayında. Doktorum hemen gebe kalmam gerekiyor dedi ve bu ay 2 .ayim insallah tutulmuştur . 5,6,7 cm çikolata kisti çıkarıldı
Geçmiş olsun umarıım hamilesindir olmazsan bir kaç gün sonra test yap bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…