Geç düşükten sonra tekrar hamile kalmak

kızlar merhaba öncelikle uzun zamandır bu sayfaya yazılmamış ama umarım birileri girer ve okur ben de 15 gun once 21 haftalık bebeğimi kaybettim kesem delindi doktora dün gittim ve hiç korunmana gerek yok dedi eğer psikolojik olarak raht hissediyorsan hemen kalabilirsin dedi ben pcoluyum bide ama tedavi sürecim sadece 1 aydı ve normal yollardan hamile kalmıstım neyse ben bi daha hamile kalabilirmiyim diye düşünüyorum gerçi bu sizin için problem değil tedavisiz hamile kalabiliyorsunuz ama ümitliyim kazasız belasız ilk adetimi olduktan sonra başlayacağım çalışmalara meleğim kardeşini mutlaka gönderecek bana

Canım çok geçmiş olsun.bende aynı durumu 70 gün önce yaşadım.sebebinin enfeksiyon yüzünden olduğu anlaşıldı.enfeksiyon varsa kese deliniyormuş.şuan enfeksiyonun geçmesini bekliyorum aynı şeyleri yaşamamak için.doktorum daha rahim ağzın işleşemiş dedi bir hafta önce gittiğimde.bende çok sabırsızım ama biraz daha bekleyeceğim.

canım senin en feksiyon olduğu biyopsi sonucu mu ortaya çıktı bi de biyopsiye bebekten mi yoksa kalan parçalardan mı parça yolladılar benim biyopsi sonucum temiz yani enfeksiyon yok ama 3 aylıkken kanamam olmuştu doktor ondan dolayı delinmiş olabilir dedi diğer doktoruma da 1 aralıkta gidicem bakalım o ne diyecek muhtemelen korunma diyebilir

şikayetlerim üzerine doktor muayene etti enfeksiyon devam ediyor demişti canım.bakalım bu hafta tekrar doktora gideceğim inş. geçmiştir.şuan da ikinci adetimi de oldum.doktorum temiz derse rahmim için bende denemelere tekrar başlamak istiyorum.senin kadar aslında bende sabırsızım :))

48 gün önce 20 haftalaık bebeğimi kaybettim.hala adet olmadım kızlar?korunduk aslında hamile olma ihtimalini düşünmüyorum.geç düşükten ziyade erken doğum diye geçti zaten kayıtlarda.20. hafta sınırmış.

canım istersen bir doktora görün.ama hormonlardan kaynaklanıyor olabilir.Haliyle vücut altüst oluyor.Birde yaşadığın stres çok etkiliyor.Ben mesela çok üzülüp ağladığım için ekim ayında üç kere adet görmüştüm.tekrar geçmiş olsun canım.

Merhaba kızlar. Ben 8,5 haftalık hamileyim.3 yıllık evliyim. 15 ay beklemeden sonra doğal yollardan hamile kaldım ki hiç ummadığım bir anda tam doktorum rahim filmine yolladığı ayda. Çok şükrettik tabi ama demin doktordan geldik miniğimin kalp atışlarını gördük çok mutlu olduk tabi ama doktorum progestan verdi gebelik kesemin altında büyük bir kanama alanının olduğunu söyledi şu an aktif mi bilinmiyor tabi ama ben çok korkuyorum. Şu ana kadar herhangi bir leke ya da kanamam olmadı hiç. Doktor gebelik kesesinin üst kısmında olsaydı bu alan kesin düşükle sonuçlanırdı dedi bu açıdan daha şanslıyız dedi ilacı kullanmamı ve dinlenmemi söyledi. 10 gün sonra kontrole gideceğim umarım bebeğime birşey olmaz zaten hamile kalmam problemli çok korkuyorum

canım aynı sorun ben de de vardı ve progestanı bende kullandım sakın endişelenme ama hafife de alma ben sana sadece tuvalete kalkmanı ve diger zamanlarda yatmanı tavsiye ederim çünkü benim kanamam oldu en ufak bir hatayı bile affetmiyor

canım inşallah geçmiştir benimkisi enfeksiyondan değil kanama alanım devam ettiği için kesem delinmiş ve suyum gelmişti umarım başka da bir problem yoktur diye ümit ediyorum diğer doktoruma da ayın birinde gidicem bakalım o ne diyecek Allah bize sabır versin ama eğer normal yollarla tedavi görmeden hamile kaldysan hiç üzülme bir daha olur benimkisi kısa süreli de olsa tedavi ile oldu bakalım Allah nasip ederse tekrar olur

Kayram29 normal yollarla hamile kalmıştım hemde planlamadan.acı olayın ardından nerdeyse üç ay olacak.bir hafta içinde tekrar doktora gideceğim.tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı umut ediyorum.Acaba senin kanama neden olmuş doktorun bu konuda bişey söyledi mi canım.bende hafif lekelenmeler vardı o zaman da progestan vermişti doktorum.

kızlar bende aralık annesi olucaktım ama nasip olmadı 33 haftalık yawrum karnımda öldü kızım olucaktı nasip olmadı herşyımı hazırlamışkn rabbim nasip etmdi meleğimi kucağımı almaya sezaryanla aldılar yawrumu benden şuan 15 gün oldu yawrum ölelı inanın canım çok acıyo yanıo ama yapıcak bişi yokk doktorum ocak ayında korunmayı bırakıp gebe kalabilecğimi söyledi umarım yenıden hamıle kalabilirm çok acıymış allahım kimseyı evladıyla sınamasın

canım allahım sabır versın çok acı rabbim herşeyı gönlüne göre versin inş yenıden anne olabilrizzz ocak ayını iple çekıorum

çok geçmiş olsun canım.o ateş içimize bir düştümü hiç aklımızdan çıkmıyor biliyorum.şimdi bendesabırsızlıkla bekliyorum yeniden hamile kalmayı.doktorum bana ocak gibi demişti ama nerdeyse 3 ay olacak.geçen her güne bir çizik atıyorum vallahi.

canım benım adetlerim düzenlımı nasıl her ay olsun sabır allahım tekrar nasip edicek inşş bize hep dua edelim bak bana 3 4 haftamkalmıştı doğumuma herşeyı hazırdı hastene çantama varana kadar dualrım hepimiz için gönlümüzü ferah tutalımm

canım benim plesanta aşağıdaymış bu yuzden kanama olmus bak ne guzel tekrar hamıle kalırsın Allahın izni ile uzulme artık bız ne yapalım pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…