- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi SeymaYaz65
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yoğun diyorlar ama eşim dışında calısanlar da var aile şirketi onlar 7 gibi gelirken eşim 10 da geliyor ve bunun bize hiçbir artısı da yokİşleri gerçekten yoğun mu?
Kardeşlerden en büyük olan eşiniz mi ?Evet yoğun diyorlar ama eşim dışında calısanlar da var aile şirketi onlar 7 gibi gelirken eşim 10 da geliyor ve bunun bize hiçbir artısı da yok
Evet en büyük benim eşim ben onun yanına gidemem işyeri uzak ve arabam yokKardeşlerden en büyük olan eşiniz mi ?
O gelmiyorsa siz çocuğu alıp gidin yanına başka çare bırakmadın diyin
İş değistirmesini çok istedim ama mümkün değil galeri işindeNe iş yapıyor? İş değiştiremez mi
Siz çocuğu alıp iş yerine gidin. Özellikle akşam 5 ten sonra gidip gözünüzle görünMerhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.
Büyük diye daha çok sorumluluk alıyor olabilir var öyle herşeyi ben yapayım kafasında erkekler kendini baba gibi görüyor en erken giden en geç çıkan.Evet en büyük benim eşim ben onun yanına gidemem işyeri uzak ve arabam yok
Demek ki işte evdekinden daha mutlu
Kameradan görüyorum iş yerinde olduğunuE
Siz çocuğu alıp iş yerine gidin. Özellikle akşam 5 ten sonra gidip gözünüzle görün
Evet kameradan izliyorum kendisiniBüyük diye daha çok sorumluluk alıyor olabilir var öyle herşeyi ben yapayım kafasında erkekler kendini baba gibi görüyor en erken giden en geç çıkan.
O gelmeden sizde yatn uyuyun ne hizmet edin ne birşey öyle kocalar ne kendine hayrı olur ne çoluk çocuğuna.
Yada acaba 10 a Kadar işte mi kalıyor bide o var emin misiniz iş yerinde olduğundan
Galericilik yapan bir adam niye saat 10'da geliyor onu anlamadım.İş değistirmesini çok istedim ama mümkün değil galeri işinde
Galericinin her gün 10a kadar işi olmaz gibi geliyor banaİş değistirmesini çok istedim ama mümkün değil galeri işinde
Daha genceciksiniz. Tavuklar gibi uyunmaz ki.. Gerçekten de çok mu yoğun çalışıyor.Merhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.