• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç gelen eş

Evdeki sorumluluktan kaçıyordur. Galeride ne kadar yorulabilir ki orası kolay geliyordur.
Çalışma aşkı gibi gelmedi bana maalesef.
Hafta sonları da mı 10’da geliyor?

Merhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.
Arkadaşlarıyla muhabbet falan mı ediyor işten sonra

Merhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.
Eşinin harketlerinde bi şüpheli davranış varmı yani telefonnu meselaa senden kaçırıyormu

Arkadasimin eşi de aynı. İstese dükkanı erken açar erken kapatır. Ama geç açıp geç kapatıyor eve de geç geliyor. Çocuklarla da ilgilenmiyor yıllardır. Boş beleş arkadaşları geliyor bazen dükkana. Bazen tek duruyor. Evden kaçıyor bence . Evi sevmiyor evde durmak istemiyor. Çok bencilce bir davranış. Böyle de devam ediyor malesef. Resmen evli eşi sağ olmasına rağmen yalnız ebeveynlik yapıyorsunuz. Çözüm ne olur bilemem. Bahsettiğim kişi 14 yıldır cozemedi evi terketti kaç kez. Çift terapisine gittiler vs vs yok yani adam bekar gibi takılmayı seviyor herhalde. Yoksa eşinden çocuğundan önemli ne olabilir ki.

kendi dükkanı olanlar genelde esnek çalışıyor
geç açıp geç kapatıyor

eğer iş olmadığı halde geç geldiğini düşünüyorsanız alın karşınıza konuşun

Böyle evlilik olmaz.Hiçbir işin o kadar yoğun olması da bana mümkün gelmiyor.Siz bence eşinizi çaktırmadan gözlemlemeye başlayın.Avukat burnuma kötü kokular geldi.

Galerici ve işler yoğun???
Benim kuzen de galerici. Daha iki gün önce, bankalar kredi vermiyor, müşteri piyasaya güvenmiyor, araç fiyatları aldı başını gidiyor, sinek avlıyoruz, burayı kapatıp başka iş yapmayı ciddi ciddi düşünür oldum demişti. Ya bizim safoz beceriksiz, ya da sizin koca evden kaçıyor.

Kaçan kovalanır siz de hiç umursamazmış gibi çocuğunuzla kendi hayatınıza devam edin.Ayna olun ona.O size nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın bir süre sonra sizi merak edecektir, bu hiç şaşmayan bir kuraldır.

Evde iki yaşında çocuk var ilgiye ihtiyacı var çocuğunu hiç mi ozlemiyor galeri işinde saat 10 da iş mi oluyor? Bence düpedüz evin karmaşasindan kaçıyor

Back
X