geç dollenmeyle ilgili yardımmm

Canim gecen hafta hassas testde pozitifi görünce hastaneye koşup bakmıştım sadece, gecen persembe yani 9 gün once 56 idi. Sonrasinda bakmadim, haftaya gidecegim zaten.
Cok fazla irdelemek iyi degil diye düşünüyorum.
Bir problem olsa engellenemez zaten bu süreçte.
Stres yapmayip yedigime ictigime dikkat ediyorum sadece.
Zaten birçok ülkede hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor 12.haftada gel diyo, yani yok öyle keseydi kalp atışıydı baktirmiyolar. Biz biraz gereksiz detayciyiz galiba :KK56:
Şmdi aklıma takılan bir durum ben senin tahminine göre 5+5 sem beta neden bu kadar yüksek benim 29431

Şmdi aklıma takılan bir durum ben senin tahminine göre 5+5 sem beta neden bu kadar yüksek benim 29431
Canim ben tahmini dedim ;) doktor demisya 1-2 hafta geriden gelio, ben direk 2 hagtaya göre hesap yaptim. Dediğim gibi ben cok irdelememekten yanayim. O yüzden yüzeysel hesap yaptim. Doktor degilim sonuçta ;)
Madem doktorun cok tatli biri bence kendini doktorunun eline bırak ;)

Canimm ben ilk ogrendigimdee 29 du degerimm sabirsizlikla bekledigim sevinci yasayamamistim bile ki srnin degerkerin gayet iyi bence mutlulugunun tadini cikar derimm kalp atisonida duyduysan kaygi edecekk bisey yok Allah im in izniylee kendini strese odaklama kotu dusinmee inaniyorm kii hersey guzel olur insallah

Canimm ben ilk ogrendigimdee 29 du degerimm sabirsizlikla bekledigim sevinci yasayamamistim bile ki srnin degerkerin gayet iyi bence mutlulugunun tadini cikar derimm kalp atisonida duyduysan kaygi edecekk bisey yok Allah im in izniylee kendini strese odaklama kotu dusinmee inaniyorm kii hersey guzel olur insallah
Çok sağol canım inşallah herşey güzel olur sağlıkla doğar bebişlerimiz .kalp atışı mayısın 5 nde insallah .kalp atışını duymaya gittik geç dollenme dedi duyamadık :(

İnsallh canimm benm de nornal duyamamistii wajinal muayene den dinlemislerdii o yuzden anliyorum endiselerinii guzel dusun guzel olsunn... :)

merhaba arkadaşlar adetıme üç-dörtgün kala kanda beta hcg değerim 0,43 çıktı sizce degerım yükselirmi cok belırtı yasadıgımıcın bu ay kan testı yaptırdım o kadar cok ıstıyorumkı sıze duygularım ıfade edemem bana yardımcı olurmusunuz rice etsem böyle bir durum yaşayan arkadaşlarımız varmıdır acaba

Merhaba
Sata göre 7 hafta 4 gunluğum. İlk hamileliğim. 7.haftada betam 29431 çıktı . Bugün doktor muayenesinde meleğimin geç dollendiğini söyledi betaya göre haftasındasın dedi 1.2 hafta geriden geliyor dedi negatif yonlerini anlattı doktor çok üzgünüm bilgisi olan biri bu durumu bana anlatbilir mi
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, hiç kendinizi üzüp stres yapmayın, stres ve üzüntü bebeğiniz için iyi değil biliyorsunuz. Benim kızkardeşimin bebeği de 2 hafta geriden geliyordu, sonra arayı kapattı şimdi 3 yaşında bir prensesimiz var. Bende 25. haftamdayım benim oğlumda 3 hafta önden gidiyor. Ben de çok telaşlandım ilk zamanlar ama bikaç hafta kapanmayacak fark değil, yalnız moralinizi yüksek tutun ve kendinizi yoracak şeylerden uzak durun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eyler inşallah

Cnm bnmde bebeğim geç döllenme olmş drm 8 gün ileri attı sat 31 aralkdı drm 7 ocağa aldı ama hiç bi şekilde tehlike var yada yok demedi gayet iyi herşey yolunda dedi bi hafta geridn gidiyorz işte doğumda sata göre bir hafta geç olck cnm korkma sende kndini alıştr sanki bi hafta geç olmş sdt gibi

Can'ınızı sıkmayın hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle kuzeniminde geç döllenme oldu hatta çocuk 2gün geçikti sezeryanla aldılar turp gibi maşallah

Benimkide geç döllenmeydi.17aralık sat ama bebeği 1 şbatta ogrendiğimde 3hafta 2 gunluk dedi doktor.gec döllenme olmuş dedi şuan 16+5 olduk hersey yolunda maşallah.1 hafta geriden suan sadece. Kapattı yani arayı.hersey yolunda maşallah.

Benimkide geç döllenmeydi.17aralık sat ama bebeği 1 şbatta ogrendiğimde 3hafta 2 gunluk dedi doktor.gec döllenme olmuş dedi şuan 16+5 olduk hersey yolunda maşallah.1 hafta geriden suan sadece. Kapattı yani arayı.hersey yolunda maşallah.
İnşallah benim bebeğimde arayı kapatır çok sağolun içimi rahatlattınız . Sağ salim evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)

Cnm bnmde bebeğim geç döllenme olmş drm 8 gün ileri attı sat 31 aralkdı drm 7 ocağa aldı ama hiç bi şekilde tehlike var yada yok demedi gayet iyi herşey yolunda dedi bi hafta geridn gidiyorz işte doğumda sata göre bir hafta geç olck cnm korkma sende kndini alıştr sanki bi hafta geç olmş sdt gibi
Bu ara kendimi sakinleştirdim duşunmuyorum kendimi uzmuyorum :) yiyorum besleniyorum herşey yolunda gibi :) inşallah doktor randevumuzda güzel şeyler duyarız :)

Back
X