Geç gelen adet kanaması hafif pihtili açık renk 2 günde bitti?

erratprk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
1
0
1
31
2 haftadır değişik hissediyorum kendimi halsiz yorgun hafif ara sıra mide bulantısı aşırı değil adetimde gecikti 3 gün kadar şüphelendim hamilelik olabilir diye ama 2 gün önce hafif kaşık agrisiyla hasta oldum açık renk pıhtı şeklinde kanamam oldu ve bitti bugün 3. Gün ve kahverengi ye döndü akıntı şeklinde azıcık anlam veremedim yerleşme kanaması olsa böyle pihtili olmaz heraldehe bebek istiyoruz böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz test yapipta umitlenmekte istemyrm

C
2 haftadır değişik hissediyorum kendimi halsiz yorgun hafif ara sıra mide bulantısı aşırı değil adetimde gecikti 3 gün kadar şüphelendim hamilelik olabilir diye ama 2 gün önce hafif kaşık agrisiyla hasta oldum açık renk pıhtı şeklinde kanamam oldu ve bitti bugün 3. Gün ve kahverengi ye döndü akıntı şeklinde azıcık anlam veremedim yerleşme kanaması olsa böyle pihtili olmaz heraldehe bebek istiyoruz böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz test yapipta umitlenmekte istemyrm
Canim benimde sana benzer bir durum oldu anlam veremedim. Adetim tam 10 gun gecikti kan testi ve idrar testi yaptirdim negatif cikti sonra 10 gun sonunda adetlendim acik renk cok az pihtili olarak sadece 2 gun surdu sonra gun gectikce koyu lekelenme akinti gelmeye basladi. Suanda akintim normale dondu ama fazla geliyor bir turlu anlam veremedim. Cok sevinmistim hamileyim diye ama degilimdir heralde

Back