Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır mesajlaşma konusunda epeydir takip ediyorum ama benim durumumda olan biriyle hiç karşılaşmadım kısaca bahsedeyim üç yıllık evliyim ve üç tane erken doğumum oldu düşük denmiyor benimkilere çünkü üçüde canlı doğdu normal doğum yaptım üçündede ve anormal olansa hiç bi hastalığım yok şu an dördüncüye gebeyim ve doktorun bana söylediği şu zor bi gebesin çünkü bi hastalığın yok diyor yani var ama şöyle yok diyor heterezigot mutasyon var ama bununla bi alakası olmadığı düşünülüyor çünkü ondan dolayı olsa bebek anne karnında ölür ve bu en fazla on beş on altıncı haftaya kadar sürermiş fakat benimkiler ilki 22 ikincisi 18 üçüncüsü de 21. haftaya kadar yaşadı ve dediğim gibi canlı doğdu ve doğduktan sonrada bir müddet yaşıyorlar sonuncusu 20 dk yaşamış.durup dururken bi lekelenme olyor biraz zaman geçiyor aradan sonra tekrar olyor ve miktarı artarak şiddetleniyor bu yalnızca iki hafta sürüyor ve sonunda doğum gerçekleşiyor üçüncüsünde dikişde atıldı fakat bi faydası olmadı çünkü onunlada alakalı değilmiş kromozom testi yaptırdık oda temiz çıktı bebeklerimdede hiç bi problem çıkmadı üçü de oğlandı çevreden diyorlar ki bazı bünyeler oğlan çocuğu doğuramazmış acaba diyorum gerçkten öylemi inanın kafam çok karışık şu an 7 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum benim gibi olan varsa lütfen bana bişey söylesin bi umut versin çok uzattım biliyorum ama daha inanın söylenecek çok şey var...
Canım Allah yardımcın olsun. İnş. bu bebeğin sana sımsıkı tutunur ve annesini yarı yolda bırakmaz . Benim ilk gebeliğim ve çok tedirginim heran sanki kötü bişi olacakmış gibime geliyor..Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Asla isyan etme bu bir sınav..İnanıyorumki sende en yakın zamanda kollarına alacaksın...
Canım Allah yardımcın olsun. İnş. bu bebeğin sana sımsıkı tutunur ve annesini yarı yolda bırakmaz . Benim ilk gebeliğim ve çok tedirginim heran sanki kötü bişi olacakmış gibime geliyor..Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Asla isyan etme bu bir sınav..İnanıyorumki sende en yakın zamanda kollarına alacaksın...
inşallah canım.RABBİM sanada sağlıklı sorunsuz bi gebelik geçirmeyi nasip etsin.hiç kendini strese sokma nasıl düşünürsen öyle oluyor inan. her zaman iyi ve güzel düşün inşallah hep iyi olur kötü bi tecrübe yaşamazsın.
Rahim içine baktırdınız mı? Benim arkadaşımda böyle bir sorun vardı rahim içinde iltihap varmış.
İltihap keseyi inceltip suyun gelmesine ve doğumun başlamasına sebep oluyormuş.
benim büyük teyzem de doğurduktan sonra kaybetti 6 bebeğini.onunda sorunu yok 9 ay normal gebelik doğduktan sonra ölüyorlardı...7. yaşadı şimdi 15 yaşında..bilimsel olarak bi açıklaması yok ilahi sanırım..Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
Boyle seylere cevap vermek zordur.Bu yuzden yazan az.Bir sure ara verip kendini toparlasaydin keske.3 yillik evlisin 4. hamileligin anladigim kadariyla.İnsallah bu hamileliginde sorun yasamazsin.İcini ferah tutmaya calis.Yasadigin seyler cok zor.Allah sabir versin, guc versin.
Boyle seylere cevap vermek zordur.Bu yuzden yazan az.Bir sure ara verip kendini toparlasaydin keske.3 yillik evlisin 4. hamileligin anladigim kadariyla.İnsallah bu hamileliginde sorun yasamazsin.İcini ferah tutmaya calis.Yasadigin seyler cok zor.Allah sabir versin, guc versin.
Merhaba aradan çok zaman geçmiş inşallah sağlıklı yavrulariniz olmuştur. Ben şuan aynı şeyleri yaşıyorum dikise rağmen ikinciyi de kaybettim. Sizin olduğu tedavi olarak ne yapıldı yardımcı olurmusunuz?